Ahoj, par mejch postrehu, nerikam ze to tak je , proste individualni postrehy:
becko, ano, doporucuju jedno forte za dva dny, jinak cim vic ho jis, tim vic musime pit..
tady mi prijde, ze proste zalezi, a to souvisi i stim beckem, na tom, jak clovek "smrdi" ne jako fakt, projdou se stejnym terenem vice lidi, na nekoho se nachytaj, na nekoho ne, na nekoho se nachytaj, ale nezakousnou se, sam sem zazil normalne slejzajici! klistata. fakt bych rek ze asi zalezi jak clovek smrdi, samo asi nejde jako o smrad jako smrad, ale neco jako hormony atd?, nedokazu si to zatim vysvetlit ale asi jako jo, mam zkusebni teorii ze se nebudu mejt a uvidime:-D ale to je neco jinyho..
jinak nosim kratky rukavy, tyjo s dlouhejma je to fakt treba pro me v lete trapeni, rikam si ze ty bestie dyz budou chtit, tak si dycky popolezou vejs a tam se na kuzi dostanou, minimalne trickem tam kde couha hlava[] jiank vec ktera funguje, jsou gumovky, ozkouseno mnoha lety houbareni, netreba zadnej repelent nebo neco podobnyho, ale pro nasi oblast gc vicemene nepouzitelne, at uz z duvodu pohodli nebo vedra v lete...
s vyndavanim klistaku, muj tip je vyndavat za ziva, normalne plivnout na tu bestii a jemne briskem prstu krouzivym pohybem tocit ( tady jsou teorie ze do L nebo P, ja si tu stranu nikdy nepamatuju, tak nevim a tocim jak to prijde) a lehce bez tlaku tocit, po delsim ci kratsim case pusti.. totiz dyz se bestie treba zakapne olejem, ona se sice udusi, ale pri umirani muze vypoustet nejaky toxiny nebo co ja vim do cloveka, stejne tak potom drzi sama, dezto dyz se toci, kliste ma sanci si to rozmyslet a pusti samo, treba z toho jak se mu toci ta hlava;-) ale jako ze tohle se mi zatim osvedcilo..
jinak asi pred rokem se mi podarilo sehnat repelent v tube, myslim ze se smeli i dneska, a tim se dalo udelat na kazdy noze jedno a jedno kolecko, nebo treba dve za sebou, jako obojek okolo nohy a klistaci meli sanci so to tam v ty zone rozmyslet a jeste se otocit..
uff tak to jsem se vyzdimal, doufam ze to neni nejak off topic, klistaci jsou bestie, snad nam to alespon trochu pomuze..
ps, takovej malej ot, nemate nekdo, nebo link, takovy to logo, "Trade Up, Trade Equal, Dont Trade" ? Dekuju