Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#321 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2009 - 6:42

Tomyxx napsal/a:
ahoj, mám takový menší problém s načítáním kešek.. chtěl jsem si vygenerovat statistiky ale jelikož nejsem PM zkusil jsem to přes škrýšotlač.. vše běží jak má ale skrýtotlač mi nedokáže načíst kešky které se po mém odlovu změnili na "OnlyPM" a tím pak mam výsledný GPX soubor zkreslený a posunutý. Nevíte prosím někdo jakým způsobem dostat kompletní seznam?? (tedy kromě koupení PM :) ) předem díky

Nepises, jak ty statistiky generujes. Pokud ti staci html nebo gpx oneh PMO kesi, tak popros nejakeho sveho znameho PM, aby ti poslal to, co potrebujes.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#322 Animuk

Animuk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2009 - 7:50

Chlapci a děvčátka, kde najdu vlastně lze nalézt ten tajemný Skryšotlač?
  • 0
Nepropadejte panice!

#323 krysar

krysar

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2009 - 8:30

Animuk napsal/a:
Chlapci a děvčátka, kde najdu vlastně lze nalézt ten tajemný Skryšotlač?

http://cacheprinter.bubbles.sk/

here ;) a na googlu vždycky B)
  • 0

#324 Luktio

Luktio

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2009 - 13:12

Prosím o pomoc. Když si načtu mé keše pak je dám přidat, vše proběhne bez problémů. Ale jakmile dám uložit jako GPX, soubor se ulož(aspoň se zdá)a není nulový. Jakmile ale chci soubor otevřít ve skrýšotlači či jinde hodí to chybu. A to sice! ´´při eportování XML nastala chyba: an invalid XML chracter (unicode: 0xb was found in the element content of the document´´! Prosím zda by mi někdo mohl poradit? Předem moc děkuju. Jinak javu mám SE6 update 15. Spouštim přes příkazový řádek spustit nastavuji 512m. Ještě jednou díky za rady.
  • 0

#325 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2009 - 16:32

Ahoj, mám takový malý problém - při načítání keší se mi to vždycky kousne u cca 35. Vevíte, čím by to mohlo být? Mám takový pocit, že je to vždycky u jedny konkrétní kešky, ale nejsem si jistá. Prosím pomoc :-)
  • 0

#326 Hanysek & Hanika

Hanysek & Hanika

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2009 - 16:53

Spoustej Skrysotlac pres: C:\WINDOWS\system32\java.exe -jar -Xmx1024m cacheprinter.jar
  • 0

#327 gost@

gost@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2009 - 17:00

;)Mě když nejde tak ho vyhodím:D a dám si novej a je vse OK :)
  • 0

#328 papik.i

papik.i

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2009 - 22:45

Tak konečně se mi podařilo načíst všechny své kešky najednou a bez problému používám Windows 7... JAVA 6, taxem musel trochu laborovat s tím příkazem:o

cachprinter.jar jsem musel vložit přímo do složky, kde je java.exe
a tak vypadal ten příkaz, třeba to někomu pomůže.

C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\java.exe -jar -Xmx1024m cacheprinter.jar
A hurá na statistiky...:P

• 0
»»» HTC Touch Pro 2 »»»

#329 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 7:52

Tak nevím, ale kouše se mi to pořád stejně. Spouštím to v práci rovnou z webu, neukládám ho (to mi ani nedovolí), a furt se to kouše. Existuje nějaký jiný způsob, jak vyrobit statistiku když nejsem PM? Anebo můžu udělat statistiku ze dvou souborů najednou? Díky
  • 0

#330 MaK_cz

MaK_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 262 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 8:58

Mufa napsal/a:
Ahoj,
mám takový malý problém - při načítání keší se mi to vždycky kousne u cca 35. Vevíte, čím by to mohlo být? Mám takový pocit, že je to vždycky u jedny konkrétní kešky, ale nejsem si jistá. Prosím pomoc :-)

Opravdu jde do listingu vložit nesmyslný kód, při kterým se skrýšotlač sekne. Už jsem na takovou kešku narazil.
  • 0

#331 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 9:19

Mufa napsal/a:
Tak nevím, ale kouše se mi to pořád stejně. Spouštím to v práci rovnou z webu, neukládám ho (to mi ani nedovolí), a furt se to kouše. Existuje nějaký jiný způsob, jak vyrobit statistiku když nejsem PM? Anebo můžu udělat statistiku ze dvou souborů najednou? Díky

Zkus: http://frostowje.ic.cz/?p=29, podle toho se mi statistiky podařily udělat
  • 0

#332 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 10:03

Daku napsal/a:

No dyk jo, zkouším to tímhle prográmkem, líbí se mi, že je tak jednoduchý, ale naráží to právě na to stažení všech kešek ze skrýšotlače ;)
  • 0

#333 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 10:30

Aha, problém bude asi v tom, že to spouštím z webu a tudíž si tam nemůžu upravit tu velikost. Tak musím někam k PC, kde to budu moct uložit na flash a pak to zkusit zas. Díky za rady
  • 0

#334 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 19:15

Zkus: http://frostowje.ic.cz/?p=29, podle toho se mi statistiky podařily udělat[/quote] Bezva, statistiku už mám, móc hezká. Ale asi budu blondýna, nevím, jak to mám dostat do toho profilu na gw.com. Poradíte mi? Mě se to nějak nedaří. Díky
  • 0

#335 riki

riki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 20:52

Mufa napsal/a:

Bezva, statistiku už mám, móc hezká. Ale asi budu blondýna, nevím, jak to mám dostat do toho profilu na gw.com. Poradíte mi? Mě se to nějak nedaří. Díky

Jestli jsi dělala statistiky podle toho návodu, tak se přihlas na GC.com jdi na svůj profil, tam kde jsou tvé nalezené keše, galerie atd, klikni na edit your profile, otevře se ti okno, do toho klikni myší prav. tlačítkem a dej vložit, mělo by se ti objevit spousta znaků(je to html kód) dole dej save a je to:)
  • 0
Šťastný blázen..až nás budou milióóóóny...

#336 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 21:55

Jojo, díky, už jsem se k tomu taky nějak proklikala. Je to úžasný ;)
  • 0

#337 SnakeX

SnakeX

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2009 - 15:25

Zdravim, at jsem hledal jak jsem hledal tak jsem to tu nikde moc nenasel. Vypis kesi ve Skrysotlaci vse ok. Po ulozeni GPX sooboru, jsem sel do GS Builderu a chtel si udelat statistiku. Ovsem po otevreni GPX souboru mi to "naslo" jenom 14 kesi pritom by jich melo 290 :( Nevite cim to muze byt a jak to pripadne vyresit. Díky
  • 0

#338 Hroch team

Hroch team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 21:58

Tak ještě jednou pro ty co mají nějaké problémy s generováním statistik :-) snad to teď už pujde všem seznam nejčastějších problémů a omylů zde
http://frostowje.ic.cz/?p=68
B)
  • 0
hardware: LG Optimus Black, LG Optimus One, Vodafone 845
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi

#339 t100-CZ

t100-CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2009 - 20:59

Ahoj,mám takovej dotaz. Skrýšotlač + GS Builder mě normálně fungují a tvoří statištiky. Ale niní jsem našel tuto keš http://www.geocachin...ae-b4c3f23efe74 a tu když načtu do skrýšotlače tak se mě nevytvoří nebo vytvoří vadný GPX soubor. Dělá to jen u této keše. Netušíte kde je chyba? jestli to tu je řešeno předem se omlouvám!
  • 0

#340 Hroch team

Hroch team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2009 - 9:02

a zkoušel jsi generovat gpx soubor jen s tou jednou keší? nebo třeba jen tuhle keš a nějakou jinou k tomu a zkusit generovat statistiku jen s jednou nebo s dvema kešema?
  • 0
hardware: LG Optimus Black, LG Optimus One, Vodafone 845
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama