Koupě - plotr Aritma
Publikováno 17 říjen 2012 - 9:32
Publikováno 17 říjen 2012 - 23:46
Publikováno 18 říjen 2012 - 7:51
Publikováno 22 říjen 2012 - 7:35
Publikováno 13 srpen 2016 - 8:01
Kdyby měl někdo zájem, tak nabízím plotr Aritma 0512, už se k tomu asi vracet nebudu. A nebo se budu mlátit do hlavy.
Publikováno 13 srpen 2016 - 20:04
Ještě je jedna cesta, nezkoušel jsem nevím.
a nechat si to u nich vyrobit. Cena je sice vyšší, ale zdála se mi přiměřená, nějak tam vůbec nezmiňují prokovené díry. Pokud je to i s nimi, bylo by to dobré. Je to v principu Dealextreme, ale asi nebudou posílat bez poštovného, jako vše ostatní z DX.com.
Pokud by s nimi měl někdo zkušenosti, rád bych se to dověděl.
Mé poslední zkušenosti - navrhl jsem si plošňák v eaglu (ještě to umím), nakreslil fixem, vyleptal v chloridu - a už přes půl roku mi leží na stole a nemohu se dostat k jeho osazení.
Publikováno 14 srpen 2016 - 7:26
S tím "Easy Edou" zkušenost nemám.
Našel jsem, že tam mají poštovné 7,3$
Já dost často používám: http://dirtypcbs.com/
Kvalita mi připadá velice dobrá - nemám to ale s čím porovnávat.
Občas se sice stane, že se jim nepovede vrstva s popiskem, nebo je někde v nevyužitém rohu plošňáku neproleptaná měď (špinavá deska), ale funkčně to bylo zatím vždycky bez problémů.
Ukázka desek:
http://www.image-sha...pg-3301-25.html
Nepříjemné je, že to trvá asi měsíc než desky přijdou a velikost je omezená na maximálně 10x10cm.
Publikováno 14 srpen 2016 - 8:35
To vypadá přijatelně, cena není tak vysoká, poštovné se zvlášť neplatí (?). Termín i počet kusů bohužel je stejný jako jinde, na kusovou výrobu to není. Takže to chce dělat sérii výrobků a navrhnout to napoprvé správně.
Jen mě zaráží, že se nikde nepíše o prokovených nebo neprokovených deskách. To je prokovení už taková samozřejmost, že je zadarmo (spíš zahrnuto do základní ceny)? Tady bohužel končí možnosti amatérské výroby, prokovené otvory doma nikdo neudělá. A prokovené desky jsou i mnohem kvalitnější, odolnější, mohou se používat menší plošky a prostě už je to zcela jinde.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů