Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#981 Gasparovci

Gasparovci

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2010 - 21:33

Vše funguje v té stávající verzi.
  • 0
Nokia N8+Ovi Maps s POI+Handy Geochaching 3.5.3+SmartGPX
Dakota 20 Google Chrome + CacheList (plugin)

#982 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2010 - 21:38

já vyzkoušel poslední nainstalovanou verzi a ta funguje
  • 0

#983 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 6:38

Kolc napsal/a:
kde stahujete opravenou fungujici verzi?
Diky

Priamy odkaz je v mojom prispevku na predoslej strane

http://code.google.c...andygeocaching/
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#984 VictorC

VictorC

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 12:00

Zdravim, mam problem s instalaci aplikace pomoci jad, jedna se o telefon Nokia 2710 NE, samotny jar jede bez problemu, ale chtel bych podepsanou verzi, abych nemusel potvrzovat pristup k gps a internetu, nicmene pri instalaci pomoci jad telefon vyhodi chybu "potvrzeni neni podle data telefonu platne". Patral jsem na internetu, nasel par diskuzi, kde je tato chyba zminovana, ale zadne blizsi info ani reseni... Poradite? Diky moc. VicC
  • 0

#985 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 12:14

ten isty problem hlasil aj moj kamarat, pomohlo nastavit datum v telefone cca 1 rok dozadu.

to Arcao: Nevyprsala nahodou platnost certifikatu, ktorym je Handy Geocaching podpisany?

to all: Vsetkym vsetko dobre v Novom roku ;)
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#986 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 17:54

aHOJ mám problém telefon neinstaluje nic pouze spouští. Nakopíruji soubory jar i jar na kartu a jen otevřu. A mám problém s certifikátem. Mám nokia 2710 a nevím jak to na prosím o pomoc. Předchozí verze fungovaly krásne jde pouze ta druhá verze
  • 0

#987 VictorC

VictorC

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 20:35

to Arcao: Nevyprsala nahodou platnost certifikatu, ktorym je Handy Geocaching podpisany?

to by i me zajimalo :)
  • 0

#988 MubiK

MubiK

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 20:55

Rovněž zápasím s první instalací HG 3.5.3 na Nokii 5800. Mám na kartě nahraný jad i jar. a při spuštění instalace přes jad následuje hláška "Chyba certifikátu. Kontaktujte prodejce..." certifikát Thawte Server CA mám nainstalovaný, platný. Jaký je správný postup instalace? Zatím se mi nepodařilo nic kloudného vygooglovat.
  • 0

#989 Pistafista

Pistafista

Pistafista

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 21:38

MubiK napsal/a:
Rovněž zápasím s první instalací HG 3.5.3 na Nokii 5800.
Mám na kartě nahraný jad i jar. a při spuštění instalace přes jad následuje hláška "Chyba certifikátu. Kontaktujte prodejce..." certifikát Thawte Server CA mám nainstalovaný, platný. Jaký je správný postup instalace? Zatím se mi nepodařilo nic kloudného vygooglovat.

Ač jsem přečetl různá fora a zkusil vše možné i nemožné, jsem na tom zcela stejně. To je opruz, připadám si jak idot. Lepší bude si ty jejich zablokovaný krámy nekupovat.
  • 0

#990 Seán & IRONIE

Seán & IRONIE

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 23:02

Zdravím Mám nově NOKII X6 a aplikace nejde nainstalovat hází to chybu certifikátu,ať je to aplikace podepsaná či nikoli. Může někdo poradit? Díky moc.
  • 0

Seán & IRON!E

#991 Pistafista

Pistafista

Pistafista

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 23:20

Hurááá. Nakonec se to na 5800 nainstalovalo a funguje to. Odinstaloval a smazal jsem vše dosud (v souvislosti s pokusem o oživení HG) stažené a nainstalované, stáhnul jsem znovu oba soubory a kupodivu se to naistalovalo. Vynikající aplikace, nedá se bez ní žít!:)
  • 0

#992 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 11:27

Tak je to tak. Vypršel podpisový certifikát, kterým je podepsán Handy Geocaching.

Více k tomu na http://code.google.c...andygeocaching/

Možná se najde i dobrodinec, který by to podepisoval za mě, jelikož o koupi certifikátu za 5700 Kč neuvažuji (o podepisování JavaME/MIDP aplikací si myslím své).
  • 0

#993 VictorC

VictorC

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 12:33

skoda, co se da delat... ten kdo to vymyslel tyhle podpisy java aplikaci by zaslouzil na pr... ;[
  • 0

#994 LUBTICH

LUBTICH

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 19:55

Arcao napsal/a:
Tak je to tak. Vypršel podpisový certifikát, kterým je podepsán Handy Geocaching.

Více k tomu na http://code.google.c...andygeocaching/

Možná se najde i dobrodinec, který by to podepisoval za mě, jelikož o koupi certifikátu za 5700 Kč neuvažuji (o podepisování JavaME/MIDP aplikací si myslím své).

Používám také,poslední dobou byl problém,ale již je snad vyřešen.V případě potřeby navrhuji uskutečnit veřejnou sbírku na podporu funkčnosti HG (podpisový certifikát).Není to snad cesta k vyřešení problému?
  • 0

#995 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 20:59

Chápu to dobře že dokud to společně nekoupíme tak java aplikace Háčka ani nepojede... no tak to je mi líto
  • 0

#996 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 21:10

TerZdeK, lubtich: Pojede, pouze podpis umožňuje vypnutí otravných povolení. Uživatel ale musí toto vypnutí provést ručně. U novějších Nokíí (alespoň, co vím) jde vypnout tyhle otravná povolení i bez certifikátu. Proto, podle mě, sbírak na certifikát nemá smysl.
  • 0

#997 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 21:15

Tak proč tedy mě tato verze nefunguje. Je to divné nemohu tuto verzi vubec instnout jde jen lite nebo ta, která není podepsaná.:(
  • 0

#998 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 22:24

TerZdeK napsal/a:
Tak proč tedy mě tato verze nefunguje. Je to divné nemohu tuto verzi vubec instnout jde jen lite nebo ta, která není podepsaná.:(

a proč si myslíš, že nepodepsaná je nějak méněcenná? Není. UMÍ TOTÉŽ

a ještě jednou speciálně pro tebe: ta podepsaná letos už nefunguje. Opravdu ne. Nikomu. POUŽIJ NEPODEPSANOU.
  • 0

#999 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2011 - 6:42

dr.vota napsal/a:
ta podepsaná letos už nefunguje. Opravdu ne. Nikomu.

Nerad bych se mýlil, ale není to spíš tak, že letos už nikdo bez machinací s datumem, tu podepsanou nenainstaluje?

Mobil mi píše, že mám verzi 3.5.3 a normálně mi chodí.
  • 0

#1000 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2011 - 8:56

no právě o to jde... je to zajmavé několik lidí tu psalo že jim šlape... mě je to celkem jedno jakou verzi budu mít jen se raději ptám
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka