Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1461 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2011 - 17:23

Je to divný, kolem Bluetooth jsem žádné změny dlouho nedělal. A projížděl jsem všechny změny od r106 a nic závadného jsem nenašel. :(
  • 0

#1462 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2011 - 18:18

Nokia E52, poslední FW a vše mi šlape jak má. Interní GPS se normálně připojí a vyhledá všechny nejbližší keše. Odzkoušel jsem i export a taky funguje. Paráda Díky!
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1463 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 274 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2011 - 20:54

Zdravim, zkousime rozjet HG na Samsung Star S5230 a mame problem s importem, ktery nevidi zadny soubor. Postup dela to same stable, i r104 az r108: 1. Oblibene - importovat. 2. objevi se ze aplikace chce pristupovat k uziv. datum. 3. volba adresare: /filesystem, /photos, par dalsich ala multimedia apod. a nakonec /mmc 4. pokud jdeme do /filesystem tak nic nevidime zadne soubory. Vsechny ostatni adresare killnout HG.
  • 0

#1464 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2011 - 11:47

Ahoj Arcao.
Taky se mi to zdálo divné. Ale když to někomu jinému na stejném aparátu Nokia E52 fungovalo, tak jsem se pokusil zjistit, kde je zakopaný pes...
Nakonec jsem musel dát telefon do továrního nastavení a obnovit ze zálohy pouze důležitá data jako kontakty, zprávy, kalendář atd. No a pak jsem ještě MUSEL zformátovat paměťovou kartu. Asi někde jak v telefonu, tak na kartě byly nějaké divné informace, které způsobovaly nefunkčnost poslední verze HG.
Už je tedy vše v pořádku, včetně nových funkcionalit. Díky!
Otestuju teď hlavně import z MoZiGo, kde jsme zjistili, že neprobíhá korektně a kdyby něco, tak dám vědět.

Honza

Arcao napsal/a:
Je to divný, kolem Bluetooth jsem žádné změny dlouho nedělal. A projížděl jsem všechny změny od r106 a nic závadného jsem nenašel. :(

• 0

#1465 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 18:03

Arcao, prosim te, co zasadne noveho/jineho je ve verzi 3.5.5-r110 ?
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1466 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 18:10

Nic. Viz: http://code.google.c...ce/detail?r=110
  • 0

#1467 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 8:10

Tak vcera prakticky v terenu vyzkousena verze 3.5.5-r110. Naprosto bez problemu, i FN jsem si zkusil vyexportovat po vyberu karty a slozky. Nemam pripominek. Diky Arcao. Teda az do prvni zmeny na GC.com....
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1468 Destr

Destr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 8:40

Arcao napsal/a:
Nic. Viz: http://code.google.c...ce/detail?r=110

Znamena to, ze jsi povysil 3.5.5 r110 na plnohodnotnou verzi nebo je to porad Beta (vyvojarska)?
  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL

#1469 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 9:44

Destr: Pssst! Ještě jsem nestačil nikam vyvěsit oznámení o stabilní verzi 3.5.4. ;)
  • 0

#1470 trefcz

trefcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 132 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2011 - 21:51

Aplikace funguje skvele, pouzivam r110 nacteni velkeho gpx sice trva delsi dobu ale jde to akorat to ma jeden hacek. Nevim zda je to moje chyba ale nedari se mi v oblibenych najit plozku na vyhledavani (treba podle GC kodu) a kdy dam vyhledevat na hlavni strance aplikace funguje jen on-line. Je tam nejake off-line vyhledavani?
  • 0

#1471 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2011 - 1:57

trefcz napsal/a:
Aplikace funguje skvele, pouzivam r110 nacteni velkeho gpx sice trva delsi dobu ale jde to akorat to ma jeden hacek. Nevim zda je to moje chyba ale nedari se mi v oblibenych najit plozku na vyhledavani (treba podle GC kodu) a kdy dam vyhledevat na hlavni strance aplikace funguje jen on-line. Je tam nejake off-line vyhledavani?

No snad nebudu mimo mísu (nemám tu úplně nejvylepšenější verzi, ale vše mi fachá, tak do toho nechci šťourat:D) - co se týče vyhledávání v oblíbených, tak tam asi žádné není, bo se řadí podle názvu abecedně. Což mi třeba hodně vyhovuje a zatím jsem neměla potřebu tam žádné vyhledávání řešit. Ale pokud si zase Ty pamatuješ GC kódy, tak to je pak horší...
Jinak vyhledávání jako takové musí být on-line, bo prohledává gc.com...
  • 0

#1472 Jägermeister Team

Jägermeister Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2011 - 12:57

Arcao, lze nějak vyexportovat kešky které mám uložené v HG jako oblíbené? ;)
  • 0

#1473 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2011 - 22:29

SAiMi: Bohužel, zatím to nejde. Tak nám zase Groundspeak připravil pár novinek. Snad těch změn v HTML kódu moc nebude. Už abych se dokopal dopsat to napojení na Geocaching API. Edit: Tak snad již to funguje...
  • 0

#1474 bubu4

bubu4

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2011 - 17:20

sabreman73 napsal/a:
Čau, dělalo mi to taky asi před dvěma dny, pak to samo zmizelo. Mám Sony Ericsson Elm.

Prosim pekne o radu - jsem uplny zacatecnik,neco mam nacteno... ma taky Elm, ale netusim, jak presne zacit... Musim do nej neco nahrat... nebo staci ta vybava co ma... DIky moc, bubu
  • 0

#1475 vlku

vlku

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2011 - 13:42

Ahoj Arcao, jsem nově PM ale HG mi nechce ukazovat prémiové keše. Nevíš v čem by mohl být problém? Asi zkusím přeinstalovat ...
  • 0

#1476 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2011 - 16:21

Ahoj, měl bych takový dotaz. Na GC.com se od jisté doby dají editovat souřadnice mysterek a multin. Když vyhledám nejbližší, tak se mi keška v seznamu seřadí podle výchozích souřadnic od autora, ale když dám navigovat, tak už naviguje rovnou na ty editované souřadnice. Otázka zní: nedalo by se udělat aby v seznamu nejbližších se kešky řadili už rovnou podle těch editovaných souřadnic? Obávám se, že to nepůjde protože seznamy na gc.com to bohužel také neumí, ale radši se zeptám. :)
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1477 explorer-team

explorer-team

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2011 - 23:22

Mám problém s odesláním handy,zadám číslo a zpráva nepřijde,když si aplikaci stáhnu do mobilu-samsung galaxyAce-tak mi nejde rozbalit,protože telefon nepodporuje formát ve kterém je,můžetemi někdo poradit co s tím?Nebo nějakou jinou aplikaci?Díky
  • 0

#1478 janasrodinou

janasrodinou

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2012 - 13:53

ahoj,mám menší problém. Měnila jsem na chvíli tel. Nelze se přihlásit. Píše mi to špatné přihlašovací údaje. Pokaždé jsem vše odinstalovala a nainstalovala znova. Mám tel E72. Díky za rady a pomoc
  • 0
táta-Martin,dcera-Barbora,syn-Honza,máma-Jana,občas babí,strejda

#1479 lvod

lvod

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 12:04

Zdravim, nevite nekdo kam se do telefonu ukladaji naimportovana data (idealne kam to uklada Nokia E51?) Diky
  • 0

dříve: E51 + BT GPS Evolve GoTraxx + SmartGPX + HG Arcao edition + OpenWIG

pak: Xperia Z1 Compact + A:drake 4.22

nyní: Xperia XZ2 Compact + A:drake 6.06

#1480 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 12:36

explorer-team napsal/a:
Mám problém s odesláním handy,zadám číslo a zpráva nepřijde,když si aplikaci stáhnu do mobilu-samsung galaxyAce-tak mi nejde rozbalit,protože telefon nepodporuje formát ve kterém je,můžetemi někdo poradit co s tím?Nebo nějakou jinou aplikaci?Díky

Asi uz pozde... ale aplikaci stahnu do compu,rozbalim a do founu poslu uz rozbaleny javasoubor.
  • 0

19 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 19 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama