Zhruba čtvrt roku jsem měl na přístrojové desce přilepenu tuto základnu (příslušenství v krabici Garmin Nuvi). Navigace byla blíže, než na skle a nepřekážela ve výhledu. Nyní se základna samovolně odlepila. Kupovat novou za více než 500 Kč se mi příliš nechce - stačilo by nalepit novou oboustrannou lepenku ve tvaru mezikruží. Máte někdo nějakou zkušenost? Dá se něco sehnat? Vrtat do přístrojové desky se mi nechce.
samolepicí základna pro přísavný stojánek
Vytvořeno od
vytrvalec
, kvě 09 2007 13:48
2 odpovědí na toto téma
Publikováno 09 květen 2007 - 13:48
Publikováno 09 květen 2007 - 14:32
Kupil bych v OBI... oboustranoou samolepici pasku na zrcadla (takova trosku tlustsi, zato o dost lip drzi, nez tenka z papirnictvi). Ma zelenou ochranou folii na lepici vrstve
Publikováno 12 květen 2007 - 14:34
krezac: Kupil bych v OBI... oboustranoou samolepici pasku na zrcadla (takova trosku tlustsi, zato o dost lip drzi, nez tenka z papirnictvi). Ma zelenou ochranou folii na lepici vrstve
Promipáska montážní - exteriér-oboustranná, šířka 19mm, délka 5m, EAN 8594014502336. Teploty -30 - +100st.C. Nejdřív dokonale odmastit benzínem, pak opatrně bez tlápanců nalepit. Teď jsem ji v OBI kupoval, potřeboval jsem přilepit ovladač HF sady a mikrofon. Doporučené lepení při teplotách +18 - +30st.C. A ještě něco: nehledej ji v autopotřebách, tak mají tu užší verzi a o dost dražší. Tahle stála něco okolo kila.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů