Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching
Publikováno 12 září 2007 - 19:53
Publikováno 12 září 2007 - 21:46
Mně se tam ten směr moc hodí, ale spíš jsem narazil na problém, že jsem zadal souřadnice mezi kešemi a u všech mi to psalo, že směr ke keším je na J, nebo JV, či JZ, ale přitom zaručeně některé z nich byly na opačnou stranu. Ale neměl jsem čas to ověřit, tak zatím si to nechávám víceméně pro sebe - třeba je to problém v mém stařičkém SK65 mobilusobikovi napsal/a:
... moc se mi nelíbí v tom listingu nalezených keší v okolí ten směr, zbytečně to na mobilu ukradne 3 znaky.. ...
Publikováno 12 září 2007 - 22:03
Ten smer beru z vypisu nejblizsich kesi na geocaching.com, tudiz to nepocitam ja a nerucim za toMion napsal/a:
Mně se tam ten směr moc hodí, ale spíš jsem narazil na problém, že jsem zadal souřadnice mezi kešemi a u všech mi to psalo, že směr ke keším je na J, nebo JV, či JZ, ale přitom zaručeně některé z nich byly na opačnou stranu. Ale neměl jsem čas to ověřit, tak zatím si to nechávám víceméně pro sebe - třeba je to problém v mém stařičkém SK65 mobilu
Publikováno 14 září 2007 - 9:43
Publikováno 14 září 2007 - 15:47
Publikováno 14 září 2007 - 16:04
Je to defaultni text, ale hledac ho muze zmenit nebo smazat.sobikovi napsal/a:
Teď se mi občas v logu na keškách objevuje text "Zalogováno pomocí mobilní aplikace Handy Geocaching (www.destil.cz)" Chci se zeptat, zda je to default text, který aplikace posílá nebo si ho tam přidává aktivně hledač?
Publikováno 14 září 2007 - 18:13
No, mozna by stalo za uvahu ten defaultni text trochu zmenit - pak z toho vznikaji takovehle "paskvily" jako Nalezeno 19:04 u DNF logu .Destil.cz napsal/a:
Je to defaultni text, ale hledac ho muze zmenit nebo smazat.
Mozna by pomohlo tam dat jen Cas: %t ??
--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 14 září 2007 - 20:37
To je tak, když se lidem něco rovnou vyplní a předhodí, a oni nejsou schopni přemýšlet, co vlastně dělají a proč...PaBa napsal/a:
No, mozna by stalo za uvahu ten defaultni text trochu zmenit - pak z toho vznikaji takovehle "paskvily" jako Nalezeno 19:04 u DNF logu .
Mozna by pomohlo tam dat jen Cas: %t ??
Jó, amerikanizace nás postupně zachvacuje. Už jen čekám, až si v návodu k nově pořízené mikrovlnce konečně přečtu palcovým písmem nápis, že sušit domácí zvířata v ní nelze
Publikováno 14 září 2007 - 20:53
No, tohle neni uplne ten pripad - ten text se totiz v logu na mobilu nezobrazuje a prida se tam az dodatecne, takze o tom odesilatel ani nevi. Nic proti tomu, da se to v nastaveni zmenit nebo vyhodit (a pro Handy Geocaching je to svym zpusobem reklama, podobna treba te, ktere nektere nejmenovane antivirove programy pridavaji do e-mailu). Jde ale o to, aby ten defaultni text daval smysl ve vsech moznych situacich .Mion napsal/a:
To je tak, když se lidem něco rovnou vyplní a předhodí, a oni nejsou schopni přemýšlet, co vlastně dělají a proč...
--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 14 září 2007 - 22:40
Publikováno 14 září 2007 - 23:19
Publikováno 15 září 2007 - 10:54
Publikováno 15 září 2007 - 11:22
No tak to je teda divný, protože já ten přednastavený text tam při logování mohou vždy změnit, včetně toho času. A DNFko jsem takhle už také logoval a výsledný text na GC.COM byl v pořádku. Takže stále si myslím, že je to spíš v lidech.PaBa napsal/a:
No, tohle neni uplne ten pripad - ten text se totiz v logu na mobilu nezobrazuje a prida se tam az dodatecne...
Publikováno 15 září 2007 - 21:59
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 15 září 2007 - 23:16
Publikováno 15 září 2007 - 23:19
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 15 září 2007 - 23:25
Jo to mas pravdu, pisu si to do dalsi verze - na prvni obrazovce vyberes typ a kdyztak travelbugy, dalsi obrazovka bude jako psani smsky.XiXi_team napsal/a:
Zas na druhou stranu je pole pro psaní logu v HG dost malé (jeden řádek). Kdyby byla možnost zobrazit při volbě psaní logu plnou obrazovku, jako kdybych psal SMSku, tak by se psalo lépe ...
Publikováno 16 září 2007 - 0:35
LiborH napsal/a:
Možná kdyby to bylo jako default prázdné, tak by to bylo lepší, ale jak PaBa zmínil - je to reklama, i když dobrá věc se chválí sama a reklamu nepotřebuje
Ja osobne jsem si to editoval nicmene odkaz na Handy Geocaching tam ponechavam, protoze to citim jako urcite podekovani autorovi.
Diky Destile
Publikováno 16 září 2007 - 6:50
Chápu, že tenhle uniformní strojový log není žádnou ozdobou logu, ale není důvod to kvůli tomu mazat. Dotyčný kačer na keši byl a zalogoval, že jí nalezl. Pokud se nemá potřebu dále rozepisovat nebo zapoměl doeditovat nezakládá důvod na smazání.Destil.cz napsal/a:Pokud by se ale na mojí kešce stalo, že by tam člověk nechal defaultní text, nic k tomu nepřipsal a později už to needitoval, asi bych mu napsal že o takové logy nestojím a v případě neaktivity log i smazal.
Publikováno 16 září 2007 - 9:53
LiborH napsal/a:
Chápu, že tenhle uniformní strojový log není žádnou ozdobou logu, ale není důvod to kvůli tomu mazat. Dotyčný kačer na keši byl a zalogoval, že jí nalezl. Pokud se nemá potřebu dále rozepisovat nebo zapoměl doeditovat nezakládá důvod na smazání.Destil.cz napsal/a:Pokud by se ale na mojí kešce stalo, že by tam člověk nechal defaultní text, nic k tomu nepřipsal a později už to needitoval, asi bych mu napsal že o takové logy nestojím a v případě neaktivity log i smazal.
To je pravda. Nicméně jako autorovi keší by mi taky vadilo, kdyby všichni jen psali "Nalezeno v xx". Já dělám kešky kvůli pěkným logům a fotkám a jsem rád, že dostávám minimálně 5 řádkové logy. Což ovšem neznamená, že bych ty z HG mazal.
Včera jsem celý den logoval přes HG, ušetřilo mi to večer dost práce, ale po cestě od piksliček jsem si dal tu práci a napsal rovnou celé logy. Večer jsem jen upnul fotky.
24 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 24 návštěvníků 0 anonymních uživatelů