Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#741 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 11:14

Tak poslusne hlasim ze me posledni verze 3.5.3-r84 funguje, naviguje, vyhledava a to vse na gprs, plus samozrejme funguji listingy, hinty, atd Děkuji moc
  • 0

#742 EvelinaO

EvelinaO

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 13:39

Tak taky poslusne hlasim, ze i mne verze 3.5.3 funguje vcetne navigace. Diky moc :)
  • 0

#743 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2010 - 12:08

Zdravím do fóra.
Potvrzuji funkčnost uvedených nejdůležitějších funkcí na Nokii E52.
Také ale poslušně hlásím, že v r84 stále projekce bodu počítá nesmyslně... :(

Díkeš
Honza

michal_smsmsm napsal/a:
Tak poslusne hlasim ze me posledni verze 3.5.3-r84 funguje, naviguje, vyhledava a to vse na gprs, plus samozrejme funguji listingy, hinty, atd Děkuji moc

• 0

#744 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2010 - 22:43

Nová vývojová verze 3.5.3-r88. Novinky:
* Opraveny chyby u projekce bodu – výpočet, použití posledních souřadnic.
* U interní GPS opraven bug s formátování délkové souřadnice.

Stahujte na obvyklém místě.
  • 0

#745 miysacka

miysacka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 8:53

Mám N 2600 c-2. Tam to asi nepujde, že?
  • 0

#746 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 9:02

miysacka napsal/a:
Mám N 2600 c-2. Tam to asi nepujde, že?

No koukal sem na Nokii 2600 Clasic a pokud je to ono (nebo stajeny ta -2 vetsinou znamena neco navic) tak tam je Java i Bluetooth, takze po dokoupeni nejakeho GPS BT modulu (cca 800 Kc) asi neni duvod proc by to neslo.

Radsi bych to preci jen nekde testnul (pujcit si nekde GPS modul) stat se muze cokoli.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#747 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 11:10

Je to nokie S40 s podporou BT, takze by melo stacit poridit BT GPS modul.
  • 0

#748 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2010 - 18:47

ARCAO si buh -- pokusna projekce bodu dopadla na vybornou. DIKY
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#749 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2010 - 11:44

Nasiel som malu kozeticku vadu. Ked naimportujem kesky z PQ (gpx suboru), vsetky takto naimportovane maju hore na displeji poznamku "archived" - napriek tomu ze su zive a enablovane. Ked dam Obnovit, alebo kesky stiahnem priamo do mobilu cez net, tak je tam poznamka "Detaily keše" Islo by to opravit v buducej verzii? ;-)
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#750 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2010 - 11:58

I3oris: Vim, kde je chyba. Opravim.
  • 0

#751 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2010 - 12:37

Arcao napsal/a:
I3oris: Vim, kde je chyba. Opravim.

Tak já bych měl taky ještě jenu maličkost, souvisí to s předchozí žádostí. Disabled a Archived cache, vždy se to ukazovalo nahoře v hlavičce a teď to zjistím jedině pročítáním logů. Nešlo by to také obnovit? Díky :)

No a pak ještě přikládám, ikonku pro vlastní cache, které se teď ukazují jako tradičky a co jsem koukal do té tvojí ikonkové databáze, tak tam taky nikde nebyla nebo jsem si jí nevšiml :)

Přiložené miniatury

• gc_my.png

• 0

LG G6 + c:geo + OSM

#752 Gritos

Gritos

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2010 - 14:53

starejhavli napsal/a:
díky za radu, je staženo a nainstalováno, v rámci možností telefonu to i funguje.....;) Jenom mi spadává zobrazení na mapy .cz.....

Mně mapy.cz pro jistotu nefungují. Začalo to u předchozí verze, kdy začala naskakovat hláška, že je dostupná nová verze. Cca od té doby se mi roztentoval celý HG, kdy u waypointů, nápovědy to hlásilo chyby. S novou verzí všechno funguje, jen ty mapy.cz ne. Ukazuje se akorát bílé pozadí kde nic tu nic.
Když už jsme u toho, bylo by fajn, kdyby se keška nemusela uložit do oblíbených a až pak se dostat na mapy.cz.
  • 0

#753 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2010 - 8:19

Tak jedna drobnost : 3.8.3 r88 hazi u PM only kesi (zjisteno u krumlovske kese Fotoatelier Saidl) namisto "Kes pouze pro Premium member" hlasku Server geocaching.com zmenil HTML kod. Kontaktujte autora programu. Tak timto Arcaa kontaktuji :D
  • 0

#754 Doly

Doly

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2010 - 13:49

Nebylo by možné přidat funkci s logováním GC a TB? Byl jsem na dovolené a prošlo mi jich pár rukama, ale nemohl jsem je nikam zalogovat a tak jsem je nechával v keších. Psát si na papírek kde jsem co vzal a potom vložil je na nic. Mám to otestováno, papíre se pořád strácí :)
  • 0

#755 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2010 - 19:34

Doly: popřemýšlím o tom. Dobesch: mrknu na to, ale az zitra nebo pozitri. Oni totiz zase neco zmenili na strankach.
  • 0

#756 myspsb

myspsb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 12:39

Mám taky jeden dotaz: vše mi šlape a funguje, jen se mi přestalo odesílat (cca2-3 dny) Field notes na gc.com. Čím to může být? mám N6300. Díky za rady
  • 0

#757 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 13:45

Kdysi byl v tomhle bug na GC.com, ze ve stejny den neslo poslat dve Field notes, ale to by melo byt jiz opraveno. Kazdopadne pokud v nastaveni odskrtnes inkrementalni aktualizace, tak se posle vse, co mas ve Field notes v Handy Geocachingu.
  • 0

#758 TOREX

TOREX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 19:06

Ve výčtu testovaných nebo použitých MT jsem nenašel jsem Model 3110 Clasic. Nyní mohu konstatovat, že aktuálně poslední verze jede v pohodě pokud v terénu narazím na cokoliv dám vědět Zatim ale zakladní věci ok . Diky ARCAO:)
  • 0
Geocaching je hra.........

#759 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 19:39

Tak jsem právě nainstaloval poslední verzi r91 a vše funguje i když sem tam mi tam problikne nějaká errorová hláška, ale přitom vše se pak načte v pohodě. Bez problému funguje i to zobrazování jestli je cahce Disabled/Archive a i v kombinaci s importem. Dík za opravu. Koukal jsem, že už má i WIG svojí ikonku a na té stránce co jsi sem kdysi dával je i ikonka pro vlastní cache, ale přitom se v HG zobrazují jako mysterky. A když už jsem u té mé posedlosti ikonkama, tak bych se ti chtěl omluvit za moje zbytečné pokusy co ti zabrali víc času než měli užitku, je to s těm ikonkama složitější než jsem si myslel. :) Díky za perfektní práci! EDIT: koukal jsem, že jsi přidal funkci go4cache.com a u toho máš naspáno, že více informací se dá najít na go4cache.com/about/ bohužel ta stránka vždy skočí na go4cache.com, ale to bude problém nejspíš u nich, protože, jak mají dole pod mapou odkaz, tak ten taky nefunguje.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#760 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2010 - 8:47

TOREX: Melo by to fungovat vesmes na vsech trochu novejsich telefonech. Werki: S posledni verzi r91 se wig jiz zobrazuje, ale oznaceni vlastni kese stale neumi. Nemam to na cem testovat - nevlastnim kes :). Potreboval bych zdrojovy kod vypisu kesek po hledani dle souradnic, nebo klicoveho slova a stranku s kesi. Pokud jde o Go4Cache, tak je to trochu experimentalni, ale asi to funguje, jak ma. Jo s temi informacemi u Go4Cache je problem stranek. Edit: Hlašení PM keší jsem opravil, tak by to snad mělo být ok.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama