Kdyby ses ty blbe konecne naucil poradne cist, videl bys, ze ja sam PM nejsem, zadnych 30 USD jsem nezaplatil a ze jde o penize pisu hned od prvnich prispevku. Ne ovsem moje :-). Takze si filtruj co chces, ovsem prepnutim na kanal opencachingu :-).michal_a_jana napsal/a:
jarry napsal/a:
To nam nekdo prohodil stranky ve scenari, ne? Ttto jsem mel rikat jja :-).
Nerikam, ze je to podle licence, ale pokud PM nemaji na strankach reklamy, k financnim ztratam tim ze stahuji odjinud nedochazi. A o to mi jde od zacatku.
Vidim to takhle:
neregistrovany nema na data narok vubec, BM proste musi na GC.COM a PM ne nutne.
Jestli PM reklamu maji taky, beru zpet a musi taky :-).
HA!! A ted teprve Jarry rekl co bylo za tim co provedl--nikoliv snaha ochranit kesky pred mudly nebo dostat spravedlnosti a ziskum GS. Jednoduse ho stvalo, ze on zaplatil 30$ a neplatici BM meli stejny data z poi.cz jednim kliknutim zatimco on generoval x PQ ktere mu prisly za 3 dny :DB)
BTW je v licencnich podminkach zakaz vypinani reklamy na strankach? Ja ju filtruju z prohlizeci a su na to uprimne hrdej. Stejne tak jak vypinam reklamu v TV prepnutim na jiny kanal, stejne tak jsem si ji vypnul v prohlizeci.
POI.cz
Publikováno 27 August 2007 - 18:33
Publikováno 27 August 2007 - 18:55
Zaprve, jen jsem o tom mluvil, z technickych duvodu se to nepovedlo.michal_a_jana napsal/a:
Ne ze bych se snazil vyhrabat starou spinu na Jarryho, ale zrovna jsem nahodou napsal do googlu co je to Geotoad a jako prvni odkaz jsem nasel stranku, kde se uzivatel jmenem Jarry nabizel, ze uzivateli Colonel posle gpx s 6500 kesemi ve Skotsku...
Nechce se mi vubec verit, ze by uzivatel Jarry porusoval licencni podminky pouzivanim robota, redistribuci kesi tretim stranam atd atd takze narozdil od Jarryho budu ctit presumpci neviny a verit, ze to bud nebyl "nas" Jarry, a nebo ze o tom jen mluvil a ve skutecnosti to neudelal.
http://64.233.183.10...lient=firefox-a
Zadruhe, a to hlavne, v te dobe jeste nebyly reklamy na strankach GC.COM, takze k zadnemu ochuzeni Groundspeaku nedochazelo. Cili financni otazka dnes roli hraje, v te dobe nehrala. Jelikoz jsi zrejme mene chapavy, je mi jasne ze budes kolem dokola omilat svoje na realite nezavisle utkvele predstavy. Napis mi je laskave do mejlu a nezatezuj uz s tim ostatni. Slibuju, ze tam ti odpovim jak zaslouzis.
Publikováno 27 August 2007 - 19:10
jarry napsal/a:
Kdyby ses ty blbe konecne naucil poradne cist, videl bys, ze ja sam PM nejsem, zadnych 30 USD jsem nezaplatil a ze jde o penize pisu hned od prvnich prispevku. Ne ovsem moje :-). Takze si filtruj co chces, ovsem prepnutim na kanal opencachingu :-).
Ja cist umim,ale nemel jsem predtim potrebu se divat na tvuj profil.
Filtrovat reklamu budu dal, samozrejme ne na opencachingu,ale gc.com,protoze v podminkach se o tom nepise.Nebo minimalne tehdy kdyz jsem je odklepl, tak se nepsalo. A su rad ze te bude palit, ze gc pripravuju o zisk, kdyz se na reklamu nedivam. Coz je stejne nesmysl,coiny a tricka si kupuju kdyz mam chut a ne kdyz to vidim v reklame.
Publikováno 27 August 2007 - 19:12
jarry napsal/a:
Zaprve, jen jsem o tom mluvil, z technickych duvodu se to nepovedlo.
Zadruhe, a to hlavne, v te dobe jeste nebyly reklamy na strankach GC.COM, takze k zadnemu ochuzeni Groundspeaku nedochazelo. Cili financni otazka dnes roli hraje, v te dobe nehrala. Jelikoz jsi zrejme mene chapavy, je mi jasne ze budes kolem dokola omilat svoje na realite nezavisle utkvele predstavy. Napis mi je laskave do mejlu a nezatezuj uz s tim ostatni. Slibuju, ze tam ti odpovim jak zaslouzis.
Vsak ja jsem taky narozdil od tebe ctil presumpci neviny a neveril zes to udelal. Zatimco ty ctis presumpci viny a je ti hned jasny, ze na poi.cz jsou data nelegalne.
Mimochodem podle tebe je v poradku porusovat licencni podminky pokud tim cinis tak, abys GS financne neochudil?
Publikováno 27 August 2007 - 19:16
jarry napsal/a:
Zaprve, jen jsem o tom mluvil, z technickych duvodu se to nepovedlo.
Jo a sice v tom pripade Skotskych kesi se to nepovedlo, ale v jinem prispevku (pokud tedy rikas ze to ses ty) jsi robota doporucoval a psal ze v dubnu (2005) ti Geotoad normalne fungoval.
Ode dneska jsi u me Pan ochrance prava, ktery kaze vodu a pije vino:D:D:D:p:pB)
-----------------
JARRY Odpovědět Citovat
P.S: A stejne by mne zajimalo, kde udelal jakej soudruh chybu, ze mi to GeoToad nefunguje...
Me uz to taky stavkuje. V dubnu to slo normalne, ted chvili hleda a pak to spadne :-(.
-----------------
Publikováno 27 August 2007 - 19:22
Publikováno 27 August 2007 - 19:29
Solipso napsal/a:
Nechápu, o co tady v té debatě jde. Ať ti, které groundspeak štve zaregistrují své kešky na opencaching.cz - jako já - a na gc.com je třeba zaarchivují. A ti, kterým politika gc.com vyhovuje ať si stahují kešky po jedné nebo platí US$. Kdo chce, ať fízluje a bonzuje. Ale plakat nad tím je hloupé. Když mi nevyhovuje hospoda a nebo lidé v ní, tak jdu prostě jinam.
Na to ti muzu odpovedet jedine--pokud ti nevyhovuje tento thread, tak ho necti;)
Publikováno 27 August 2007 - 19:32
michal_a_jana napsal/a:
Solipso napsal/a:
Nechápu, o co tady v té debatě jde. Ať ti, které groundspeak štve zaregistrují své kešky na opencaching.cz - jako já - a na gc.com je třeba zaarchivují. A ti, kterým politika gc.com vyhovuje ať si stahují kešky po jedné nebo platí US$. Kdo chce, ať fízluje a bonzuje. Ale plakat nad tím je hloupé. Když mi nevyhovuje hospoda a nebo lidé v ní, tak jdu prostě jinam.
Na to ti muzu odpovedet jedine--pokud ti nevyhovuje tento thread, tak ho necti;)
Pokud ti nevyhovuje jeho názor tak na něj nereaguj
podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html
Publikováno 27 August 2007 - 19:38
chipoliny napsal/a:
Pokud ti nevyhovuje jeho názor tak na něj nereaguj
Me vyhovuje s temito odborniky na moralku diskutovat:)
Publikováno 27 August 2007 - 19:44
podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html
Publikováno 27 August 2007 - 19:52
Jelikoz to nechces do majlu, musim ti odpovedet taky tady.michal_a_jana napsal/a:
JA su rad ze te bude palit, ze gc pripravuju o zisk, kdyz se na reklamu nedivam.
Ejhle, zdravy selsky rozum, nas furiant :-).
Fakt mas tu palici tak vylizanou, ze nejsi schopnej pochopit, ze to co bylo pred dvouma rokama dneska neni pravda, takze TENKRAT jsem to delal klidne a dneska to nedelam?
To jses opravdu kreten (= duševní zaostalec), kterej nevidi, ze si krade z pravy kapsy do levy, kterej si reze vetev pod zadkem a jeste se raduje ze bude mit na zimu drevo?
To jsi fakt jak z toho klipu "Psychopat pobodal sám sebe - Brutální video", ze nevidis, ze poskozujes hlavne sam sebe a svoje kolegy?
Je mi uplne fuk, jestli neco filtrujes, ale chlubit se tim muze jenom naprostej ignorant.
Publikováno 27 August 2007 - 20:02
jarry napsal/a:
Jelikoz to nechces do majlu, musim ti odpovedet taky tady.
Ejhle, zdravy selsky rozum, nas furiant :-).
Fakt mas tu palici tak vylizanou, ze nejsi schopnej pochopit, ze to co bylo pred dvouma rokama dneska neni pravda, takze TENKRAT jsem to delal klidne a dneska to nedelam?
To jses opravdu kreten (= duševní zaostalec), kterej nevidi, ze si krade z pravy kapsy do levy, kterej si reze vetev pod zadkem a jeste se raduje ze bude mit na zimu drevo?
To jsi fakt jak z toho klipu "Psychopat pobodal sám sebe - Brutální video", ze nevidis, ze poskozujes hlavne sam sebe a svoje kolegy?
Je mi uplne fuk, jestli neco filtrujes, ale chlubit se tim muze jenom naprostej ignorant.
Jen dal, a jeste sprostěj, posluz si:DB):pB)Zacinas me bavit cim dal vic:D
TENKRAT opravdu nebyli roboti zakazani?
http://www.geocachin...termsofuse.aspx
Zde si muzes precist, ze stavajici podminky (mj. zakazujici pouzivani robotu) byly naposledy aktualizovane 5.4.2004. Stale jsi me nepresvedcil o tom, ze nekazes vodu a pijes vino...
Kdyz platim 0$, nedivam se na reklamu, tak platim porad 0$. Nechapu tvuj komentar o podrezavani vetve pod zadkem...Kdyz si koupim 2 coiny a na reklamu se nedivam, tak ma GS vetsi zisk nez kdyz si nekoupim nic a cely vecery se divam na reklamu.Nebo neco nechapu?
PS: Do mailu jsem nechtel, protoze jsem tusil ze ted uz prijdou nadavky a tak jsem chtel aby i ostatni vedeli co ses v jadru zac;)
Publikováno 27 August 2007 - 20:20
Publikováno 27 August 2007 - 20:23
michal_a_jana napsal/a:
Jen dal, a jeste sprostěj, posluz si:DB):pB)Zacinas me bavit cim dal vic:D
PS: Do mailu jsem nechtel, protoze jsem tusil ze ted uz prijdou nadavky a tak jsem chtel aby ostatni vedeli co ses v jadru zac;)
I kdyz jsem v jadru sprostak, to uz davno kazdy vi a i ty sis to mohl taky na foru vyhledat :-), tohle nejsou zadne nadavky, ja se te PTAM, jestli jses fakt takovej kreten jakyho ze sebe delas, ja to netvrdim, jenom tomu nemuzu uverit. Zachovavam sice presumpci neviny :-), ale zda se, ze ted uz odpoved znam :-).
Publikováno 27 August 2007 - 20:24
Publikováno 27 August 2007 - 20:26
jarry napsal/a:
I kdyz jsem v jadru sprostak, to uz davno kazdy vi a i ty sis to mohl taky na foru vyhledat :-), tohle nejsou zadne nadavky, ja se te PTAM, jestli jses fakt takovej kreten jakyho ze sebe delas, ja to netvrdim, jenom tomu nemuzu uverit. Zachovavam sice presumpci neviny :-), ale zda se, ze ted uz odpoved znam :-).
Mas pravdu, ty ses jen ptal:) Tak promin:D
Ale zpet k tem podminkam, opravdu v roce 2005 kdyzs pouzival robota a nabizel poslani 6500 kesi treti osobe, bylo toto v souladu s podminkami?
-----------------------------
06-07-2005, 23:07 JARRY Odpovědět Citovat
Musis si nastavit vystupni format = gpx, vzdalenost atd. Nebo mi posli souradnice kde se budes pohybovat a vzdalenost v milich, na kterou si troufas a ja ti to zkusim stahnout. Ale v GB je pres 6500 kesi, tak trochu brzdi :-) Kdyz uz jsem ti Geotoad na pandore doporucil :-).
-----------------------------
Publikováno 27 August 2007 - 20:28
cyne napsal/a:
mozna by neskodilo trochu to zmirnit, jarry asi vedel proc to posilal na mail a ne do fora treba proto aby tu bylo dejchatelno i pro ostatni.
Jinak pro pomaleji chapave, pred 2 roky GS neuplatnoval nijak tvrde sve podminky a my jsme nebyli odstrihli, ovsem v situaci kdy je zadame aby nam zpristupnili data a jedna se s nimi o nejake dohode je jasne ze nelegalni data na ceskych strankach, zrovna dohode neprospeji
Nemusime souhlasit z praktikama GS ale je to tak a my to nezmenime! tudiz takovehle spekulace a neustale urazky ze vsech stran jsou opravdu velice podmetne
No jediny stesti je, ze Amici neumi cesky,protoze odkaz na Skrysotlac na hlavni strance gc.cz by se jim urcite nelibil...
Jinak to ze gc svoje podminky pred 2 rokama neuplatnoval neznamena, ze nebyly platny a ze se jima nemel mravokarce Jarry ridit.
Publikováno 27 August 2007 - 20:31
Publikováno 27 August 2007 - 20:32
Určitě je. Stačí nečíst flamewary ve fóru, a hledat kešky . Funguje to spolehlivě.Celej smysl zábavy a free komunity okolo gc, tím pádem padá.
Proč se vždycky, když se nějaká dobrá věc sama od sebe rozjede a baví spoustu lidí, na to nalepí "chytráci", kteří mají potřebu vše organizovat, mudrovat, škatulkovat, nálepkovat a nakonec zakazovat?(případně vyhrožovat soudy a mávat paragrafy).
PS: je to ještě pořád sport?
Publikováno 27 August 2007 - 21:31
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů