POI.cz
Publikováno 05 February 2008 - 21:23
Publikováno 05 February 2008 - 21:28
Publikováno 05 February 2008 - 21:32
Publikováno 05 February 2008 - 21:38
Tady mám dobrý příklad sám sebe. Kdysi jsem si stáhnul souřadnice právě z POI.cz a aniž bych se dál informoval o GC, tak jsem chtěl podle souřadnic hledat kešky. Naštěstí jsem brzy narazil, takže po delší odmlce jsem si pročetl informace na GC.cz a stal se řádným kačerem
Publikováno 05 February 2008 - 22:09
Možná jsem to napsal špatně, ale nemyslel jsem to tak, že by všichni ti lidé byli pitomci. I inteligentní člověk může být uzavřen proti jiným názorům či myšlení, které pak nedokáže příjmout (NE ve smyslu vzít automaticky ten názor za svůj) a pochopit.alkes napsal/a:
To už bych ti snad Jimmy víc uvěřil, že tě unesli UFOni, než že se tady proti tobě deset nebo kolik, jinak velice inteligentních a naprosto pohodových lidí, spyklo za skandování "ukamenovat" od tisícihlavého davu.
Publikováno 05 February 2008 - 22:29
jimmyjames napsal/a:
Naštěstí jsem brzy narazil, takže po delší odmlce jsem si pročetl informace na GC.cz a stal se řádným kačerem
To jsi udělal moc dobře, protože děti co loví cache a nejsou registrovány vůbec nevědí jak se k přírodě chovat, dělají hluk, lámou větve, odhazují odpadky, čichají toluen, a tahají kočky za ocas a spolužačky za copánky.
Publikováno 06 February 2008 - 10:49
tomasgn napsal/a:
promin, ale autorsky zakon radeji vubec nezminuj, protoze to je snad nejhorsi zakon co existuje. a kdyz si vzpomenu na souvisejici vypalne z medii, otevira se me kudla v kapse.
To je smutná pravda, ale bohužel je to platný zákon. Citoval jsem ho v souvislosti s tím, že i když Term of use z gc.com velmi pravděpodobně nemá žádnou právní účinnost, tak přesto dochází k porušení (sice blbého) zákona. A ten zvýrazněný bod jedna vyjímá databázi z děl, od kterých lze pořizovat bez porušení zákona kopii pro osobní potřebu.
Publikováno 07 February 2008 - 7:57
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů