Citace
Asi jo. Dosavadní vývoj tomu napovídá. Za rok a půl existence už 187 keší, s takovou oc.cz předhoní gc.cz za pár týdnůNakonec to všechno skončí na opencachingu

Publikováno 03 srpen 2007 - 9:54
Citace
Asi jo. Dosavadní vývoj tomu napovídá. Za rok a půl existence už 187 keší, s takovou oc.cz předhoní gc.cz za pár týdnůNakonec to všechno skončí na opencachingu
Publikováno 03 srpen 2007 - 11:01
Citace
a tam do databaze pro statisice kesi bude investovat kdo? a denodenne spravovat to bude kdo? a pripadne spadnuti serveru bude okamzite, aby se ostatni mohli pripojit, resit kdo? celosvetovou propojenost tomu zajisti kdo? zadarmo upgradovat HW, SW bude kdo?Janda napsal/a:
Nakonec to všechno skončí na opencachingu
Publikováno 03 srpen 2007 - 12:31
Citace
a tam do databaze pro statisice kesi bude investovat kdo? a denodenne spravovat to bude kdo? a pripadne spadnuti serveru bude okamzite, aby se ostatni mohli pripojit, resit kdo? celosvetovou propojenost tomu zajisti kdo? zadarmo upgradovat HW, SW bude kdo?
uz to konecne nekdo rozbehejte, kdyz tady v prumeru jednou za 1/4 roku tyto prevratne napady probihaji
Publikováno 03 srpen 2007 - 12:39
Publikováno 03 srpen 2007 - 12:53
Publikováno 03 srpen 2007 - 13:15
Citace
rossini.poi.cz napsal/a:
Nemám představu, kolik cachí denně na světě vzniká (tady mi poradíte Vy), nevím, kolik jich je celkem, ale z knowhow vím, že správa takovéto databáze je krásně řešitelná.
Publikováno 03 srpen 2007 - 13:41
Publikováno 03 srpen 2007 - 13:45
Publikováno 03 srpen 2007 - 13:49
Publikováno 03 srpen 2007 - 13:49
Publikováno 03 srpen 2007 - 13:55
Publikováno 03 srpen 2007 - 14:03
Citace
tak v tomhle se asi shodnem, ze je to o businessu, ale na druhou stranu - nechci platit, neplatim. nikdo me nenuti kupovat si trika, TB... s gc si hrajeme od podzimu 05, teprve od prosince 06 jsme sli do PM. do te doby ode me nevideli ni centik. skrysotlac jsem nepouzival - doma jsme nemeli inet a v praci prihlaseni blokoval firewall a kesovali jsme a bavili se.... (jo, byla na gc.cz cela republika, ale kdyz ma nekdo GEKO101, je mu nejake gpx na prdrossini.poi.cz napsal/a:
Celkově je to business, kde se točí obrovské prachy za PM, reklamu, obchod s geověcmi atd, kdy se mi vytrácí smysl resp. určitým způsobem mi to nabourává moji naivní představu, že GC je o lidech a ne o pěnězích.
Publikováno 03 srpen 2007 - 14:29
Citace
abakus napsal/a:
Ježišmarja, hlavně nikdo nevýmýšlejte žádné alternativy a podobné krávoviny. Akorát s tím bude spouta práce a roztříští se komunita.
Mám vše, co potřebuji za v podstatě směšné peníze. PM (30 USD = 600 Kč/rok), GSAK (25 USD = 500 Kč), MapSource (free). Žádný poi.cz ani cachemapu nepotřebuji. A pokud máte někdo pocit, že jen sedím doma na zadku a stačí mi 1 pocket query kolem Brna, tak se podívejte ke mně do profilu.
Když někdo dá spoustu peněz za GPSku a za benzín nebo jízdné a je mu líto dát výše uvedené částky za zpříjemnění kešování, tak je to jeho problém.
Sváteční kešeři si bohatě vystačí s Google Earth a stránkami geocaching.com.
Já za sebe říkám, že v žádném případě nebudu svojí prací (např. zakládáním svých kešek do jiného systému, sledováním logů atd.) podporovat něco, co vzniklo čistě pohodlností někoho jiného a je to řešitelné jiným standartním způsobem.
Jsem přesvědčený, že nejsem sám, kdo se na věc dívá tímto způsobem.
Takže si pls ve vlastním zájmu ušetřete námahu a nám ostatním nervy. (Míněno obecně, nejen směrem k rossinimu a poi.cz)
A komu se nelíbí přístup groundspeaku, má možnost se angažovat v opencachingu.
Publikováno 03 srpen 2007 - 14:38
Publikováno 03 srpen 2007 - 14:47
Citace
abakus napsal/a:
Mám vše, co potřebuji za v podstatě směšné peníze.
Publikováno 03 srpen 2007 - 15:20
Citace
michal_a_jana napsal/a:
Dovolil bych si trochu oponovat...mas vsechny cache v CR na jedno kliknuti bez zateze gc.com, anebo musis vygenerovat 500 kolem Brna, 500kolem Prahy, 500 kolem Pradeda kam jedes na vylet, a stale mas jeste 1500 kesi v CR nepokrytych a tudiz je na sve cachemape v Mapsourcu nevidis?
Chci tim rict, ze ja v cachemape a poi.cz pridanou hodnotu jednoznacne vidim. A to nejen jako BM (coz jsem) ale i kdybych byl PM. A co vic, je to pridana hodnota bez zateze serveru gc.com, tudiz bez zvysovani nakladu a tim i potencialne cen.
Publikováno 03 srpen 2007 - 19:19
Publikováno 03 srpen 2007 - 20:53
Publikováno 03 srpen 2007 - 20:55
Publikováno 03 srpen 2007 - 22:11
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů