Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#261 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:47

PM clenstvo ma zmysel vzdy ale chces vediet prilis vela veci naraz, spomal trochu, mozno urobis lepsie. Si ozaj prvy co sa stazuje na nefunkcnost weboveho servera co sa tyka zaslania prihlasovacich udajov... Schvalne som si nechal vytvorit nove konto na webe mozigo.zubor.net a mail mi prisiel okamzite...takze sa pozri do svoho spamoveho kosa ...
  • 0

#262 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:52

Or_Mi napsal/a:
Já bych se tam rád přihlásil, ale nechal jsem si podle návodu vytvořit nový účet, zadal mailovou adresu, na kterou mi měly přijít instrukce a heslo, které mi však stále nepřišly. Tak jsem požádal znovu o nové heslo, zadal mail a opět nic. :| Tak nevím, když nefunguje ani toto...

Aha. V tom případě je někde chyba. Neskončilo Ti to třeba ve spamu ? Teď jsem kontroloval staré maily a MoZiGo opravdu ty údaje o účtu posílá...
  • 0

#263 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:55

Ve spamovém koši jsem měl dva e-maily, ale byly úplně odněkud jinud, byly to opravdu spamy.
  • 0

#264 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:58

Sprava z mozigo servera Používateľ Or_Mi použil jednorazový prihlasovací odkaz v čase 1244040248... Asi si taky rychly, ze seznam.cz nestíha... Este technicka poznamka, ak mas nejake otazky k mozigo smeruj ich prosim Ta na web kde je mozigo, rad ti na ne zodpoviem, nechcem spamovat tento server.
  • 0

#265 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 16:13

Tak jak jsem nechal vygenerovat nové heslo, konečně mi to přišlo, přihlásil jsem se na stránky, zkopíroval kód do programu, uložil ini, nastavil jsem tam heslo pro stránky mozigo.zubor.net a restartoval jsem program. Teď se hlásím na hlavní stránce na svůj účet na gc.com svým jménem a heslem a stále mi to píše, že si mám stáhnout novou verzi. Jdu tedy do nastavení - download, stisknu tlačítko s otázkou zda existuje novější verze, vyjede mi text, dole stisknu tlačítko download/update a... nic se neděje.
  • 0

#266 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 16:15

Tak, když jsem restartoval počítač, tak už se konečně něco děje!
  • 0

#267 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 16:18

Tak zatím to vypadá zajímavě. Po kolika se to dá stahovat, abych to nezahltil?
  • 0

#268 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 16:27

Ty asi citas len svoje prispevky... MoZiGo web mail sa ti pokusil poslat maily tri krat 1. Jun 3 07:34:26 - Temporarily unavailable, try again later 2. Jun 3 08:01:05 3. Jun 3 09:49:17 Tie casy su v amerike takze si ku nim pripocitaj 6 hodin. Byt na tvojom mieste tak si zmenim mail na nejaky spolahlivejsi ...resp. by si mohol byt ttrosku trpezlivejsi.
  • 0

#269 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 18:26

klama napsal/a:
Haluma tvoj objektivny pohlad poznam, ja sa do koncepcie tvojho programu nestaram a nedovolujem si to nijako hodnotit, bud taky laskyplny a potlac v sebe ten chtic hodnotit moj program.

Ani sluvkem nehodnotim funkce tveho programu, protoze to by bylo bezpochyb zaujate. Hodnotim ale tvoji licencni politiku, ktera mi prijde zvlastni.

Docela rad bych porozumel tvym duvodum pro tento pristup. Dekuji.
  • 0

#270 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 19:09

Dovod je jednoduchy, chcel som zabezpecit aby program pouzivali iba ti ktory su zaregistrovani na domene gc.com. Inak ako pouzivanim kluca, ktory je odvodeny od nicku to zabezpecit neviem. Tuto "licencnu" politiku najma pokial je program vo vyvoji menit nemienim, ak to dakomu nevyhovuje nech pouziva co len chce. Pravdupovediac stale su napady ako doplnit alebo vylepsit to ci ono a zdaleka nie vsetko je z mojej hlavy, za co dakujem mnohym aj z tohoto fora alebo trebars aj Gsaku. Zial GG ma v poslednej dobe neispiroval nicim:(. Svojho casu to boli mapky, ktore som dost pracne doplnil ale pravdupovediac neviem kto to pouziva... Myslim ze mozigo paradoxne pomohol aj priaznivcom GG lebo ta prinutili nebyt az takym arogantnym ako si bol svojho casu. Je aj z tvojho "dakujem" vidiet snahu o zlepsenie co samozrejme kvitujem a tvoji priaznivci sa mozu tesit na stale lepsie funkcie programu.
  • 0

#271 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 19:35

Neni tam chyba v uvaze? Chapu ze chces, aby tvuj program pouzivali jen uzivatele gc.com. Jenze neni to dane uz jen tim, ze z webu gc.com program taha data, takze do nej tak ci tak musis zadat existujicicho uzivatele? Ostatne, komu jinemu, nez zrovna uzivatelum gc.com, by tvuj program byl uzitecny?

Takze suma sumarum, tvuj program stejne nikdo jiny nez uzivatele gc.com pouzivat nemohou. Takze proc to tak slozite kontrolovat? Napada mne jen jeden duvod - abys mohl odeprit svuj program tem lidem, kteri se ti nelibi. :P Nebo jsem nejaky duvod neodhalil?

A to o moji prevychove, to si dovolim arogatne ponechat bez komentare. :D
  • 0

#272 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 19:41

Si ty ale beťár, /šibal/neviem aký majú češi na to výraz, no jednoducho hlavička. Ver, źe "haluma" je už medzi nimi dávno...S tebou sa uz bavit nem budem...nemá to význam.
  • 0

#273 stonefish.cz

stonefish.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 14:58

Mám problém, po nahrátí mých nalezených keší do skrýšotlače, se mi ze 77 nalezených keší zobrazí zeleně označených jako nalezené pouze 36. Nevíte kde může být problém, aby byly označeny i zbylé keše jako nalezené? Protože mi to pak dělá binec když si generuje statistiky, kdy mi to vypíše žá mám ze 77 unikátních keší nalezených pouze 36. :(
  • 0

#274 Hroch team

Hroch team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 16:24

Protože ten GPX soubor generovaný ze skrýšotlače není korektní :-) zkus mrknout sem http://frostowje.ic.cz/?p=29 tady je návod na generování statistik, nevim v čem je generuješ :-) tohle je pro GS Builder ale je tam část věnována nastavení skrýšotlače :-)
  • 0
hardware: LG Optimus Black, LG Optimus One, Vodafone 845
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi

#275 stonefish.cz

stonefish.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 17:16

Hroch Team napsal/a:
Protože ten GPX soubor generovaný ze skrýšotlače není korektní :-) zkus mrknout sem http://frostowje.ic.cz/?p=29 tady je návod na generování statistik, nevim v čem je generuješ :-) tohle je pro GS Builder ale je tam část věnována nastavení skrýšotlače :-)

Díky jsem si včera ty webovky pořádně nepřečetl, kdybych to udělal, tak se tady tak blbě neptám ;)
  • 0

#276 stonefish.cz

stonefish.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 17:48

stonefish.cz napsal/a:

Hroch Team napsal/a:

Díky jsem si včera ty webovky pořádně nepřečetl, kdybych to udělal, tak se tady tak blbě neptám ;)

Štve mě, že tu zase píšu, ale vše jsem udělal podle návodu a ted mi to píše že mám nalezeno 15 ze 77. ve skrýšotlači se to už zobrazuje správně, ale v GSBuilderu ne! Už po nahrání GPX souboru do GSBuilderu to zobrazuje tak málo zobrazených keší. Nevím kde je chyba zda ještě ve skrýšotlači nebo už v GSBuilderu
  • 0

#277 Kliford

Kliford

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2009 - 9:16

Prosím,nevíte,jak přidat do komentáře k waypointu hint,abych si ho normálně přečetl v mobilu v TrekBuddym? Přes Skrýšotlač se mi do komentáře hodí jen název a GC****.Dík
  • 0

#278 CACHE EATER

CACHE EATER

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2009 - 9:48

stonefish.cz napsal/a:

stonefish.cz napsal/a:

Hroch Team napsal/a:

Štve mě, že tu zase píšu, ale vše jsem udělal podle návodu a ted mi to píše že mám nalezeno 15 ze 77. ve skrýšotlači se to už zobrazuje správně, ale v GSBuilderu ne! Už po nahrání GPX souboru do GSBuilderu to zobrazuje tak málo zobrazených keší. Nevím kde je chyba zda ještě ve skrýšotlači nebo už v GSBuilderu

Napadá mě jen, jestlis při načtení všech 77 kešek ve Skrýšotlači označil ke zkopírování a potom k uložení do GPX skutečně všechny. Ze začátku jsem na to taky párkrát zapomněl a zkopírovalo se do GS Builderu jen něco ...
  • 0

#279 MausX

MausX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2009 - 11:52

Kliford napsal/a:
Prosím,nevíte,jak přidat do komentáře k waypointu hint,abych si ho normálně přečetl v mobilu v TrekBuddym? Přes Skrýšotlač se mi do komentáře hodí jen název a GC****.Dík

Když ve skryšotlači stiskneš tu ikonkgu GPSky nebo co to je, tak se ti otevře nabídka. V záložce vyber rozšířené nastavení a do pole Description (nebo coment omlouvám se nejsem si jisty ale když to dáš do obou ničemu to vadi nebude) vložiš toto %hint%. Pak to jen uložíš toť vše.
  • 0

#280 Hroch team

Hroch team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2009 - 15:52

CACHE EATER napsal/a:

stonefish.cz napsal/a:

stonefish.cz napsal/a:

Hroch Team napsal/a:

Napadá mě jen, jestlis při načtení všech 77 kešek ve Skrýšotlači označil ke zkopírování a potom k uložení do GPX skutečně všechny. Ze začátku jsem na to taky párkrát zapomněl a zkopírovalo se do GS Builderu jen něco ...

Tohle se mi uz u neceho stalo taky ze mi to psalo ze mam nalezeno treba 30 ze 70 dulezity je spustit skrysotlac prez prikazovou radku a mit v nem NEZASKRTNUTO pouze posledni logy myslim ze to je v nastaveni.
Kdyztak zkus ten gpx soubor generovat znova
  • 0
hardware: LG Optimus Black, LG Optimus One, Vodafone 845
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama