Nejprve se vrátím k textu uživatele MORAVE, cituji: "A vyjádření admina poi.cz typu "nechávám si zpracovat analýzu situace" mi děsně připomíná naši politickou scénu. Nemůžu si pomoct.", konec citátu.
No, mě bohužel vystupování některých lidí připomíná naši politickou situaci taktéž, jelikož dokázat posoudit, že je někdo vinen, porušuje zákon a nemít k tomu ani důkaz, a hlavně ani podklad soudu, to je spíše neznalost elementárních zákonitostí fungování státu a společnosti jako takové. Naposled jsem se tak, jak to tu někteří předvádí, choval ve školce: "Pojď, támhle ten kluk je špatnej, nebudeme se s ním kamarádit! Proč? Protože to říkám, ON je špatnej!". V životě to chodí trošku jinak. Presumpce neviny je zakotvena i v našem systému, proto pan Čunek a ostatní jsou z pohledu práva nevinní. Stejná analogie platí pro poi.cz. Dokud poi.cz není (ať na žádost xpj nebo groundspeaku) PRAVOMOCNĚ odsouzeno, nikdo by NEMĚL říkat věty typu poi.cz porušilo to a to, protože z mého pohledu poi.cz neporušilo ABSOLUTNĚ NIC, porušil to (pokud vůbec) USER, KTERÝ TA DATA pověsil u nás!
Pokud někdo nechce pochopit ani tuto větu a výše uvedené, nemá pro mě smysl se zabývat celým tímto vláknem. Jelikož emoce, které do toho taháte, nemají mnohdy ani na jedné straně jakýkoliv přínos k vyřešení celé situace. Věty typu poi.cz se pohybovalo na tenkém ledě mi pouze říkají, že někdo se chce profilovat jako právník, ale k tomu je potřeba i škola, razítko, a účast na onom sporu. Já jsem do toho emoce v žádném případě nechtěl tahat, proto jsem moji debatu s xpj ukončil oním odlehčujícím "Tatínek Vám vyhlásí válku" a dali jsme si s XPJ pokoj, protože si troufám říci, že on to cítí podobně. Emocemi tu nic nevyřešíme.
Já tu nejsem, abych vytvářel flame, naopak už podruhé se jej snažím tlumit. Jsem holt "alergický" na monopoly, a vím, že předemnou si nikdo neobhájí, jak nás groundspeak podporuje, protože on nás naopak svazuje a neposkytuje vše, co by mohl i pro PM.
Velmi se mi tu líbil příspěvek od Vrabcaka, který absolutně konstruktivně píše, co mu i na PM chybí, a přitom není těžké nic z toho udělat (naprogramovat).
Nikdy jsem neměl touhu - a už vůbec ne po 14 dnech přecházet v GC na PM, ale udělám to, abych měl představu, co vše toto členství obnáší a co nenabízí. Vím jen, že se neumím chovat jako ovce a vzít od grounspeaku PM a když mi bude něco chybět, smířit se s tím. Ostatně GSAK za 25doláčů je naprogramovatelný přímo na webu jako součást gc.com, ale proč vlastně GS svým ovečkám nenabídne i tuto finesu online? (Že by prachy?)
Takže Abakusi, XPJ, a ostatní! Nemám a nebudu mít nic proti nikomu z Vás, udělal jsem rozhodnutí, že i bez podkladů od právníka zatím stáhnu tyto kategorie z očí GC komunity, nevím, jak lépe demonstrovat ochotu poi.cz vše řešit dle práva. A ještě něco, máme záznamy o stažení, které přímo ukazují, že "naši users" se prolínají a hlavně, že ony kategorie stahovali po celou dobu (přes rok), i když teď tvrdí něco jiného
Otázkou tedy zůstává ono upozornění v den spuštění mapy, asi to ale bude náhoda.
Diskutujme konstruktivně...