Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#181 Novaci_KH

Novaci_KH

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2008 - 21:41

Ale vidim, jsou ruzove oznacene a nenactou se data Jako priklad. Dam nacist kese v okruhu 1 km kolem GCKN5P. Je zde i kes s GCYAA4, tedy pro PM, jen se k ni nenactou data a je ruzove podbarvena
  • 0

#182 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2008 - 8:27

A není to náhodou tím, že jsi jen BM? Že PM nemáš? Když se Skrýšotlač přihlašuje tvým heslem, tak to asi závisí na tom, co máš za typ účtu.
  • 0

#183 Key

Key

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2008 - 15:43

mam Oregon 300 mohl by jste mi nekdo poradit jak do nej dostat chache vcetne kompletnich udaju? Zatim to delam tak ze v Skrýšotlači zobrazim cache a dam ulozit GPX soubor, ktery pote nakopituju do GPS. Ma to ale par neduhu pri zobrazeni: veskera obtiznost = 5, nejsou obrazky, nejsou waypointy
  • 0

#184 consul

consul

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2008 - 11:31

Prosím o radu. Ve vyhledávací šabloně se mi přestal objevovat u založeno od/do rámeček s datem. Nemohu tak stahovat nejnovější keše. Přeinstalování nepomáhá. Dík.
  • 0

#185 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2008 - 19:43

consul napsal/a:
Prosím o radu. Ve vyhledávací šabloně se mi přestal objevovat u založeno od/do rámeček s datem. Nemohu tak stahovat nejnovější keše. Přeinstalování nepomáhá. Dík.

Máš asi někde chybu, resp. kolizi, mě to poslední verze Skrýšotlače zobrazuje normálně a normálně i filtruje podle data
  • 0
HP iPAQ 214 (32GB SDHC+32 GB CF), GPS - QStarz Q1000X, BeeLineGPS. OziExplorerCE. Při cyklotoulkách navíc Asus eee901 (256GB SSD). Manuál OziExplorerCE

#186 Dave017

Dave017

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2008 - 18:24

Zdravím všechny, tak jsem dnes nainstaloval skrýšotlač a snažím se je s Beeline GPS nějak dát do hromady, zatím si potvory rozumí dobře, teď se pokouším o export 500 cache a vypadá to nadějně Mám tu ale jeden problém, jak donutím beeline, případně přímo skrýšotlač, aby mě beeline ve waypoint manageru zobrazoval přímo jméno cache, a ne GCxxxx , příspěvky před tímhle jsem se snažil přečíst, nepochopil jsem ale nic co by mě mohlo pomoci , jelikož pouze s kódem je to podle mě nepoužitelný a jistě to nějak půjde. Dík moc EDIT: asi jsem na to přišel, seřazení podle NOTE ne NAME
  • 0

#187 Quido69

Quido69

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2008 - 1:18

Mam problem kdyz do skrysotlace dam vic jak 20 cache tak se u 21 zasekne a vic uz nenacte nevite co stim. Dekuji za kazdou radu
  • 0

#188 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2008 - 7:17

Zobrazit kesky v bee podle jmena a ne waypointu jde udelat i tak,ze ve skrysotlaci ulozis vystup jako GPX a v rozsirenem nastaveni nastavis v jake podobe se to da ulozit
  • 0

#189 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2008 - 7:44

Quido69 napsal/a:
Mam problem kdyz do skrysotlace dam vic jak 20 cache tak se u 21 zasekne a vic uz nenacte nevite co stim. Dekuji za kazdou radu

To by moh být problém s nedostatkem paměti pro aplikaci.

Zkus tohle, to před časem proběhlo diskusí:
1. je nutne ziskat GPX soubor. K tomu mi slouzi CachePrinter (Skrysotlac). Prace s nim je jednoducha, obcas zlobi - je nutne ho zavolat z cmd line a zvysit mu prirazenou pamet:
java.exe -Xms32m -Xmx768m -jar cacheprinter.jar
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#190 Quido69

Quido69

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2008 - 10:42

kolombo napsal/a:

Quido69 napsal/a:

To by moh být problém s nedostatkem paměti pro aplikaci.

Zkus tohle, to před časem proběhlo diskusí:
1. je nutne ziskat GPX soubor. K tomu mi slouzi CachePrinter (Skrysotlac). Prace s nim je jednoducha, obcas zlobi - je nutne ho zavolat z cmd line a zvysit mu prirazenou pamet:
java.exe -Xms32m -Xmx768m -jar cacheprinter.jar

Dik moc za radu uz to jede jak ma:D
  • 0

#191 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2008 - 11:31

Nojo no, proč se namáhat se čtením příšerně dlouhého FAQ, když se můžeme kdykoli zeptat, že ? B)

http://cacheprinter....ion=faq&lang=sk
  • 0

#192 TantalCZ

TantalCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2008 - 13:22

Jarous1 napsal/a:
Nojo no, proč se namáhat se čtením příšerně dlouhého FAQ, když se můžeme kdykoli zeptat, že ? B)

http://cacheprinter.bubbles.sk/?action=faq〈=sk

Ne každý zná ofi adresu autora skrýšotlače. Také jsme každý jednou začínali, byl bych k nováčkům vstřícnější.
Navíc, sám jsem se tuto radu dozvěděl nedávno a jsem vděčný za pomoc.
  • 0

#193 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2008 - 21:33

TantalCZ napsal/a:

Jarous1 napsal/a:

http://cacheprinter.bubbles.sk/?action=faq〈=sk

Ne každý zná ofi adresu autora skrýšotlače. Také jsme každý jednou začínali, byl bych k nováčkům vstřícnější.
Navíc, sám jsem se tuto radu dozvěděl nedávno a jsem vděčný za pomoc.

No, najít tu odpověď googlem na webu gc.cz mi trvalo podstatně déle, než doma na PC spustit Skryšotlač, vybrat Jak používat tento program a na webu, kam to vede, kliknout na FAQ.

Jediný problém je v tom, že to není přímo na úvodní stránce.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#194 TantalCZ

TantalCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2008 - 8:01

Díky za upřesnění, každopádně Mirku nevidím sebemenší důvod útočit na lidi, kteří hledají pomoc. Sám ji občas ocením. Apropo, nevíte někdo zda-li lze ze skrýšotlače dostat stejné ikony keší dle jejich typu tak jak jsou v generovaném PQ? Ať jsem si s tím hrál jakkoliv dostávám jen jednu ikonu zavřené truhličky pro všechny typy keší.
  • 0

#195 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 14:50

Ahojte, jak si prosím vás ve Skrýšotlači zapnete zobrazení sloupce s datem vašeho nálezu? Skrýšotlač ty informace zcela jistě k dispozici má (když jsem při stahování svých ulovených kešek zaškrtl "Skrýt mnou nalezené", tak se mi soupis vyprázdnil). Potřebuju si to ověřit, protože v Geogetu tu informaci taky nemám.
  • 0

#196 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 15:13

Pontiac_CZ napsal/a:
Ahojte,

jak si prosím vás ve Skrýšotlači zapnete zobrazení sloupce s datem vašeho nálezu?
Skrýšotlač ty informace zcela jistě k dispozici má (když jsem při stahování svých ulovených kešek zaškrtl "Skrýt mnou nalezené", tak se mi soupis vyprázdnil).
Potřebuju si to ověřit, protože v Geogetu tu informaci taky nemám.

Obávám se, že Skryšotlač tu informaci o nelezení nehledá podle logu, ale podle existence toho zaškrtnutí u té dané keše :-(

Geoget v sobě informaci o datu nálezu určitě má, já to používám. Musíš ale u nalezených naimportovat listing.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#197 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 15:22

Přesně tak, taky předpokládám, že to zjistí z toho zaškrtnutí a konkrétně podle zeleného data. Takže zobrazit sloupec s tím nejde, že? Teď ještě zbývá zjistit, proč to nezobrazuje GeoGet, když Skrýšotlač mu ty informace naservíruje. S tím listingem nevím - to je podstatné? To spíš logy, ale načítat všechny logy u kešek kvůli zjištění, kdy jsem cache nalezl, by mohlo být náročné, mnohé mají stovky logů.
  • 0

#198 Pozdni sber

Pozdni sber

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 15:27

Pontiac_CZ napsal/a:
Ahojte,

jak si prosím vás ve Skrýšotlači zapnete zobrazení sloupce s datem vašeho nálezu?
Skrýšotlač ty informace zcela jistě k dispozici má (když jsem při stahování svých ulovených kešek zaškrtl "Skrýt mnou nalezené", tak se mi soupis vyprázdnil).
Potřebuju si to ověřit, protože v Geogetu tu informaci taky nemám.

Ve Skrýšotlači měnit zobrazení sloupců asi nejde, ani jsem to nehledal. Ale když jsem použil záložku "podle uživatele" volba nalezené a zrušit volbu "Skrýt mnou nalezené" tak jsem měl seznam všech a po převodu do Geoget jsem tam měl i datum nálezu i můj log.
  • 0

#199 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 15:35

Aha, moje chyba. Když jsem dával export do XML ze Skrýšotlače, zrušil jsem zaškrtnutí "Tlačit detaily kešek", protože listingy kvůli statistikám nepotřebuju. Tak zdá se, že součástí detailů jsou i data nálezu. Pro ostatní: nedrbat do toho, nechat to v defaultním nastavení. Názvy nastavení jsou mnohdy zavádějící. Teď už v GeoGetu data mých nálezů mám.
  • 0

#200 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 15:36

Pontiac_CZ napsal/a:
Přesně tak, taky předpokládám, že to zjistí z toho zaškrtnutí a konkrétně podle zeleného data.
Takže zobrazit sloupec s tím nejde, že? Teď ještě zbývá zjistit, proč to nezobrazuje GeoGet, když Skrýšotlač mu ty informace naservíruje.

S tím listingem nevím - to je podstatné? To spíš logy, ale načítat všechny logy u kešek kvůli zjištění, kdy jsem cache nalezl, by mohlo být náročné, mnohé mají stovky logů.

Já na to používám geojarry a příslušné makro.

Nevím, jak je to náročné, ale denní rekord mám 24 keší a načte se to skoro hned.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka