Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1501 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2012 - 5:47

Ahojkáč.
Tak jsem před odjezdem chtěl naimportovat včera uložené GPXka do HandyGC a skončil jsem u chybového hlášení:

Popis chyby:

Sekce: GPX Import
Druh: java.io.IO.Exception
Data: 'Nastala chyba při importu GPX. Prosím zašlete chybové hlášení včetně GPX souboru na arcao@arcao.com'

Telefon do oblíbených pro Nokia Mapy to schramstne, ale HandyGC má s poslední verzí GPX generovaných gc.com problém.
Zašlu to přímo ona Arcaa a snad to půjde spravit...

Honza

bihi75 napsal/a:
pre honzat-cz: ja mam ten subor v pohode, zacina to <?xml version="1.0" ...atd atd. a ajtak nefunguje.

• 0

#1502 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2012 - 6:14

Hmm, tak ani TrekBuddy si s novým GPXkem neporadí. Hlásí že:

Failed to parse landmarks: java.io.IOException

Děkujeme GroundSpeaku za ty všechny novinky, barvičky, srandičky, pi*ovinky a že vše funguje, jak má... :(

Honza

honzat-cz napsal/a:
Ahojkáč.
Tak jsem před odjezdem chtěl naimportovat včera uložené GPXka do HandyGC a skončil jsem u chybového hlášení:

Popis chyby:

Sekce: GPX Import
Druh: java.io.IO.Exception
Data: 'Nastala chyba při importu GPX. Prosím zašlete chybové hlášení včetně GPX souboru na arcao@arcao.com'

Telefon do oblíbených pro Nokia Mapy to schramstne, ale HandyGC má s poslední verzí GPX generovaných gc.com problém.
Zašlu to přímo ona Arcaa a snad to půjde spravit...

Honza

bihi75 napsal/a:
pre honzat-cz: ja mam ten subor v pohode, zacina to <?xml version="1.0" ...atd atd. a ajtak nefunguje.

• 0

#1503 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2012 - 7:51

Tak snad problém s importem vyřešen v HG-3.5.5-r111-nepodepsany.zip.

HG nyní dokáže akceptovat xml is BOM a to i v jiném kódování než UTF-8. Každopádně platí, že pokud se nenajde BOM na začátku souboru, jako kódovaní se bere to, které je uvedené v atributu encoding v XML deklaraci na začátku souboru. Tím bych jen chtěl upozornit, že v případě že budete mít v encoding UTF-8 a zbytek souboru např. ve windows-1250, tak se import nepovede (nedávno mi jedno takové dorazilo na e-mail).

Edit:
A tahle chyba mi přišla až tak zásadní, že tu máme novou verzí 3.5.5. Takže stahujte z obvyklého místa: http://code.google.com/p/handygeocaching/
  • 0

#1504 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2012 - 20:31

No parada v 3.5.5 import funguje ako predtym. ;) Arcao je kral :)
  • 0

#1505 Ladinek

Ladinek

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2012 - 10:42

Hola, někde (a nemůžu to znovu najít) se probíralo trvalé nastavení typu GPS a dalších dotazů HGC (povolit využití aplikace poloha, připojování k síti...). Nokia E52, HGC 3.5.5 r111. Jak na to?
  • 0

#1506 v.raska

v.raska

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2012 - 16:53

Když mi aplikace ve verzi 3.5.3 ohlásila že je nová verze, Tak jsem myslel že instalace půjde snadno jako s verzí 3.5.3. Bohužel jsem se mýlil. Odebral jsem verzi 3.5.3 a zkusil nainstalovat verzi 3.5.5. Nicméně ať delám co dělám vždy to vyhlácí chybu Chyba ověřování aplikace Chyba řetězu certifikátů aplikačního modelu MIDlet Instalace dřív proběhla přímo z http://code.google.c...andygeocaching/ Už nevím co stím mohu udělat a nemohu tam ani dostat starou verzi. Asi mám smůlu, nevím. Díky za nějaký námět. Tak se nakonec povedlo po další hodině. :D
  • 0

#1507 Baroon

Baroon

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2012 - 17:40

mam takový problem od jisté doby mi dela handy toto. Normalne stáhnu kesky v GPX bud pres cachelist nebo GG vsechno v pohode ale kdyz chci precist listing tak se mi vzdy zacne pripojovat na web GC. Mam nainstalovanou posledni verzi HG. Driv bylo vsechno v pohode mohl sem normalne cist listing offline.
  • 0

#1508 task

task

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2012 - 17:20

v.raska napsal/a:
Když mi aplikace ve verzi 3.5.3 ohlásila že je nová verze, Tak jsem myslel že instalace půjde snadno jako s verzí 3.5.3. Bohužel jsem se mýlil.
Odebral jsem verzi 3.5.3 a zkusil nainstalovat verzi 3.5.5.
Nicméně ať delám co dělám vždy to vyhlácí chybu

Chyba ověřování aplikace
Chyba řetězu certifikátů aplikačního modelu MIDlet

Instalace dřív proběhla přímo z http://code.google.c...andygeocaching/

Už nevím co stím mohu udělat
a nemohu tam ani dostat starou verzi.
Asi mám smůlu, nevím. Díky za nějaký námět.

Tak se nakonec povedlo po další hodině. :D

ahoj
Můžeš my prosím poradit jak si to dostal do mobilu?
  • 0

#1509 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2012 - 14:30

Arcao napsal/a:
jarek72: Poridit si Android telefon mam v planu v blizke dobe. Ale neco jako HG pro Android momentalne neplanuji. Geocaching SW pro Android jiz existuje pomerene hodne, takze nema moc smyslu vytvaret neco dalsiho.

Nezměnil se nějak názor? HG dle mě byl mnohem ideálnější než c:geo, který jsem teď o víkendu zkoušel...
  • 0
Užívej života...

#1510 Sólista

Sólista

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2012 - 17:23

puczmeloun napsal/a:

Arcao napsal/a:
jarek72: Poridit si Android telefon mam v planu v blizke dobe. Ale neco jako HG pro Android momentalne neplanuji. Geocaching SW pro Android jiz existuje pomerene hodne, takze nema moc smyslu vytvaret neco dalsiho.

Nezměnil se nějak názor? HG dle mě byl mnohem ideálnější než c:geo, který jsem teď o víkendu zkoušel...

I mě HG po přechodu z Nokie na Samsung chybí... A c:geo mám také, ale není to ono.
  • 0
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!

#1511 task

task

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2012 - 7:10

Tak už jsem ji dostal do telefonu.:D Dneska ji jdu vyzkoušet.To jsem zvědav jak to pujde.;)
  • 0

#1512 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2012 - 16:35

Měl bych takový dotaz. Dělá to jen mě nebo všem? Když otevřu nějaký seznam v HG, nejčastěji oblíbené tak mi "kurzor" vždy skočí na poslední řádek. Není to nijak velká závada, ale trochu divné to je.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1513 Mira_B

Mira_B

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2012 - 19:25

Zdravím Předem se omlouvám, pokud je toto duplicitní nebo špatně zařazený dotaz. Mám problém s handy geocachingem na Blackberry 9700. Současná verze mi nejde nainstalovat, našel jsem tedy (na stránkách handy geo.) jakousi upravenou verzi pro blackberry. Instalace, spuštění, vše ok - ale nepřipojí se. Přes BIS, WiFi, ani klasický APN operátora. Vždy to končí tím, že "Připojení selhalo", případně "nefunkční, nebo špatně nastavené GPRS spojení". Poradí někdo jak na co se zaměřit, případně jinou app (zdarma) se stejnou funkcionalitou? EDIT: Nikdo neporadí? Díky moc. PIN: 21D4145C
  • 0

#1514 kytrox

kytrox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2012 - 10:14

Ahoj lidi nevím zda to tady už padlo,ale mám mobilní telefon Sony Ericsson J10i2 (ELM) a nainstaloval jsem tam aplikaci HandyGeocaching,ale prostě ani po kilometru ani po 3 kilometrch chůze venku se GPS nechytne..mobil má vestavěnou GPS.
  • 0

#1515 Max-SK

Max-SK

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 9:14

zdravim, ako to vyzera s upravou HG na najnovsi symbian Belle? dakujem
  • 0

#1516 Don82

Don82

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 16:34

Max-SK napsal/a:
zdravim, ako to vyzera s upravou HG na najnovsi symbian Belle? dakujem

Vyzkoušeno v terénu na N8 a bez problémů funguje.
  • 0

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.

#1517 Mira_B

Mira_B

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 20:22

Zdravím, Pokud někdo provozuje (a tudíž mu funguje) Handy na Blackberry (ideálně 9700), ozvěte se prosím - PIN: 21D4145C Můj problém je takový, že aktuální verze nejde vůbec naisnastalovat a upravená verze na stránkách autora Handy Geocaching se nepřipojí (nepřihlásí).. Internet v telefonu funkční - BIS, WiFi i APN internet. Aplikace má povoleny všechny přístupy.. Any idea? Předem díky. PIN: 21D4145C
  • 0

#1518 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 2:14

Arcao napsal/a:
Tak snad problém s importem vyřešen v HG-3.5.5-r111-nepodepsany.zip.

HG nyní dokáže akceptovat xml is BOM a to i v jiném kódování než UTF-8. Každopádně platí, že pokud se nenajde BOM na začátku souboru, jako kódovaní se bere to, které je uvedené v atributu encoding v XML deklaraci na začátku souboru. Tím bych jen chtěl upozornit, že v případě že budete mít v encoding UTF-8 a zbytek souboru např. ve windows-1250, tak se import nepovede (nedávno mi jedno takové dorazilo na e-mail).

Edit:
A tahle chyba mi přišla až tak zásadní, že tu máme novou verzí 3.5.5. Takže stahujte z obvyklého místa: http://code.google.com/p/handygeocaching/

taky by mě zajímalo, která verze je poslední... jestli ta 355 nebo 355 r111
  • 0

#1519 sargantana-team

sargantana-team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2012 - 17:04

Může nám někdo potvrdit/vyvrátit funkčnost Handy Geocachingu od posledního zásahu gc.com 24.4.? Jakoby byla chyba při přihašováni (jako u GeoJarry probírané jinde v diskusi). Aplikace nám hlásí "Špatně nastavené nebo nedotupné GPRS spojení: err: java.io.I0 Exception: -1". Přitom máme GPRS tarif, nastavení zdá se v pořádku a v ostatních aplikacích nám přenos funguje. Nokia E52, HG-3.5.5. Děkujeme za reakce.
  • 0

#1520 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2012 - 7:44

Funguje naprosto bezvadne. Vyhledani nejblizsich kesi, prislusneho listingu, log do FN a odeslani na GC bez problemu. Vcera jsem s nim odlovil 15 kesi. Mam verzi 3.5.5.-r111.
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama