Skrýšotlač
Publikováno 03 June 2009 - 15:47
Publikováno 03 June 2009 - 15:52
Or_Mi napsal/a:
Já bych se tam rád přihlásil, ale nechal jsem si podle návodu vytvořit nový účet, zadal mailovou adresu, na kterou mi měly přijít instrukce a heslo, které mi však stále nepřišly. Tak jsem požádal znovu o nové heslo, zadal mail a opět nic. :| Tak nevím, když nefunguje ani toto...
Aha. V tom případě je někde chyba. Neskončilo Ti to třeba ve spamu ? Teď jsem kontroloval staré maily a MoZiGo opravdu ty údaje o účtu posílá...
Publikováno 03 June 2009 - 15:55
Publikováno 03 June 2009 - 15:58
Publikováno 03 June 2009 - 16:13
Publikováno 03 June 2009 - 16:15
Publikováno 03 June 2009 - 16:18
Publikováno 03 June 2009 - 16:27
Publikováno 03 June 2009 - 18:26
klama napsal/a:
Haluma tvoj objektivny pohlad poznam, ja sa do koncepcie tvojho programu nestaram a nedovolujem si to nijako hodnotit, bud taky laskyplny a potlac v sebe ten chtic hodnotit moj program.
Ani sluvkem nehodnotim funkce tveho programu, protoze to by bylo bezpochyb zaujate. Hodnotim ale tvoji licencni politiku, ktera mi prijde zvlastni.
Docela rad bych porozumel tvym duvodum pro tento pristup. Dekuji.
Publikováno 03 June 2009 - 19:09
Publikováno 03 June 2009 - 19:35
Takze suma sumarum, tvuj program stejne nikdo jiny nez uzivatele gc.com pouzivat nemohou. Takze proc to tak slozite kontrolovat? Napada mne jen jeden duvod - abys mohl odeprit svuj program tem lidem, kteri se ti nelibi. Nebo jsem nejaky duvod neodhalil?
A to o moji prevychove, to si dovolim arogatne ponechat bez komentare.
Publikováno 03 June 2009 - 19:41
Publikováno 01 July 2009 - 14:58
Publikováno 01 July 2009 - 16:24
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi
Publikováno 01 July 2009 - 17:16
Hroch Team napsal/a:
Protože ten GPX soubor generovaný ze skrýšotlače není korektní :-) zkus mrknout sem http://frostowje.ic.cz/?p=29 tady je návod na generování statistik, nevim v čem je generuješ :-) tohle je pro GS Builder ale je tam část věnována nastavení skrýšotlače :-)
Díky jsem si včera ty webovky pořádně nepřečetl, kdybych to udělal, tak se tady tak blbě neptám
Publikováno 01 July 2009 - 17:48
stonefish.cz napsal/a:
Hroch Team napsal/a:
Protože ten GPX soubor generovaný ze skrýšotlače není korektní :-) zkus mrknout sem http://frostowje.ic.cz/?p=29 tady je návod na generování statistik, nevim v čem je generuješ :-) tohle je pro GS Builder ale je tam část věnována nastavení skrýšotlače :-)
Díky jsem si včera ty webovky pořádně nepřečetl, kdybych to udělal, tak se tady tak blbě neptám
Štve mě, že tu zase píšu, ale vše jsem udělal podle návodu a ted mi to píše že mám nalezeno 15 ze 77. ve skrýšotlači se to už zobrazuje správně, ale v GSBuilderu ne! Už po nahrání GPX souboru do GSBuilderu to zobrazuje tak málo zobrazených keší. Nevím kde je chyba zda ještě ve skrýšotlači nebo už v GSBuilderu
Publikováno 06 July 2009 - 9:16
Publikováno 06 July 2009 - 9:48
stonefish.cz napsal/a:
stonefish.cz napsal/a:
Hroch Team napsal/a:
Štve mě, že tu zase píšu, ale vše jsem udělal podle návodu a ted mi to píše že mám nalezeno 15 ze 77. ve skrýšotlači se to už zobrazuje správně, ale v GSBuilderu ne! Už po nahrání GPX souboru do GSBuilderu to zobrazuje tak málo zobrazených keší. Nevím kde je chyba zda ještě ve skrýšotlači nebo už v GSBuilderu
Napadá mě jen, jestlis při načtení všech 77 kešek ve Skrýšotlači označil ke zkopírování a potom k uložení do GPX skutečně všechny. Ze začátku jsem na to taky párkrát zapomněl a zkopírovalo se do GS Builderu jen něco ...
Publikováno 06 July 2009 - 11:52
Kliford napsal/a:
Prosím,nevíte,jak přidat do komentáře k waypointu hint,abych si ho normálně přečetl v mobilu v TrekBuddym? Přes Skrýšotlač se mi do komentáře hodí jen název a GC****.Dík
Když ve skryšotlači stiskneš tu ikonkgu GPSky nebo co to je, tak se ti otevře nabídka. V záložce vyber rozšířené nastavení a do pole Description (nebo coment omlouvám se nejsem si jisty ale když to dáš do obou ničemu to vadi nebude) vložiš toto %hint%. Pak to jen uložíš toť vše.
Publikováno 06 July 2009 - 15:52
CACHE EATER napsal/a:
stonefish.cz napsal/a:
stonefish.cz napsal/a:
Hroch Team napsal/a:
Napadá mě jen, jestlis při načtení všech 77 kešek ve Skrýšotlači označil ke zkopírování a potom k uložení do GPX skutečně všechny. Ze začátku jsem na to taky párkrát zapomněl a zkopírovalo se do GS Builderu jen něco ...
Tohle se mi uz u neceho stalo taky ze mi to psalo ze mam nalezeno treba 30 ze 70 dulezity je spustit skrysotlac prez prikazovou radku a mit v nem NEZASKRTNUTO pouze posledni logy myslim ze to je v nastaveni.
Kdyztak zkus ten gpx soubor generovat znova
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů