Přejít na obsah

Fotka

Geomapa

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#1 Uza

Uza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2007 - 16:28

Ať heldám jak hledám, nenašel jsem způsob, jak se přidat do Geomapy.
Poradí někdo jak se to dělá?
http://www.geocaching.cz//mapa.php
  • 0

#2 xpj

xpj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2007 - 16:36

viz. kačermapa:
Cituji

Citace

Svojí domácí souřadnici nastavíte tak, že na zvoleném místě na mapě kliknete pravým tlačítkem a vyberete příslušnou volbu.

• 0
Garmin GPSMAP 60CSx + Topo Czech 1.2
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)

#3 PedroKV

PedroKV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2007 - 17:24

Citace

xpj napsal/a:
viz. kačermapa:
Cituji

Citace

Svojí domácí souřadnici nastavíte tak, že na zvoleném místě na mapě kliknete pravým tlačítkem a vyberete příslušnou volbu.

pozor, nefunkční v Opeře, nutno zadat přes IE (nebo něco jiného, kde to jde)

Jinak mě by zajímalo, proč to hlásí cosi o http refereru a jak se toho zbavit.
  • 0

#4 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 2:18

No tak mi to nenacte ani explorer. Zas obstrukce. Proc nemuzou bejt v profilu home coordinates a tahle blbina se preci muze zobrazit automaticky...
  • 0

#5 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 6:21

Citace

Lhotas napsal/a:
No tak mi to nenacte ani explorer. Zas obstrukce. Proc nemuzou bejt v profilu home coordinates a tahle blbina se preci muze zobrazit automaticky...

Jsem to zkusil (IE 6.1) a pohoda. Zobrazím mapu, zvětším detaily na mapě a pak dám pravé tlačítko myši na místě kde chci vložit údaj. Objeví se kontextové menu a jenom vyberu Nastavit domov a je to.
  • 0

#6 Mion

Mion

Mion

• Members
  • PipPipPip
  • 946 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 6:54

v IE to funguje, i v IE7. Vyzkouseno asi ze ctyrech PC.
  • 0

#7 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 7:12

Citace

Lhotas napsal/a:

Protože je na tom práce jak na kostele a ten manik co to dělá na to nemá tolik času, aby fungovalo všechno najednou. A někomu se může zdát pohodlnější zakliknout místo v mapě než přepisovat souřadnice.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

#8 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 7:52

Citace

charoon napsal/a:

Citace

Lhotas napsal/a:

Protože je na tom práce jak na kostele a ten manik co to dělá na to nemá tolik času, aby fungovalo všechno najednou. A někomu se může zdát pohodlnější zakliknout místo v mapě než přepisovat souřadnice.

Problém může být v nastavení vlastností prohlížeče (mně to při zobrazení mapy ve stavovém pruhu psalo na stránce se vyskytly chyby, ale zadání i odstranění údaje bylo funkční).
  • 0

#9 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 8:20

Charoon: Zrovna tohle mi ale prijde jako velmi drobna uprava. Jaky je rozdil, jestli naberu souradnice kliknutim na mapy nebo je zadam primo do databaze? V Opere nefunguje ten rightclick a explorer pro jistotu vubec tu mapu nenacte. Chapu, ze se tu bavime o vice ci mene nekomercnich vecech, ktere lidi delaji ze zapalu pro vec. Ja to taky nerikam s nejakym nastvanim nebo znechucenim. Ale kdyz uz delam nejakou funkci, tak muze fungovat vic, na prvni pohled logickych, variant.
  • 0

#10 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 8:36

Citace

Lhotas napsal/a:
Charoon: Zrovna tohle mi ale prijde jako velmi drobna uprava. Jaky je rozdil, jestli naberu souradnice kliknutim na mapy nebo je zadam primo do databaze? V Opere nefunguje ten rightclick a explorer pro jistotu vubec tu mapu nenacte. Chapu, ze se tu bavime o vice ci mene nekomercnich vecech, ktere lidi delaji ze zapalu pro vec. Ja to taky nerikam s nejakym nastvanim nebo znechucenim. Ale kdyz uz delam nejakou funkci, tak muze fungovat vic, na prvni pohled logickych, variant.

Tak mně to funguje, abych to vyzkoušel, s velkým sebezapřením jsem kvůli tomu zapnul IE 6.0.
  • 0

#11 abakus

abakus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 8:48

Citace

Lhotas napsal/a:
explorer pro jistotu vubec tu mapu nenacte

Jakej expolerer pod jakým OS?

S IE tu nikdo jiný problémy nehlásil. Já to mám vyzkoušené na IE7 pod Vistama i pod XPčkama.
  • 0

#12 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 9:38

Normalni WidleXP a explorer je 6.0.2900.2180. Dole to napise, ze na strance doslo k chybam a kdyz si to rozkliknu, tak to pise: radek:2 Znak: 3 Chyba: Class neni definovano Kod:0 Adresa URL: http://www.geocaching.cz//mapa.php radek: 21 Znak:5 Chyba: Objektu tuto vlastnost nebo metodu nepodporuje Kod:0 Adresa URL: http://www.geocaching.cz//mapa.php Ale tyhle veci me doprovazeji furt. To samy mam treba s Travel Buddy na mobilu, ze me to porad otravuje s dotazama, jestli smi aplikace pristupovat na flashku. Nikdo mi zatim neporadil, co s tim. :)
  • 0

#13 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 10:03

Aby se z toho nestala kauza jak do Reflexu, zkusil jsem nainstalovat Explorer 7 a v nem to uz slo. Ted se jen modlim, aby mi tahle instalace nepritahla do systemu dalsi uzasna vylepseni, kvuli kterym si to ve finale pujdu hodit :) Jeste zjistit, v jakym tvaru si mam do profilu zadat status bar a uz to bude skoro dokonaly :)
  • 0

#14 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 10:07

Citace

Lhotas napsal/a:
Aby se z toho nestala kauza jak do Reflexu, zkusil jsem nainstalovat Explorer 7 a v nem to uz slo. Ted se jen modlim, aby mi tahle instalace nepritahla do systemu dalsi uzasna vylepseni, kvuli kterym si to ve finale pujdu hodit :)

Jeste zjistit, v jakym tvaru si mam do profilu zadat status bar a uz to bude skoro dokonaly :)

Koukni třeba sem: http://www.geocachin...ort=&rowstart=0
  • 0

#15 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 10:49

Citace

Bo.T.L. napsal/a:

Citace

Lhotas napsal/a:
Aby se z toho nestala kauza jak do Reflexu, zkusil jsem nainstalovat Explorer 7 a v nem to uz slo. Ted se jen modlim, aby mi tahle instalace nepritahla do systemu dalsi uzasna vylepseni, kvuli kterym si to ve finale pujdu hodit :)

Jeste zjistit, v jakym tvaru si mam do profilu zadat status bar a uz to bude skoro dokonaly :)

Koukni třeba sem: http://www.geocachin...ort=&rowstart=0

Dekuji ti, dobry vile - snad to bude fungovat :)
  • 0
iPhone 3G + GPS Navman B10

#16 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 10:50

Hmm - je to naky divny
  • 0

#17 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 10:59

Citace

Lhotas napsal/a:
Hmm - je to naky divny

Pouze pro Lhotas:

do pole Profil gc.com: http://www.geocachin...00-1ec9e19b5a10

do pole Status bar: http://img.geocachin...c9e19b5a10&bg=1

Tohle jsem odkoukal. :-)
  • 0

#18 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 11:00

Uz to mam - je to krapet na palici, ale uz to jde B) Diky
  • 0

#19 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 11:51

Citace

Lhotas napsal/a:

To jestli ti to zrovna tobě přijde jako drobná úprava je mi šumák. I na drobnou úpravu je potřeba nějaký čas který zrovna nemám a udělám to až ho na to budu mít. Kromě tý tvojí je tu milion dalších drobnejch úprav a i když na tom skoro furt dělám, tak to nezvládnu všechno najednou. A teď jsem rád, když ty věci fungují aspoň v jedné variantě, luxus pracovat na víc variantách, aby to vyhovovalo každému si teď nemůžu dovolit.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

#20 Lhotas

Lhotas

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2007 - 12:40

Citace

charoon napsal/a:

Citace

Lhotas napsal/a:

To jestli ti to zrovna tobě přijde jako drobná úprava je mi šumák. I na drobnou úpravu je potřeba nějaký čas který zrovna nemám a udělám to až ho na to budu mít. Kromě tý tvojí je tu milion dalších drobnejch úprav a i když na tom skoro furt dělám, tak to nezvládnu všechno najednou. A teď jsem rád, když ty věci fungují aspoň v jedné variantě, luxus pracovat na víc variantách, aby to vyhovovalo každému si teď nemůžu dovolit.

Tak se hned nerozciluj. Prdne ti zilka a budes tahat nohu. Snad jsem toho tolik nerek.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama