To je pravda. Beru zpet.MilanoXTeam napsal/a:
To bych nedělal, mohli by se urazit, že jsou přiřazováni k nějakejm zamrzlejm Supermudlům.Admine, nemohl bys Supermudlovi zalozit extra rubriku? Navrhuju nazev Gayocaching.
POI.cz
Publikováno 21 srpen 2007 - 13:51
Publikováno 21 srpen 2007 - 18:31
jarry napsal/a:
Ponekud off-topic a hodne pritrouble. O velikost prirozeni jinych prislusniku stejneho pohlavi se zajimaji pubescenti a v dospelem veku snad jen zamindrakovani nebo mentalne nedospeli jedinci.
Nejsem mentálně nedospělý. Jen se tak občas tvářím, abych si mohl dělat co chci. A velikost MilanoXT's penisu mě fakt nezajímá, jen pochybuju že pro ukazování counteru z jednoho rozbitého webu najdeme lepší vysvětlení. Máte pravdu, tahle diskuse je hodně off topic. Nebudu v ní pokračovat, tohle jsem napsal jen abych měl poslední slovo. Sbohem
Publikováno 22 srpen 2007 - 6:53
posmera napsal/a:
Zajímavý příspěvek na toto téma na foru www.poi.cz od uživatele Mio - cituji:
....
4. Naopak jsem toho nazoru ze poi.cz ma moralni povinnost uverejnit veskere zalozene kategorie prave proto ze jejich zalozenim se uzivatele snazi vytvorit svepomoci nekomercni alternativu.
Pokud si nejste jisti, zkuste pozadat o pravni nazor odborniky na serveru pravnik.cz "
Ted jsem si teprv vsiml: "...se uzivatele snazi vytvorit svepomoci nekomercni alternativu...".
To je pekny eufemismus. Takze si pamatujte: kdyz vam nekdo vykrade auto a pak vase radio da svemu kamosovi, tak vlastne tvori svepomoci nekomercni alternativu :-).
A pokud da radio v hodnote dvou tisic za dvacet do bazaru, tak bazar ma moralni povinnost nic nezkoumat a nabizet to dal.
Opravdu zajimavy prispevek, diky Posmero :-).
Publikováno 22 srpen 2007 - 6:56
Publikováno 22 srpen 2007 - 7:23
Kdyz si u sveho bydliste pises "Reichenberg", proc misto mimon nepises "Niemans", ty germanisto :-)?czexican napsal/a:
jarry ty jsi fakt mimon, kolik mas doma prepalenych CD s muzikou ci softwarem, a nerikej ze ani jedno to neverim i ty wokna na kterejch jedes jsou zarucene ukradeny, ale tady budes papez ze jo. koncim s diskusi, protoze koukam tady se nikdy nic nezmeni:o
Publikováno 22 srpen 2007 - 8:29
czexican napsal/a:
jarry ty jsi fakt mimon, kolik mas doma prepalenych CD s muzikou ci softwarem, a nerikej ze ani jedno to neverim i ty wokna na kterejch jedes jsou zarucene ukradeny, ale tady budes papez ze jo. koncim s diskusi, protoze koukam tady se nikdy nic nezmeni:o
Tohle je naprosto mimo mísu a jsem velice rád, že již končíš s diskusí (i když, v tvém případě je těžké mluvit o diskusi - nic ve zlém ).
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)
Publikováno 22 srpen 2007 - 8:48
Publikováno 22 srpen 2007 - 9:04
Teoreticky by se to stat mohlo. Uchylovi jako jsi ty vzdycky. Ale neco takovyho se tu objevi jen tezko :-). A uz jsem si casem na "takykolegy"nejak privykl :-).Solipso napsal/a:
Bacha na Jarryho! Když ho naštvete, tak možná smaže vaše logy ze svých kešek, tak jako to udělal mně. V rámci boje za slušnost a korektnost.
Publikováno 22 srpen 2007 - 10:25
Solipso napsal/a:
Bacha na Jarryho! Když ho naštvete, tak možná smaže vaše logy ze svých kešek, tak jako to udělal mně. V rámci boje za slušnost a korektnost.
No jesteze jsme na Jarryho cachich zadnych nebyli...
Publikováno 22 srpen 2007 - 10:48
Solipso napsal/a:
Stejně je hezký jak na nás tady stále dohlížíš přestože jsi s tím emerickým geocachingem, tak nějak definitivně skoncoval.
Publikováno 22 srpen 2007 - 20:31
jarry napsal/a:
Teoreticky by se to stat mohlo. Uchylovi jako jsi ty vzdycky. Ale neco takovyho se tu objevi jen tezko :-). A uz jsem si casem na "takykolegy"nejak privykl :-).
Ano, přesně podle logiky „Když nemám svaly na to rozbít mu hubu, tak mu aspoň poškrábu auto“. Bravo, ejhle: morální vítěz. Dokud budu pro lidi jako je Jarry úchylem, je všechno v pořádku.
Publikováno 22 srpen 2007 - 20:42
Publikováno 22 srpen 2007 - 21:44
Solipso napsal/a:
Ano, přesně podle logiky „Když nemám svaly na to rozbít mu hubu, tak mu aspoň poškrábu auto“. Bravo, ejhle: morální vítěz. Dokud budu pro lidi jako je Jarry úchylem, je všechno v pořádku.
Možná bych se Tě i proti Jarrymu zastal. Ale nějak se mi furt k nicku Solipso připojuje ten bolševickej terorista. Nejsem jako Jarry, ale kdo si dá do avataru Che Guevaru je úchylákem i pro mě!!!
A Vitek teamu jsi ještě neodpověděl. Jak je to s tím děvčetem?
Publikováno 23 srpen 2007 - 10:33
Publikováno 23 srpen 2007 - 10:42
Hele lidi mírněte to!! Myslím, že už to oboustraně dost silně překračuje normy slušnosti v komunikaci na fórech.Solipso napsal/a:
PLAJ FAMILY: Guevara nebyl bolševik; to ví každý, kdo si o něm něco přečetl. A terorista? Když vidím, že dnes jsou lidé bojující proti okupantům, kteří se zpupně roztahují v cizí zemi a vraždí její obyvatele, označováni za teroristy, tak OK, byl terorista. Stejně jako Gabčík, Kubiš, Morávek, Mašín, Balabán a konec konců i Palach.
Na Vitek team nemá smysl reagovat, někde mezi monitorem a klávesnicí má generátor náhodných čísel.
edit:jj možná bych se příště měl zamyslet já, sorry
Publikováno 23 srpen 2007 - 11:39
Publikováno 23 srpen 2007 - 11:55
Publikováno 24 srpen 2007 - 7:13
jarry napsal/a:
Ted jsem si teprv vsiml: "...se uzivatele snazi vytvorit svepomoci nekomercni alternativu...".
To je pekny eufemismus. Takze si pamatujte: kdyz vam nekdo vykrade auto a pak vase radio da svemu kamosovi, tak vlastne tvori svepomoci nekomercni alternativu :-).
A pokud da radio v hodnote dvou tisic za dvacet do bazaru, tak bazar ma moralni povinnost nic nezkoumat a nabizet to dal.
Opravdu zajimavy prispevek, diky Posmero :-).
Koukam, ze debata se ochylila ponekud jinym smerem, ale nerad bych, aby aby tato Jarryho perla zapadla. Na tento argument jak z debaty desetiletých dětí musím odpovědět podobným příměřem aby ho i Jarry pochopil, ostatním se omlouvám :-)
Takže ano, jestli sousedovo autorádio ukradneš tak, že si z něj vezmeš jeden knoflík, ale ten přitom z rádia nezmizí, zároveň tím snížíš spotřebu jeho auta a přivedeš pár stovek nových zákazníků jeho autodopravě, jsi opravdu hnusný zloděj a je mojí povinností na Tvé amorální jednání všude upozorňovat!
Databázi poi.cz nelze přiměřovat dokonce ani k nelicencovanéu šíření filmů, nejlepší příměr by byl asi k nepovolonému šíření výřezu z traileru na film. Možná to není 100% právně čisté, ale koho to trápí? Znovu upozorňuji, že ke stažení databáze z poi.cz nedošlo na popud "vlastníka práv".
Publikováno 24 srpen 2007 - 8:47
vrabcak napsal/a:
Takže ano, jestli sousedovo autorádio ukradneš tak, že si z něj vezmeš jeden knoflík, ale ten přitom z rádia nezmizí, zároveň tím snížíš spotřebu jeho auta a přivedeš pár stovek nových zákazníků jeho autodopravě, jsi opravdu hnusný zloděj a je mojí povinností na Tvé amorální jednání všude upozorňovat!
Krasne receno. Jeste bych dodal, ze ten zlodej dokazal ukrast ten jeden knoflik tak, ze nejenze nezmizel, ale jeste umoznil stovkam jinych basic memberu, aby poslouchali hudbu z radia, prestoze oni vubec cele radio nepotrebuji, ale staci jim jen ten knoflik.
Publikováno 24 srpen 2007 - 9:29
Jen jestli on to tam nepostnul Robin Hood.michal_a_jana napsal/a:
Krasne receno. Jeste bych dodal, ze ten zlodej dokazal ukrast ten jeden knoflik tak, ze nejenze nezmizel, ale jeste umoznil stovkam jinych basic memberu, aby poslouchali hudbu z radia, prestoze oni vubec cele radio nepotrebuji, ale staci jim jen ten knoflik.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů