Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1521 hrouda

hrouda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2012 - 7:44

sargantana-team napsal/a:
Může nám někdo potvrdit/vyvrátit funkčnost Handy Geocachingu od posledního zásahu gc.com 24.4.?

Použil jsem včera a fungovala OK - nalezení keše, poznámka do field notes, odeslání field notes.
  • 0

#1522 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2012 - 8:25

sargantana-team napsal/a:
Aplikace nám hlásí "Špatně nastavené nebo nedotupné GPRS spojení: err: java.io.I0 Exception: -1". Přitom máme GPRS tarif, nastavení zdá se v pořádku a v ostatních aplikacích nám přenos funguje. Nokia E52, HG-3.5.5. Děkujeme za reakce.

Me HG take funguje. hlaska, kterou popisujes, se mi take obcas objevi. Bud na druhy pokus zmizi sama, nebo ukoncit a znova spustit HG a pak funguje vse a nebo dokonce restart telefonu a pak to funguje. Cim to je nemam zdani :P
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1523 sargantana-team

sargantana-team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2012 - 19:37

Děkujeme za reakce, asi to bude nastavením. Zkusíme ještě pokoumat, snad na něco příjdeme. Když tak napíšeme...
  • 0

#1524 Beavis72

Beavis72

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 22:18

Ahoj, používám telefon s Nokia Belle (NOKIA 500). HG se mi podařilo nainstalovat spustit a s radostí jsem vyrazil na obhlídku keše, kterou znám, na zkoušku. Venku kešku HG našlo, ale potom když jsem zadal příkaz NAVIGOVAT, tak se otevřel jenom kompas s azimutem a vzdáleností. Šipka kompasu lítala asi v 60 stupních, vzdálenost se zmenšovala, ale když jsem došel ke keši tak mi zbývalo ještě 26 metrů. U stromu to tolik nevadí, ale i nějaké malé, ba i mikro keše :@. Myslím, že ta vzdálenost je moc a ještě dotaz, jestli to tedy spolupracuje s nějakou mapou, nebo jenom tím kompasem. Díky za jakýkoliv podnět. Jsem jen geomimino tak sháním co můžu.
  • 0

#1525 homole

homole

Já jsem to říkal.

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 03 květen 2012 - 22:23

super prográmek na Nokii 5230 fachá dobře.
  • 0

#1526 Max-SK

Max-SK

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 13:44

takze znova: Nokia 500 s belle - pri pokuse o instalaciu nasledujuce hlasky: "Nieje mozne nainstalovat, vyskytla sa chyba". po kliknuti na detail chyby nasledovna hlaska: "interna chyba: error while reading suite info" vie niekto co s tym? skusal som vsetky aktualne verzie nainstalovat ktore su na stranke dostupne a pri vsetkych rovnaky zaver. dokonca aj po hard resete telefonu ten isty problem. na nejake rady vopred dakujem
  • 0

#1527 Max-SK

Max-SK

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 13:46

Beavis72 napsal/a:
Ahoj, používám telefon s Nokia Belle (NOKIA 500). HG se mi podařilo nainstalovat spustit a s radostí jsem vyrazil na obhlídku keše, kterou znám, na zkoušku. Venku kešku HG našlo, ale potom když jsem zadal příkaz NAVIGOVAT, tak se otevřel jenom kompas s azimutem a vzdáleností. Šipka kompasu lítala asi v 60 stupních, vzdálenost se zmenšovala, ale když jsem došel ke keši tak mi zbývalo ještě 26 metrů. U stromu to tolik nevadí, ale i nějaké malé, ba i mikro keše :@. Myslím, že ta vzdálenost je moc a ještě dotaz, jestli to tedy spolupracuje s nějakou mapou, nebo jenom tím kompasem. Díky za jakýkoliv podnět. Jsem jen geomimino tak sháním co můžu.

tych 26 je normal, zavisi od prijmu GPS signalu, zabudni na to ze ta hocijaka navigacia na milimeter presne zavedie ku kesi. to je normalne spravanie
  • 0

#1528 Kolousek001

Kolousek001

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 15:14

Zdravím, sem začátečník mám Nokii C5-03 a hledám něco na usnadnění hledání, teď sem tenhle prográmek nainstaloval , ale takovej trapnej dotaz... Bez připojení k internetu je to asi naprosto k ničemu co? Nemám totiž datovej paušál a ani ho v brzský době neplánuju a tak hledám jak hledání zjednodušit...
  • 0

#1529 Dardalion

Dardalion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 123 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 18:58

Kolousek001 napsal/a:
Zdravím, sem začátečník mám Nokii C5-03 a hledám něco na usnadnění hledání, teď sem tenhle prográmek nainstaloval , ale takovej trapnej dotaz... Bez připojení k internetu je to asi naprosto k ničemu co? Nemám totiž datovej paušál a ani ho v brzský době neplánuju a tak hledám jak hledání zjednodušit...

Neznam Nokii C5-03, ale v obecne rovine plati, ze do HGAE je mozne importovat GPX soubory (tato funkce se vyvolava z Oblibenych).
Sila HGAE je sice v online funkcnosti, ale offline se s odpovidajici domaci pripravou da take pouzivat.
  • 0

#1530 chose44

chose44

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 385 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 19:43

Kolousek001 napsal/a:

Jo vím o jaký telefon kráčí. Má os. s60 a když nainstaluješ handy geocaching [HG] tak ti sám ani s internetem nepujde musis mit nejaky GPS modul který přes bluetoth propojíš a pak jen zadáváš souřadnice a nacházíš krabičky :)
  • 0

#1531 kuliocko

kuliocko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 20:13

chose44 napsal/a:

Kolousek001 napsal/a:

Jo vím o jaký telefon kráčí. Má os. s60 a když nainstaluješ handy geocaching [HG] tak ti sám ani s internetem nepujde musis mit nejaky GPS modul který přes bluetoth propojíš a pak jen zadáváš souřadnice a nacházíš krabičky :)

Koukal jsem na specifikaci a GPS ma, tak na co externi modul? Akorat bez internetu se nepouziva A-GPS a potom docela trva nez se navigace chytne - z me N5800 si pamatuju ze jsem cekal treba nekolik minut nez jsem chytnul signal....na druhou stranu spolecne s Handy Geocaching AE fungovala docela spolehlive...drive bez netu jsem si doma na wifi vzdycky ulozil do oblibenych kese na ktere jsem se chystal a pak je pouzival offline, listingy jsem si tisknul na papir pokud to bylo potreba...
  • 0

Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo

#1532 Kolousek001

Kolousek001

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 23:40

Je to obyčejnej mobil za 4000 tak nemůžu čekat zázraky a hlavně bez netu :D ... ALe zatím se to skusil tak že sem si doma vypsal souřadnice na 5 jednoduchejch keší, nandal je ručně do mobilu pod "orientační body" a pak když zapnu navigaci, tak je mám přímo na mapě, tak mě o k nim vede buď podle mapy, nebo si můžu nastavit jen kompas... Přesnost a funkčnost hlavně bez netu nic moc, ale dá se to přežít
  • 0

#1533 Tomus

Tomus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2012 - 10:27

Handy GC je vyborna aplikace, bohuzel nema offline mapu a proto ji pouzivam v kombinaci s TrekBuddy, co me vsak dela problemy je preneseni souradnic mezi temito aplikacemi, musim si souradnice z HGC opsat na papir a pak je znovu nazazet do TrekBuddy, a proto bych velmi uvital kdyby se autori pokusili do Handy GC implementovat funkci exportu oblibenych kesi do GPX souboru, tahle jednoducha funkce by urcite nejen me dost usnadnila loveni kesi.
  • 0

#1534 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2012 - 10:54

Tomus: proc si nestahnes aplikaci GeocachingLive? Tam mas moznost si offline mapy nahrat okudkoliv z internetu a jeste ke vsemu i prislusne kese v tvem (potencionalnim) okoli.
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1535 HawkeyeCZ

HawkeyeCZ

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 17:22

Dobry den, mam ten programek teprve par dni, ale je naprosto sqely :-) Jen dneska jsem pri jeho spousteni omylem zmackla volbu "Bluetooth GPS" a od te doby uz se GPS vubec nechyta. Pritom v normalni nokiacky aplikaci Mapy nema problem. Zkousela jsem restart tel., problem trva. Nic v nastaveni telefonu ani programu jsem nemenila. Pri volbe "Interni GPS" to hazi hlasku "Funkce bluetooth vypnuta, chcete ji zapnout?" At zapnu ci nikoli, GPS nechodi. At pak zkousim cokoli, vzdycky skoncim u toho "Neni GPS signal". Verze HG 355-r111. Cetla jsem tu nekolikrat zmineny problem, ale nenasla jsem na to odpoved (dobrou radu), ktera by mi to rozchodila. Muzete poradit nebo mne odkazat na nejake chytre stranky? Diky :-)
  • 0

#1536 Tomus

Tomus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 20:06

ubuster napsal/a:
Tomus: proc si nestahnes aplikaci GeocachingLive? Tam mas moznost si offline mapy nahrat okudkoliv z internetu a jeste ke vsemu i prislusne kese v tvem (potencionalnim) okoli.

GeocachingLive jsem vyzkousel na dvou telefonch ale zatim to spis nefunguje, nez funguje, u Samusungu se nespoji s GPS, nezobrazuje listingy ani poradne mapu,
zlatej TrekBuddy.
  • 0

#1537 Jarouch

Jarouch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 5:09

Mám Nokii C6 a stále mně to hlásí špatné jméno nebo heslo, stejně jako psal někdo přede mnou..
  • 0

#1538 mmiicchhaall52

mmiicchhaall52

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2012 - 13:35

Ahoj, potřeboval bych ještě pomoct s Handy.. Já to furt nějak nemůžu zprovoznit... Nainstaloval jsem to do mobilu (SE G502) a pak když dám Bluetooth GPS tak do hledá zařízení vyberu svůj GPS modul (GT-750F) dám vybrat... A teď Připojování k zařízení...,Připojeno, Nelze se připojit... Nevíte někdo co stim je? Proč to nejde? Jinak GPS modul jde krásně s Trekbuddy... Předem děkuji za radu.
  • 0

#1539 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2012 - 21:28

Pravděpodobně je to potřeba nejprve spárovat mimo HG. Nepřipojí se to k nespárovanýmu čemukoliv. B)
  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)

#1540 mmiicchhaall52

mmiicchhaall52

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2012 - 12:42

tak jsem to zkusil ale stejně nejde :-( Ještě nějaká rada?
  • 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama