Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#901 vitaeli

vitaeli

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2010 - 12:05

Děkuju ogaři, úspěšně se vše podařilo!!!
  • 0

#902 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2010 - 16:09

Ahoj, to jsem jediný komu nefunguje vyhledávání nebo už všichni jen importují a vyhledávání nepoužívají? Mám to odzkoušené na nokii 5500 a E52. Nainstalovaná poslední vývojová verze. Vždy to vyplvivne stejnou hlášku, viz obrázek.

Přiložené miniatury

• scr000001.jpg

• 0

LG G6 + c:geo + OSM

#903 parnie

parnie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2010 - 16:34

Mě vyhledávání funguje. Zkoušel si se podívat do Správce aplikací jestli tam máš správně nastavený připojení? Jinde ti GPRS jede?
  • 0

#904 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2010 - 16:56

Zkusím to zkontrolovat, ale jinak mi net jede úplně normálně. Zkusím ještě stabilní veriz a uvidim...
  • 0

#905 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2010 - 19:35

Werki: Mě to tuhle, nebo nějakou podobnou hlášku hlásí doma, v dosahu mé vifi. Venku v terénu mi to normálně vyhledává. Ale když zapomenu odeslat FN a vzpomenu si až doma, musím ven, na zahradu - mimo vifi. Nevím proč, ale je to tak:-(( Ptal jsem se tu na to, ale zbytečně. Prý to buď funguje, nebo ne. Což je pravda:-))))) Mám N86. JInak HG chodí spolehlivě.
  • 0

#906 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2010 - 20:29

Tak jsem přišel na to čím to je, ve srpávci aplikací v nastavení u HG to chce vybrat přístupový bod. Zajímavý, že u 5500 jsem to nikdy nenastavoval vždy to šlapalo až teď do poslední chvíle a u E52 to chtělo nastavit rovnou. Po nastavení to šlape normálně, takže planý poplach.
  • 0

#907 a5884773

a5884773

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2010 - 22:15

mě to java.IoException taky sere. Když se chci připojit qifi (často k předem neznámé), tak si musím nejřív definovat bod. přitom nokia 72 má api na to, aby se dokázala připojit v dané chvíli k ssid, která není v seznamu cílů.
  • 0

#908 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2010 - 8:41

Neda mi to a zeptam se- neni nejak mozne propojit Handy GC s mapami nokia OVI (nebo i jinymi?; treba nejak pres oblibene body...)? Docela by to pomohlo...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#909 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2010 - 9:58

Hlaska "java.IoException a nespravne nastavene GPRS" jednoznacne signalizuje vasu chybu v nastaveniach telefonu a jeho pripojenia na internet.

Problem java.IoException a moznost pripojit sa aj cez WIFI, ak je v dosahu, vam vyriesi aplikacia "SmartConnect" (v symbianovych Smartphonoch)
Ta vie vytvorit virtualny pristupovy bod.
Tento virtulany bod sa da nadefinovat tak ze najskôr sa pokusa pripojit cez zname WiFi, ak su v dosahu. Ak nie su, tak sa pripoji cez GPRS

Pre aplikacie ktore sa potrebuju pripajat na net (aj Handy Geocaching) staci potom v nastaveniach zedefinovat ako pristupovy bod tento virtualny pristupovy bod a aplikacia zariadi vsetko ostatne. Pouzie WIFI ak sa da, alebo sa pripoji cez GPRS

Je dokonca mozne nadefinovat, ze v roamingu nesmie pouzit pripojenie cez GPRS
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#910 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2010 - 22:14

jak zajistit stálé podsvícení?
  • 0

#911 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2010 - 22:32

nastavenim spravnej frekvencie "blikania"(napr. 8s), alebo na symbiane cez aplikaciu Lights On
  • 0

#912 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2010 - 22:45

I3oris napsal/a:

...v mém případě nebyl problém ve špatně nastaveném GPRS, to mi fungovalo v čemkoliv jiném správně, ale v tom, že jsem ve správci aplikací u HG neměl nastavený přístupový bod protože jsem to v předchozím telefonu (N5500) nastavovat nemusel a vždy se mě to při připojení zeptalo co za bod chci použít podobně jako to dělá Opera nebo jakákoliv jiná aplikace. Proto je to takové otravné a hlavně divné, že všechny aplikace se prostě zeptají a není problém a u HG to musí být nastaveno předem a až potom můžu aplikaci zapnout a on se pak už jen ptá jestli se smí připojit, ale neptá se kam.
  • 0

#913 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 10:32

Tak po vcerajsich zmenach na geocaching.com nam program prestal fungovat... :( Najmä vyhladavanie

Přiložené miniatury

• scr000016.jpg

• 0

#914 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 10:44

Vim o tom, aspon jsem tak nejak vcera spravil hledani nejblizsich. Ale problem je v tom, ze Groundspeak zacal hazet vyvojarum, co parsujou data ze stranek klacky pod nohy. Proste kdyz neumime naformatovat vzdalenost a smer ke kesi pres HTML, tak to udelame pres obrazek a aby to nebylo tak jednoduche, tak si ty obrazky budeme generovat ze zakodovaneho textu. Takze asi tak. Dneska se pokusim dat dohromady alespon ziskani informaci o kesi listingu, hintu, apod. Ale s tim hledanim nejblizsich/dle klicoveho slova je fakt problem. ---- Nastesti, ze je zima. Ze vetsina kaceru ted nelovi. :)
  • 0

#915 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 10:59

Arcao napsal/a:
Vim o tom, aspon jsem tak nejak vcera spravil hledani nejblizsich. Ale problem je v tom, ze Groundspeak zacal hazet vyvojarum, co parsujou data ze stranek klacky pod nohy....

místo aby udělali pořádné otevřené API, ztrácejí čas a peníze vymýšlením obskurních ptákovin, které zatěžují ten jejich "server" víc, než my tímhle...
:@
  • 0

#916 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 11:16

Pod tohle se podepisu, presne ta volba pristupoveho bodu mi taky vadi, ze tam neni....

Werki napsal/a:

I3oris napsal/a:

...v mém případě nebyl problém ve špatně nastaveném GPRS, to mi fungovalo v čemkoliv jiném správně, ale v tom, že jsem ve správci aplikací u HG neměl nastavený přístupový bod protože jsem to v předchozím telefonu (N5500) nastavovat nemusel a vždy se mě to při připojení zeptalo co za bod chci použít podobně jako to dělá Opera nebo jakákoliv jiná aplikace. Proto je to takové otravné a hlavně divné, že všechny aplikace se prostě zeptají a není problém a u HG to musí být nastaveno předem a až potom můžu aplikaci zapnout a on se pak už jen ptá jestli se smí připojit, ale neptá se kam.

• 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#917 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 11:21

Colonel74: Bohuzel tohle java neumi. Proste bud je pripojeni k internetu nebo neni. Pak tedy zalezi na telefonu, jak se s tim popere. dr.vota: Nejaka specifikace API je jiz na svete (nevidel jsem ji), ale co jsem slysel, tak se pocita jen s PM only uzivateli (takze to nic neresi).
  • 0

#918 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 12:15

Colonel74 napsal/a:
Pod tohle se podepisu, presne ta volba pristupoveho bodu mi taky vadi, ze tam neni....

Pristupovy bod sa predsa nastavuje pre vsetky Java aplikacie v menu Spravca aplikacii -> Handy Geocaching -> Miesto pristupu

Ak ho nastavite tam, viac sa na to aplikacia pytat nebude a pouzije nastaveny. Ak pouzijete podpisanu verziu a povolite jej vzdy pouzit pristup na siet (aj ine moznosti) tak uz sa na nic nevypytuje a vsetko pekne pracuje. To ale neplati pre vyvojovu verziu, alebo aj stabilnu (podpisanu) verziu instalovanu cez .jar. Podpisana verzia musi byt instalovana cez .jad subor
  • 0

#919 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 12:38

Nám, ale nevadí, že se to ptá na připojení. Nám vadí, že se to neptá KAM se to má připojit protože to musím mít nastavené na "pevno" předem. Jak už, ale psal Arcao výše, java s tím mám nějaký problém. I když bych se skoro vsadil, že na starém telefonu, také Symbian S60 3rd, jsem nic nenastavoval a vždy se mě to ptalo na přístupový bod až v aplikaci hned po povolení k připojení. To už tu, ale píšu snad po třetí. Net si v mobilu stejně platím a v HG ten rozdíl rychlostí oproti nějaké veřejné WiFi stejně nepoznám, takže i kdyžn se budu i doma připojovat přes GPRS tak mi to je celkem fuk, ale jen mi to prostě přijde divné.
  • 0

#920 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 12:53

Ano ano mám stejný problém. Dneska jsem nutně potřeboval hint a bohužel ani navigace ani hint:(
  • 0

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama