Přejít na obsah

Fotka

POI.cz

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
449 odpovědí na toto téma

#221 Morave

Morave

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2007 - 14:39

michal_a_jana napsal/a:

Krasne receno. Jeste bych dodal, ze ten zlodej dokazal ukrast ten jeden knoflik tak, ze nejenze nezmizel, ale jeste umoznil stovkam jinych basic memberu, aby poslouchali hudbu z radia, prestoze oni vubec cele radio nepotrebuji, ale staci jim jen ten knoflik.

Jak k tomu přijdou výrobci rádií? :o
Tyhle argumenty jsou čím dál vtipnější. Ale přesto si tak nějak přeju, aby už tahle diskuze skončila. Nikam to totiž nevede.
  • 0
Kde to sakra jsem? Kam jsem se to sakra zase dostal?

#222 jarry-2395

jarry-2395

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2007 - 18:10

vrabcak napsal/a:

jarry napsal/a:
Ted jsem si teprv vsiml: "...se uzivatele snazi vytvorit svepomoci nekomercni alternativu...".
To je pekny eufemismus. Takze si pamatujte: kdyz vam nekdo vykrade auto a pak vase radio da svemu kamosovi, tak vlastne tvori svepomoci nekomercni alternativu :-).
A pokud da radio v hodnote dvou tisic za dvacet do bazaru, tak bazar ma moralni povinnost nic nezkoumat a nabizet to dal.

Opravdu zajimavy prispevek, diky Posmero :-).

Koukam, ze debata se ochylila ponekud jinym smerem, ale nerad bych, aby aby tato Jarryho perla zapadla. Na tento argument jak z debaty desetiletých dětí musím odpovědět podobným příměřem aby ho i Jarry pochopil, ostatním se omlouvám :-)
Takže ano, jestli sousedovo autorádio ukradneš tak, že si z něj vezmeš jeden knoflík, ale ten přitom z rádia nezmizí, zároveň tím snížíš spotřebu jeho auta a přivedeš pár stovek nových zákazníků jeho autodopravě, jsi opravdu hnusný zloděj a je mojí povinností na Tvé amorální jednání všude upozorňovat!

Databázi poi.cz nelze přiměřovat dokonce ani k nelicencovanéu šíření filmů, nejlepší příměr by byl asi k nepovolonému šíření výřezu z traileru na film. Možná to není 100% právně čisté, ale koho to trápí? Znovu upozorňuji, že ke stažení databáze z poi.cz nedošlo na popud "vlastníka práv".

Pro zazrak popsany vyse (ten s knoflikem, od radia, jak radio ukradnes tak, ze z nej ukradnes jenom knoflik a ten tam pritom zustane :-) - to je pakarna :-)) , mas jiste radu prikladu, kdy okradeny byl zlodejovi vdecny ze ho zbavil starosti co s penezma, ktery by utrzil.
Ja pro svoje tvrzeni mam jeden konkretni: jinoch v Kaplici kamerou v kine natocil premierovy film Simpsonovi a ZDARMA jej vystavil na internetu.
Byl vypatran a bylo proti nemu vzneseno obvineni z poskozovani cizich prav, obsahujici i pozadavek na nahradu skody ve vysi nekolika milionu korun. Jak je to mozne? Film prece z platna nezmizel.

Jestli je na tebe takovato uvaha prilis komplikovana, vysvetlim znova:
U nekterych veci dochazi totiz k financni skode i kdyz dotycna vec vubec nezmizi.
Tim, ze si mnoho lidi identickou KOPII teto veci nekoupi, protoze jim ji uz nekdo jiny dal zadarmo, nastava nekomu ujma, i kdyz original mu zustava.

Ke stazeni databaze z POI doslo na zaklade popudu vlastnika prav, coz jsem mimo jine i ja, protoze tam byly uverejneny i moje kese a ja jsem k jejich pouzivani jinde nez na GC.COM souhlas nedal. Takovych lidi je mnoho, soukrome bych rekl ze vetsina z tech, kteri nedali svoje kese jinam nez prave na GC.COM.
A kdyby nedoslo ke stazeni, behem kratke doby by se jiste nejak ozval i generalni vlastnik prav. Osobne jsem zvedav, jestli novy reviewer bude k podobnym vecem tak laxni jako ti soucasni.
A hlavne - protoze ty zrejme zadna data v databazi kesi nevlastnis, nemas ani pravo o nich rozhodovat. Pokud nejaka data vlastnis, o cemz pochybuju, tak o tech svych rozhodovat muzes. O mych ne.

A protoze sam chlapsky uznavas, ze zverejnovani kesi prevzatych z GC.COM na POI.CZ pravne ciste nebylo, akorat ze tebe to netrapi, tak ted uz z me strany opravdu neni co resit. Diky.
  • 0

#223 Mimon_team

Mimon_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2007 - 19:36

jarry napsal/a:
Ja pro svoje tvrzeni mam jeden konkretni: jinoch v Kaplici kamerou v kine natocil premierovy film Simpsonovi a ZDARMA jej vystavil na internetu.

Téměř s celým tím příspěvkem souhlasím, ale dovolím si jen připomínku k přirovnání se Simpsonovými.

Neumím si totiž představit, jak by _nekvalitní kinorip_ mohl mít nějaký měřitelný vliv na návštěvnost a na tržby. Lidi, kterým kinorip stačí, by si totiž s velkou pravděpodobností do kina stejně nezašli, a pokud by už chtěli vidět film v rozumné kvalitě, počkali by si na DVD a to by si zkopírovali. Na druhou stranu, je dost lidí kteří se na kinorip sice podívají protože se už nemůžou dočkat, ale následně si stejně zajdou do kina. protože chtějí z filmu něco mít.

Tzn. zatímco si o dotyčném studentovi myslím že je idiot, tak prostě nevěřím že způsobená škoda = počet stáhnutí * cena vstupenky.

S takovou budou za chvíli provozovatelé webshopů žalovat uživatele s adblockem, že jim způsobili škodu ve výši "počet návštěvníků * cena produktu inzerovaného skrz webové reklamy".
  • 0

#224 jarry-2395

jarry-2395

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2007 - 20:07

Mimon_team napsal/a:

Neumím si totiž představit, jak by _nekvalitní kinorip_ mohl mít nějaký měřitelný vliv na návštěvnost a na tržby. Lidi, kterým kinorip stačí, by si totiž s velkou pravděpodobností do kina stejně nezašli, a pokud by už chtěli vidět film v rozumné kvalitě, počkali by si na DVD a to by si zkopírovali. Na druhou stranu, je dost lidí kteří se na kinorip sice podívají protože se už nemůžou dočkat, ale následně si stejně zajdou do kina. protože chtějí z filmu něco mít.

Tzn. zatímco si o dotyčném studentovi myslím že je idiot, tak prostě nevěřím že způsobená škoda = počet stáhnutí * cena vstupenky.

S takovou budou za chvíli provozovatelé webshopů žalovat uživatele s adblockem, že jim způsobili škodu ve výši "počet návštěvníků * cena produktu inzerovaného skrz webové reklamy".

Tak to je jasny, ale jednotlivec se smecce pravniku bude branit tezko, cili nejakej postih tam bude a za tu chvili slavy, kdy byl Janosikem kinematografie mu to urcite nestoji. Totez v pripade o kterem je rec tady, nekdo dela bilyho kone radove "stovkam lidi" a kdyz by po nem nekdo vystartoval, tak v tom zustane sam.
  • 0

#225 posmera

posmera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2007 - 23:18

Protože jsem sám zvědav jak to tedy je, a zdá se mi, že zdejší diskuse nikam nevede, zkusil jsem se jen tak nezávazně zeptat kamaráda právníka, co si o tom vzniklém problému kolem CZ geocaching POI myslí. Dopředu upozorňuji, že o geocachingu prakticky nic neví a musel spoléhat na informace, které jsem byl schopen mu dát - ale jeho spíš zajímaly ty právní věci kolem této "kauzy" a já se klidně přiznám, že o tom nevím zdaleka vše. Položil mi však docela zajímavé otázky, na které jsem neznal odpověď a proto je tedy dávám zde do fóra: "A vy víte, kdo je ten uživatel co ty data na poi.cz posílá(lal), jak je získal a hlavně jestli třeba nemá svolení k jejich distribuci? Žaloval ho snad přímo vlastník databáze, který jediný může posoudit zda jsou data poskytována bez jeho souhlasu? Pokud totiž BEZPEČNĚ nevíte jak se k těm datům dostal a vlastník databáze se zatím neohradil, může se klidně např. předpokládat, že je to třeba někdo z Groundspeeku (který tuto databázi vlastní, pokud tomu rozumím dobře), případně že mu tuto část databáze sami k další distribuci poskytli. Možná to zní přitažené za vlasy, ale existuje něco jako presumpce neviny! Tohle totiž je opravdu otázka občansko právního soudního sporu mezi poškozeným (a to určitě není jeden konkrétní vlastník několika keší, který navíc dal Groundspeeku právo s jeho daty nakládat) a daným uživatelem, který (byť) část databáze nahrál na poi.cz. Až bude v tomto jasno, pak se můžeme teprve bavit o nějakých nelegálních datech, popřípadě jejich odstranění odněkud." P.S. Všimněte si, že nepožívám žádných urážlivých slov a nikoho nenapadám, že píše bláboly (i když se někdy musím moc držet :)) Jinak co se týče těch Simpsonových - zde byl přece viník chycen a byly u něj nalezeny předměty doličné (kamera, lístek do kina a já nevím co ještě) + ohradil se přímo distributor filmu, že mu žádnou distribuci nepovolil a vznikla mu tím škoda (dokonce ji rovnou vyčíslil). Čili už bezpečně víme, že došlo k protiprávnímu jednání. Takže to opravdu nelze (zatím) srovnávat (o ukradených rádiích radši ani nemluvě) !
  • 0
Motto: It's not about the number you've found it's about the fun you had along the way.

#226 Montanab

Montanab

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2007 - 18:48

Ad All: velice smutné čtení. :( Výsledkem je, že se dá všude dohledat tísíce informací (česky) o geocachingu (většinou s balastem zbytečných komentů okolo), ale to nejdůležitější - seznam českých cache + jednoduchý návod na manipulaci s jejich waypointy a dalším softem - ne. Přitom to je to nejdůležitější, více méně mě v tuhle chvíli nic jinýho ani nezajímá. V tomto světle se jeví většina serverů v CR o GC jako zbytečná. Bohužel. (Myslím si, že začátečník musí být z této situace dost zmatený a zklamaný. Pokud to není Sherlock Holmes) :(
  • 0

#227 Solipso

Solipso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2007 - 19:32

Nebuď smutný a popros nějakého kamaráda který má PM, aby se s tebou o PQ podělil. Beztak je celý geocaching založený na princiopu filantropie - zakládáme keše ne pro sebe, ale pro ty druhé. Takže poskytnout sem-tam kolegovi PQ je samozřejmost. Jen o tom nesmí vědět Groundspeak a jeho fízlové mezi námi. ;)
  • 0

#228 mitak

mitak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1277 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2007 - 20:42

Montanab napsal/a:
Ad All: velice smutné čtení. :(
Výsledkem je, že se dá všude dohledat tísíce informací (česky) o geocachingu (většinou s balastem zbytečných komentů okolo), ale to nejdůležitější - seznam českých cache + jednoduchý návod na manipulaci s jejich waypointy a dalším softem - ne. Přitom to je to nejdůležitější, více méně mě v tuhle chvíli nic jinýho ani nezajímá.
V tomto světle se jeví většina serverů v CR o GC jako zbytečná.
Bohužel. (Myslím si, že začátečník musí být z této situace dost zmatený a zklamaný. Pokud to není Sherlock Holmes) :(

No tak to teda prrrr! Pamatuju si když jsem s geocachingem začínal, tenkrát nebyla žádná wiki, žádné české články vysvětlující vše dopodrobna tak, aby to pochopil každý blbeček, člověk si vystačil s gc.com, protože česká mapa, která tenkrát byla, byla přímo hrozná (škaredá, nepřehledná, nepersonifikovatelná). A dnes to rozhodně není horší, jen se občas objeví nějaký trouba, kterému je všechno potřeba vysvětlovat několikrát a on si ještě myslí, že na to vysvětlování má svaté právo, protože je komunita velká a vždycky se najde nějaký dobrák, který se ho ujme. Bohužel.

Běž na gc.com, je tam vše potřebné. Pokud neumíš anglicky, tak si vem slovník. Těch pár řádků textu si přeloží i žák prvního stupně. :@
  • 0

#229 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2337 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2007 - 20:55

Přesně tak, co by se kdo namáhal se čtením a vytvořením si vlastního názoru, když mu to někdo může pěkně polopaticky vysvětlit... Já tento přístup přímo nesnáším :( Mám totiž jednoho takového kamaráda, který je také "líný číst", to bych mu za tohle musel dát pár facek...
  • 0

#230 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1372 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2007 - 23:21

Taky musím dát mitákovi za pravdu, jak tu píše kolega Jarouš: "kdo hledá, najde.."
  • 0

#231 jarry-2395

jarry-2395

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 6:45

posmera napsal/a:
Protože jsem sám zvědav jak to tedy je, a zdá se mi, že zdejší diskuse nikam nevede, zkusil jsem se jen tak nezávazně zeptat kamaráda právníka...
....
P.S. Všimněte si, že nepožívám žádných urážlivých slov a nikoho nenapadám, že píše bláboly (i když se někdy musím moc držet :))

Mas pravdu, kdyz to po tobe ctu, taky se musim moc drzet :-).
Jestli chces mit jistotu jak to je, nespekuluj s kamarady u piva a zeptej se primo na Groundspeaku, komu dali svoleni to na POI.CZ davat. Sem pak dej relevantni informaci a ne za vlasy pritazene ucelove smyslenky.
Jelikoz je zrejme, ze tam data dava nejaky kolega kacer, nikdo (zrejme az na tebe) nechce aby prisel do pruseru, takze lepsi cesta je to proste po dobrym stahnout. Zrovna tak POI.CZ nepotrebuje takovouhle zbytecnou starost. Proc chces videt neci krev? Kdyz jsi si tak jisty a mas pravni posudek, proc teda nezprovoznis svuj web a sam tam pod svym nickem z GC databazi nedas?
Dve moznosti: budto technicky na to nikdo z vas nema.
Nebo ma, ale vi, ze to je o pruser, tak do toho strka za sebe nekoho jinyho.
Osobne to vidim za be.
O nejake solidarite ucastniku hry navzajem uz s vama ani nema cenu mluvit, at jini solej nebo nastavujou svuj krk, hlavne kdyz vy mate vsechno ZADARMO!
  • 0

#232 vrabcak

vrabcak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 8:08

Pro Mitaka: Promiň, ale dříve to bylo na českých stránkách opravdu výrazně lepší. Tehdy jsem byl naprostý začátečník a jednou jsem měl půjčenou GPSku a našel jsem tu vše co jsem potřeboval. Pak jsem asi rok stránky vůbec neviděl a přišel jsem sem zase až asi před třemi měsící kdy jsem si koupil vlastní GPS. A nenašel jsem tu vůbec nic (byl to ještě starý sytém fór). Nebýt skvělého článku markal na Mobilmanii a dalších zdrojů, asi bych dlouho tápal. Ano wiki je skvělá pro mírně pokročilé a našel jsem na ní posléze spoustu výborných tipů, ale kešky (a to je to co začátečník potřebuje) na ni prostě nenajdeš. Stránky GC.com jsou ze začátečnického hlediska dost nepřehledné a kdybych neuměl výborně anglicky, asi se tam rychle ztratím (např. najít mapu je dost těžké). Pro Jarryho: Kdyby poi.cz tu kategorii nezrušil, klidně bych do ní přispíval. Stejně tak budu přispívat sem, pokud GS nebude dodávat GPX s dostatečně častou aktualizací a pokud o to někdo bude stát.
  • 0

#233 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2696 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 8:31

Až budeme mít data která budeme moci s posvěcením od groundspeaku zveřejňovat, tak tu bude mapa nebo data ke stažení. Technicky v tom není žádný problém, ale nemám zapotřebí řešit nějaké stížnosti, že zveřejňuju něco na co nemám právo. Až budou lidi ochotní nám na gc.cz nebo wiki posílat texty, které by pochopili i začátečníci, tak tu ty články budou. Tyhle věci jen tak nevzniknou a realizační tým gc.cz má dost starostí s tím, aby to tady tak nějak fungovalo a zdroje na něco víc prostě nejsou. Pokud něco chcete, zapojte se. Jestli se vám podaří vyjednat data, bude dobře. (Já zatím na slíbená data na mapu čekám půl roku). Jestli napíšete články pro začátečníky, bude to taky dobře. Když si každý založí vlastní stránky místo nějaké spolupráce, tak je jasné, že není jednoduché něco najít a je v tom chaos.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

#234 mitak

mitak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1277 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 10:35

vrabcak napsal/a:
Pro Mitaka:
Promiň, ale dříve to bylo na českých stránkách opravdu výrazně lepší. Tehdy jsem byl naprostý začátečník a jednou jsem měl půjčenou GPSku a našel jsem tu vše co jsem potřeboval. Pak jsem asi rok stránky vůbec neviděl a přišel jsem sem zase až asi před třemi měsící kdy jsem si koupil vlastní GPS. A nenašel jsem tu vůbec nic (byl to ještě starý sytém fór). Nebýt skvělého článku markal na Mobilmanii a dalších zdrojů, asi bych dlouho tápal. Ano wiki je skvělá pro mírně pokročilé a našel jsem na ní posléze spoustu výborných tipů, ale kešky (a to je to co začátečník potřebuje) na ni prostě nenajdeš. Stránky GC.com jsou ze začátečnického hlediska dost nepřehledné a kdybych neuměl výborně anglicky, asi se tam rychle ztratím (např. najít mapu je dost těžké).

Ano, stránky GC.com nejsou úplně nejjednodušší, ale to je podle mě dobře. Donutí to člověka se tím pomalu "prokousat" a nemá potom pocit, že dostává vše zadarmo naservírované narozdíl od lidí, kteří jednou navštíví GC.cz, do fóra začnou vyřvávat, jak si můžeme dovolit nemít tady seznam všech kešek a mapu, i když o problému vědí hovno, myslí si, že stejně už ví všechno nejlíp, takže se děsím toho, jak se chovají k cizím keškám. V tomto jsem skeptik.

To, že českých informačních zdrojů je dost (s nově vznikajícíma začátečnickýma stránkama možná až příliš) a že na stránkách GC.com najdeš vše potřebné, za tím si stojím a ještě mě nikdo nepřesvědčil o opaku.
  • 0

#235 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1372 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 10:43

vrabcak napsal/a:
Pro Mitaka:
Ano wiki je skvělá pro mírně pokročilé a našel jsem na ní posléze spoustu výborných tipů, ale kešky (a to je to co začátečník potřebuje) na ni prostě nenajdeš.

To ne, ale najdeš tam návod na obsluhu gc.com

jarry napsal/a:
Jestli chces mit jistotu jak to je, nespekuluj s kamarady u piva a zeptej se primo na Groundspeaku, komu dali svoleni to na POI.CZ davat.

No on asi nikdo moc svolení nepotřeboval, základ toho seznamu kešek na poi.cz byl docela malý, tolik, kolik jich tam bylo, než to s tím zabalili tam bylo především proto, že pro uživatele zařízení jako je tomtom, nebo třeba jen nějaká bluetooth GPS s mobilem je stahovat si kešky po dvaceti z geo.com trošku zbytečná práce, která zabere dost času.
Těhle přispěvatelů tam bylo poměrně dost (sám jich několik znám).
  • 0

#236 StanleyCZ

StanleyCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 12:17

Nemyslím si, že všichni kdo stahovali keše z poi.cz jsou vyčuránci co by chtěli všechno zdarma. Nejsem určitě sám PM co tu službu využíval, protože proč ztrácet čas konverzí do formátu tomtoma když už to někdo zmákl a průběžně to dělá dál? Navíc jsou i další prostředky ( neříkám, že tak zcela legální) jak získat tyto data jako geotoad nebo skrýšotlač. A určitě seznam keší v tomtomovi není zrovna to kvůli čemu by si někdo pořizoval PM.
  • 0

#237 abakus

abakus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1159 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 12:31

StanleyCZ napsal/a:
Nemyslím si, že všichni kdo stahovali keše z poi.cz jsou vyčuránci co by chtěli všechno zdarma. Nejsem určitě sám PM co tu službu využíval, protože proč ztrácet čas konverzí do formátu tomtoma když už to někdo zmákl a průběžně to dělá dál?

Třeba proto, abych měl odfiltrované ty kešky, které jsem už nalezl?
  • 0

#238 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 12:38

mitak napsal/a:
Ano, stránky GC.com nejsou úplně nejjednodušší, ale to je podle mě dobře. Donutí to člověka se tím pomalu "prokousat" a nemá potom pocit, že dostává vše zadarmo naservírované narozdíl od lidí, kteří jednou navštíví GC.cz, do fóra začnou vyřvávat, jak si můžeme dovolit nemít tady seznam všech kešek a mapu, i když o problému vědí hovno, myslí si, že stejně už ví všechno nejlíp, takže se děsím toho, jak se chovají k cizím keškám. V tomto jsem skeptik.

To, že českých informačních zdrojů je dost (s nově vznikajícíma začátečnickýma stránkama možná až příliš) a že na stránkách GC.com najdeš vše potřebné, za tím si stojím a ještě mě nikdo nepřesvědčil o opaku.

Přesně !!!

PS. Je to jako v nějakém (asi čínském :) ) přísloví. Jestli dát hladovému rybu nebo ho naučit je chytat.
  • 0

#239 posmera

posmera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 12:58

StanleyCZ napsal/a:
Nemyslím si, že všichni kdo stahovali keše z poi.cz jsou vyčuránci co by chtěli všechno zdarma. Nejsem určitě sám PM co tu službu využíval, protože proč ztrácet čas konverzí do formátu tomtoma když už to někdo zmákl a průběžně to dělá dál?
Navíc jsou i další prostředky ( neříkám, že tak zcela legální) jak získat tyto data jako geotoad nebo skrýšotlač. A určitě seznam keší v tomtomovi není zrovna to kvůli čemu by si někdo pořizoval PM.

Tohle ale milý jarry slyšet nechce.. on by chtěl aby mu už někdo konečně napsal:
" Ty seš tak hodnej kluk jarry, že ses postaral o to aby stáhli databázi všech českých cachí z poi.cz aniž ses zeptal ostatních geocacherů, co v ní mají své cache (a třeba ji taky používali včetně platících PM jak tady vidíme) jestli se jim to líbí nebo ne. Co je jim taky do toho, viď? Vždyť jedině ty máš ve všem pravdu a jistě sis na Groundspeeku předem ověřil, že je tam ta databáze nelegálně. Divné je, že tě hned nepověřili, aby jsi za ně jednal.. no jsou to asi taky zlí hoši co tě nechápou, jako všichni tady co si dovolují s tebou nesouhlasit. Udělal jsi to určitě pro blaho nás všech (ne pro sebe!), aby jsi nás dopředu ochránil, protože mi rozhodně nechceme "vidět krev"! My hloupí, jsme se jenom chtěli zeptat, jak to tedy přesně bylo, ale správně si nás umravnil, že nám do toho nic není a ať se o tom neodvažujeme už dál ani přemýšlet a necháme to vše na tvé všeobjímající spravedlnosti. Díky Tobě, ó Nejvyšší!"
  • 0

#240 StanleyCZ

StanleyCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2007 - 13:06

Jasně to beru, svoje PQ co nahravam do GPS mám taky nadefinované jenom mnou nenalezené, ale v tom TT mě to vůbec nevadí. Asi se budu zase muset naučit něco novýho no ;-)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama