Alarm v GPS
Publikováno 12 březen 2007 - 19:16
Publikováno 12 březen 2007 - 19:32
Treba se ten publikacni software leknul tvych ctyr vykricniku a myslel, ze na nej kricis, tak to radsi zahvezdickoval a pro jistotu vypublikoval dvakrat ;-). No aspon, ze to nemas zase osmkrat. H.galdra: Nepsal jsem sprosté slovo, ale slovo, že mi je to JEDNO!!!!
Publikováno 12 březen 2007 - 19:38
Ha - neco jsem objevil. V ranem mladi jsem resil najdi x rozdilu mezi obrazky, no a jak se to ted hodi. Kdyz se podivas na "zdvojeny" prispevek, tak varianty nejsou shodne (najdi jeden rozdil). Nemuze byt pes zakopan v nejakem ukonu provedenem pred opravou? H.
Publikováno 12 březen 2007 - 19:40
Publikováno 12 březen 2007 - 19:54
Publikováno 12 březen 2007 - 20:14
Publikováno 12 březen 2007 - 20:19
Publikováno 13 březen 2007 - 0:17
Publikováno 23 květen 2007 - 18:24
dandra: Pokud sis je stáhnul jako POI a hlavně nahrál do GPS jako POI, pak alarm by měl přijít sám od sebe. Je totiž jednou z vlastností bodu. K nahrání do GPS jako POI slouží prográmek POI Loader z garmin.com.
Koukal jsem na poi.cz a body se dají stahovat ve formátu ov2 a dalších, já zvolil gpx
Předpokládám, že tohle nejde nahrát přímo do GPSky, ale musím s tím ještě něco udělat.
Nebo mám stahnout wpt soubor a použít cGpsMapper k překladu?
Publikováno 29 květen 2007 - 12:58
tak ted sem mirne zmaten... mam pocit ze v Garminech e-trex (nevim jak 60CX) jde zadat jen deset varovnych bodu... znamena to ze pokud tuto informaci zadam do vlastnosti bodu v mapsource, podari se mi mit vice varovnych bodu nez onech 10? Bohuzel sedim v praci u MACa a nemohu vyzkouset... takze mozna bude odpoved velice jednoducha... kazdopadne diky i za ni.
Michal G.
Publikováno 11 červen 2007 - 12:14
Publikováno 11 červen 2007 - 21:28
vytrvalec: Svoji 60CSx teď nemám u sebe. Každopádně radary jsem do ní nahrál přesně dle popisu na www. garmin.cz - rubrika ke stažení. Při jízdě jsem pak zjistil, že akustická signalizace neběží - proto jsem v přístroji zaškrtnul cosi (snad se to jmenuje alarm varovných bodů) co teď vzhledem k tomu že šedesátka leží daleko ode mne nemohu přesně pojmenovat. 60CSx se teď chová velmi inteligentně. Akusticky, ikonou a červeným obdélníčkem hlásí, pokud se blížím k radaru a jedu rychleji, než je povoleno. Jedu-li pomaleji zobrazuje pouze varování na displeji. Když při zvukovém alarmu (trvá dosti dlouho a je výrazný) zpomalím pod zakázanou hranici, alarm okamžitě zmlkne.
Jo, nějak takhle bych si to představoval s tradicional cachema (ještě mi není 18 a starost s radary není na mém denním pořádku []), akorát jsem nějak neobjevil nastavení pro celou skupinu (poklady) jako varovnou.
Dá se to nějak udělat alespoň v MapSource nebo ještě lépe přímo v GPS?
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů