Citace
maty napsal/a:
Jo, jo, je to porad dokola...
Tvoje fakta jsou trochu ve stylu "nechal_v_aute_radio_takze_mu_ho_muzu_cornout" - proste fakta zlodeje:
- muzes zverejnovat pouze SVOJE kesky, ale 95% ostatnich owneru s tim souhlasit nebude
- zodpovezeno bylo...procti si muj predchozi dlouhej prispevek
- PQ plne nahrazuje data z poi.cz, protoze poi.cz ziskava data tim, ze "prechrousta" PQ nejakeho premium membera
Pokud by sis pral, tak i ja se zachovam jako obycejnej ceskej zlodej a kdyz me kontaktujes mailem, tak ti vzorek PQ poslu. Schvalne si zkus, jak se s tim pracuje, at mas alespon nejaka "fakta".
Ad 1) Souhlas, nic jineho jsem taky nikdy nepsal :-) Odstrasujici priklad opencachingu tu nekolikrat uvadim.
Ad 2) Zodpovezeno bylo ruznymi lidmi ruzne, proc mam verit, ze Tva interpretace je spravna? Kdyz ani pravnici se neshodnou na takovych vecech v podobnych pripadech jaky fragment dila lze jiz povazovat za nepovoleny zasah do autorskych prav. Ja bych se priklanel spise k vykladu, ze stejne jako je legalni zverejnit odkazy napr. na cizi novinove clanky, tak je legalni zobrazit odkazy ve forme waypointu na kese, ale neni uz legalni k nim zobraovat i listingy, fotky a logy. Ale opakuji, co clovek, to nazor a proto si to musi rozhodnout ten, kdo je zverejni. V pripade poi.cz je to jeste komplikovano tim, ze to nezverejnuji provozovatele serveru, ale jejich uzivatele.
Ad 3) Diky za nabidku, ale PQ od Tebe zatim nepotrebuji, nejake vzorky pro hrani uz mam a pro caching si zatim vystacim se starymi rucne doplnovanymi. Mnohem prinosnejsi by bylo, kdybys napsal, jak stahnout jednoduchym zpusobem cely stat, nejlepe do prislusneho diskuzniho fora kde se to probiralo.
Proc se tu vsichni ohanite temi zlodeji? Ja jsem poi body pouzival tak, ze jsem si podle nich hledal kesky pri svych cestach bez predchozi pripravy a pak jsem samozrejme prohlizel listingy na GC.com a logoval na GC.com, takze ve vysledku byly moje navstevy stranek GS mnohem castejsi, nez kdybych ty body nemel a o keskach vubec nevedel. Porad nevidim, kde vznikla GS ta skoda?