Nastavte si avatary
Vytvořeno od
choze
, čec 25 2007 6:50
607 odpovědí na toto téma
Publikováno 01 březen 2008 - 20:35
Díky hledatchi za pěknou vlajku a cenné rady, už mě tem statbar taky funguje:)
Publikováno 02 březen 2008 - 18:02
Ono neni treba X-krat za sebou vkladat novy prispevek.. Staci jeden a veskere zmenene udaje (i avatar, podpis, atd.) se u nej po obnoveni stranky projevi..
Publikováno 03 březen 2008 - 10:16
Ještě ke statusbaru s LOGEM a VLAJKOU
(díky Hledatchi mame peknou svislou):
NEBYLO MI VSE JASNE, TAK RADEJI ZE SVE ZKUSENOSTI DOPLNUJI:
Jak bylo řečeno, otevřete web: http://www.devfolio....tbar/index.aspx - pokud chcete ale SVE Logo do Stats, pak ho musite MAILEM poslat na Ranger Foxovi - viz. jeho profil, kde mail najdete. Ten ho prida do vyberu na jeho strankach - devfolio. Da vam vedet, ze tam uz je...
Pak si kliknete na svoje logo - vlevo, vpravo date treba vlajku. Pripadne zrusite/prejmenujete text, který se může ve statusbaru objevovat pod Found/Hidden. A hlavně do prvniho řádku zkopirujete URL adresu ze sveho profilu na GC.com - Statusbar - dole. Je to ta PRVNI radka dole v ramecku BEZ uvozovek.
Pak kliknete - modify my statbar a dole se musi objevit takovy statusbar, o který usilujete!!! - pod nim pak staci zkopirovat PRVNI radku URL a dat na GC.cz - do profilu a do radky STATUSBAR. A je to. U všech vašich příspěvků se to rázem změní, tak není třeba psát pokusné "rychlé odpovědi".
Snad to je jasny. Uffff.:|
(díky Hledatchi mame peknou svislou):
NEBYLO MI VSE JASNE, TAK RADEJI ZE SVE ZKUSENOSTI DOPLNUJI:
Jak bylo řečeno, otevřete web: http://www.devfolio....tbar/index.aspx - pokud chcete ale SVE Logo do Stats, pak ho musite MAILEM poslat na Ranger Foxovi - viz. jeho profil, kde mail najdete. Ten ho prida do vyberu na jeho strankach - devfolio. Da vam vedet, ze tam uz je...
Pak si kliknete na svoje logo - vlevo, vpravo date treba vlajku. Pripadne zrusite/prejmenujete text, který se může ve statusbaru objevovat pod Found/Hidden. A hlavně do prvniho řádku zkopirujete URL adresu ze sveho profilu na GC.com - Statusbar - dole. Je to ta PRVNI radka dole v ramecku BEZ uvozovek.
Pak kliknete - modify my statbar a dole se musi objevit takovy statusbar, o který usilujete!!! - pod nim pak staci zkopirovat PRVNI radku URL a dat na GC.cz - do profilu a do radky STATUSBAR. A je to. U všech vašich příspěvků se to rázem změní, tak není třeba psát pokusné "rychlé odpovědi".
Snad to je jasny. Uffff.:|
Publikováno 05 březen 2008 - 11:12
Devfolio? Jde to i jinak. Návod na vlastní statusbar.
Publikováno 05 březen 2008 - 12:05
tak ted to konecne jde?zas ta veky mi nepripadal?!
:@ Zase nic... :@
Publikováno 11 březen 2008 - 21:55
.
Jsme svéprávní a svobodní lidé a nepotrebujeme aby za nás jednala jakákoliv asociace, aliance ani jiný bordel podnik.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů