Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#801 Kliford

Kliford

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 13:57

Tak jsem to (asi) našel. Najel jsem na HGC a klikl na Další -> Přesunout do ex. paměti. Vyzkoušel, bez úspěchu. Zapl, vypl přehodil z5, taky bez úspěchu. tak nevím, jsem z toho celkem nešťastný :(
  • 0
Jak říkám, mlčím...

#802 Kliford

Kliford

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 14:29

Tak problem je uspesne vyresen, sel sem na to od lesa a stahl si posledni NEpodepsanou verzi a uz vse jede jak ma:) A diky za pomoc;) BWT stejně jsem to nastavení nenašel, ale teď už je to jedno
  • 0
Jak říkám, mlčím...

#803 Kliford

Kliford

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 14:45

Jsem vyjimka potvrzujici pravidloB)
  • 0
Jak říkám, mlčím...

#804 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 16:50

Witko, vývojovku používám téměř vždy a nemívám problém, jen když tam je nějaká větší chyba a tu Arcao opraví skoro hned po vydání. Mám tu r91 a vše funguje bez problému. Arcao, měl bych zas takovou věc... když zadám GC kod a vlastně při každém vyhledávání, nešlo by to potvrzovat pomocí středního tlačítka na polohovací 5ti klávese místo levé výběrové klávesy, stejně jako to je v podstatě všude v celém HG? Mohlo by to být klidně i oboje, ale vždy nejdřív sáhnu po tom středním...
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#805 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 20:25

Witko: Doufám, že s tou verzí nekecám, bohužel to nejde zjistit... :( ale všechno mi funguje, dám logy načte se mi jich asi 5 nebo kolik a pak tam mám na výběr "Zpět" a "Dalších XX" Mimochodem při tom zkoušení jsem zjistil další drobnost co by nebylo úplně špatný upravit... takže: Arcao:) při prohlížení logu/listingu se dá pomocí šipek nahoru a dolu rolovat "po řádkách" doleva doprava to skáče "po obrazovkách" no a pak tu je druhá možnost kde pomocí 2 a 8 to jde "po řádkách", ale pomocí 1/3 a 7/9 to skáče jen na začátek a konec, nedalo by se těch 3 a 9 využít taky pro "stránkování" takže bych měl jakoby na klávesnici tři sloupečky, stránkování, řádkování a "home/end". Je to jen nápad, ale přijde mi to trochu zbytečné využít 4 klávesy na věc co se zas tolik nepoužívá... o 4 a 6 vím, ale stejně většinou skáču po stránkách a řádkováním to jen tak doladím, takže kdyby to bylo vedle sebe, tak by to bylo určitě mnohem pohodlnější, než přehmatávat do kříže. Je to jen takový návrh, ale i tak myslím, že by to zpříjemnilo práci. Dík :)
  • 0

#806 gozer.cz

gozer.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2010 - 7:01

Ahoj ve verzi 3.5.3 nejsem na N85 schopen zabránit vypínání displeje při navigaci. Vždy naskočí spořič. Až do této verze bylo vše OK.
  • 0

#807 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2010 - 13:45

Tak další logy jsem opravil (včera odpoledne). Mrchy změnili něco na české mutaci Geocaching.com. Zbytek pořeším v blízké době.
  • 0

#808 aproach1

aproach1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2010 - 15:08

Dnes vyzkoušena poslední verze a funguje super. (s telefonem SoEr K800i).
  • 0

#809 DragonLord145

DragonLord145

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2010 - 9:01

:( Mám staženu poslední verzi code.google.com a pokud se pokusím o stažení listingu, helpu ... tak mi má E71 napíše: "Server geocaching.com pravděpodobně změnil HTML kód, kontaktujte prosím autora". Instalována verze 3.5 z code.google.com/handygeocaching - stabilní verze. Prosím o radu.
  • 0

#810 zuzra

zuzra

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2010 - 9:38

Ahoj, používám HG delší dobu - super aplikace! ;) S novou verzí mám ale tento problém: V listingu, nápovědě i logách mi tlačítko "zpět" funguje jako scrollování obrazovky nahoru, tudíž se nemohu dostat nikam zpět a musím celou aplikaci shodit a znovu spustit. Zkusil jsem všechny klávesy, ale bez úspěchu - je šance na doladění nebo mám koupit Nokii? :@ Pro informaci jedu na historickém kousku Siemens ME75 :D
  • 0

#811 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2010 - 14:22

WitkoAWendy, zuzra: To je problem u Siemens ME75. Zkusim se na to mrknout.
  • 0

#812 zuzra

zuzra

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2010 - 14:29

Arcao napsal/a:
WitkoAWendy, zuzra: To je problem u Siemens ME75. Zkusim se na to mrknout.

To by bylo od tebe milé :) Eventuálně to budu do budoucna řešit změnou telefonu za něco novějšího. :D
  • 0

#813 pourovi

pourovi

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 11:04

Cus vsichni, neplanuje se uprava aplikace i pro dotykove telefony. Zkousel jsem na nove Nokii C6 a aplikace je sice spustena, ale nic se nezobrazuje. Mate s tim nekdo zkusenosti? Nebo tip na jiny online hledani kesek. Diky moc. (jinak na druhem telfonu pouzivam a nemuzu si vynachvalit, proto bych rad rozchodil i pritelkyni na jejim dotykaci). Diky
  • 0

#814 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 12:44

WitkoAWendy napsal/a:
Cau,tvuj problem se jmenuje nokia C6 s operacnim systémem Symbian.
-
Aplikace handy je vytvorena pro mobily s javou takže je mi líto ale na té nokii to nerozchoďíš. zkus GCzII
-
mimochodem Handy je uzpůsobeno pro telefony s dotykovým displayem

Tak to bych se hádal, na Nokii 5800 XM funguje a to je taky symbian a dotyková! Prostě jen jdou mobily dopředu a tak se bude muset i aplikace trochu přizpůsobovat. Ty máš taky Samsung nebo co a nejde ti to a chceš aby s tim Arcao něco udělal, takže ti na to můžu úplně stejně napsat kup si klasickou Nokii ;)
-
GCzII je pro Windows Mobile! Už se to tu psalo několikrát dokonce bych řekl, že i přímo tobě v tomto vláknu....
-
viz první část...
  • 0

#815 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 13:04

WitkoAWendy napsal/a:
Jestli máš chut se hadat tak bež prosim na jiny server. to že tobe to funguje je spíš vyjimka potvrzujíci pravidlo že nokie mají obecně problem s handy

OK, SZ bude lepší. Ale prostě tobě se to upravovat může a ostatní ať si koupí jiný telefon?... Chyba není v telefonech s tím nic neuděláš, ale aplikace se musí trochu "pokroutit".
  • 0

#816 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 13:22

WitkoAWendy napsal/a:
Jenže rozdil je zásadní. před změnou na gc.com mi to fungovalo.čili problem není v telefonu ale v aplikaci,respektive v serveru gc.com. a ješte jeden zásadní postřeh. C6 je pouze symbianova kdežto tvoje 5800 umí i javu. viz. recenze na Heureka.

Já mám 5500 na 5800 to mám jen odzkoušené...

Co to je za blbost, koukám do té heureky a hned na vrchu stránky je:

"Nokia C6
Nokia - výsuvné - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát"
http://mobilni-telef...ia-c6/recenze/#
Takže Javu má! Jinak by to tam snad ani nenainstaloval...
  • 0

#817 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 13:53

WitkoAWendy napsal/a:
mají tam chybu. v hlavičce java uvedena je ale v technickem popisu ne. pouze symbian. řada 5... javu má(to nevím proč instalují starý system do noveho telefonu)další duvod proč se nokii vyhnout.

To se jako oháníš stránkama na kterých mají chybu? Uznávám, že na stránkách nokie to nikde není i když ve všech obchodech to mají, ale kdo ví jestli ty informace taky nemají z heureky. Tím, ale pak nechápu, že se mu to tam vůbec podařilo nainstalovat... To, že tam nacpali 5.řadu to už je jiná a na uvážení toho kdo si to koupí.
  • 0

#818 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 14:06

WitkoAWendy napsal/a:
Presne tak se to chova. aplikace jakoby nainstalována je ale nerozebehne se. kolega má možnost lepšich aplikaci tak proč tam cpe handy?

OK, tak mu ještě poraď jaké a bude mít problém vyřešen a ještě nám poděkuje. Sám nějakou rád odzkouším ;)
  • 0

#819 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 15:58

WitkoAWendy napsal/a:
Zkus aplikaci smartcomGPS
-
www.maxiforum.cz/index.php/topic,78962.msg305861.html?PHPSESSID=07ibtn6assh8nhniuuirh6t900#msg305861

Tak tohle vzdávám... To je asi jako nabízet OZIexplorer lidem co chtějí GCzII.
  • 0

#820 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 18:34

Ale on ma pravdu. Smartcomgps je na symbianu to nejlepsi. Sam jsem pouzival na zacatku.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama