Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#421 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2010 - 20:24

petan7 napsal/a:
Kde nastavím exportovat html, nemůžu to ve Skrýšotlači najít, díkas...

po naČtení kešek VÝSTUP - GENERUJ VÝSTUP F11- ULOŽIT HTML
Ctrl+S pojmenuješ si to nějak (třeba Kolín 15km trad) a je to..
vyleze ti několikstánkový výpis, na začátku máš jen info o keších, pak následují jednotlivé listingy.
Vnastavení výstupu si zvolíš velikost písma,jestli chceš jen seznam nebo i podrobnosti, fotky od autora apod...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#422 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 6:32

HonDav napsal/a:

Polfabore napsal/a:
Zdravím, když do Colorada nahraju gpx a kouknu na popis kese, dela to takove blbosti, třeba místo zřícenina tam mam Zr & i a c u t e ;cenina (bez mezer). Nedá se to nějak vyfiltrovat? Když ale kouknu na poslední logy, tak v nich se diakritika zobrazuje normálně...

Edit: Už jsem na to s malou pomocí mikesera přišel...

Polfabore, muzes sem napsat jake je reseni? dik

Ty gpxka jsem naimportoval do Geogetu, dal export (žádné další čachry), vybral možnost gpx pocket query (nebo tak nějak) a bylo to. Teď už to šlape, jak má.
  • 0

#423 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 7:48

Polfabore - dík, hned vyzkousim.
  • 0

#424 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 11:37

Polfabore napsal/a:

HonDav napsal/a:

Polfabore napsal/a:
Zdravím, když do Colorada nahraju gpx a kouknu na popis kese, dela to takove blbosti, třeba místo zřícenina tam mam Zr & i a c u t e ;cenina (bez mezer). Nedá se to nějak vyfiltrovat? Když ale kouknu na poslední logy, tak v nich se diakritika zobrazuje normálně...

Ty gpxka jsem naimportoval do Geogetu, dal export (žádné další čachry), vybral možnost gpx pocket query (nebo tak nějak) a bylo to. Teď už to šlape, jak má.

tak jsem to zkusil a výsledek je zvláštní. Některé listingy jsou ok a některé jsou pořád s těmi blbostmi. čím to ?
  • 0

#425 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2010 - 7:42

HonDav napsal/a:

Polfabore napsal/a:

HonDav napsal/a:

Polfabore napsal/a:

tak jsem to zkusil a výsledek je zvláštní. Některé listingy jsou ok a některé jsou pořád s těmi blbostmi. čím to ?

To nevim, mně to šlape jak má...
  • 0

#426 chodak

chodak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2010 - 12:27

Dobrý den, tak jsem porovnala svůj seznam a seznam nalezených keší, který mi vygeneruje skrýšotlač a rozdíl je ve 2 keších GC11R7Q (Isenberk), GC1PHQB (BORKY). Pokud mu zadám jen tyto 2, tak ví, že jsem je našla (zelené podbarvení), ale jak dám hledat všechny mnou nalezené o těchto 2 neví. Nevíte někde kde je chyba? Děkuji za radu, chci si zaktualizovat statistiky a takto nemohu. :(
  • 0

#427 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2010 - 20:26

chodak napsal/a:
Dobrý den, tak jsem porovnala svůj seznam a seznam nalezených keší, který mi vygeneruje skrýšotlač a rozdíl je ve 2 keších GC11R7Q (Isenberk), GC1PHQB (BORKY). Pokud mu zadám jen tyto 2, tak ví, že jsem je našla (zelené podbarvení), ale jak dám hledat všechny mnou nalezené o těchto 2 neví. Nevíte někde kde je chyba? Děkuji za radu, chci si zaktualizovat statistiky a takto nemohu. :(

Ahoj, koukal jsem se na tvůj problém a schválně načetl všechny tvoje nalezené keše do skrýšotlače a vše bylo nalezeno. Dnes jsem zjistil že je na netu nová verze skrýšotlače, tak bych jen doporučoval stáhnout poslední verzi. Jinak fakt nevím. Načetl jsem jen ty dvě i všechny tvoje nalezené. Pokaždé vše OK. ;) Ps: soubor Gpx můžu i poslat do emailu v případě zájmu SZ
  • 0

#428 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2010 - 20:37

Taky mám takovej problém, tak kdyby někdo věděl jak na to. Po načtení všech mých nalezených keší, stále je jedna co se načte. Problém je v tom, že po mém nalezení té keše jí majitel přeměnil na PM keš. Nejsem PM a tak se k této keši program nedostane a všechny ůdaje o keši jsou nulové. No rozhodí mi to statistiky o jednu keš. Rád bych věděl jestli se to dá nějak vyřešit, a ne zakoupením PM ůčtu. Díky všem.:)
  • 0

#429 rikuhahl

rikuhahl

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 17:12

Ahoj, mám nejnovější verzi skrýšotlače. Ale načítání kešek se vždy zastaví kolem čísla 60, ne však vždy na stejné keši, nevíte co s tím? Když jsem zkoušel načítat po menších částech, tak mi zas nešlo soubor uložit a hlásilo to "null" Nemáte někdo podobnou zkušenost, či radu? Díky.
  • 0

#430 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 19:22

rikuhahl napsal/a:
Ahoj, mám nejnovější verzi skrýšotlače. Ale načítání kešek se vždy zastaví kolem čísla 60, ne však vždy na stejné keši, nevíte co s tím? Když jsem zkoušel načítat po menších částech, tak mi zas nešlo soubor uložit a hlásilo to "null" Nemáte někdo podobnou zkušenost, či radu? Díky.

Ahoj.
Skrýšotlač se ti zastaví kvůli nedostatku volné paměti. Musíš ho spustit s parametrem. Více najdeš : http://cacheprinter.....sk/?action=faq
:)
  • 0

#431 sundin

sundin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 12:40

Ahoj řeším problém s načítáním keší do skryšotlače. Při načítání keše ji to prostě nenačte. Do seznamu ji hodí, ale s červeným podbarvením a vykřičníkem a žádné data k tomu. Co stím??? díky
  • 0

#432 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 12:48

sundin

Dělá ti to u všech keší, nebo jenom u některých? Jakou verzi skrýšotlače používáš?
Já jsem teď o víkendu tisknul pár listingů a všechno bez problému.
(verze 0.4.2d stažená do PC... stahoval jsem ji v pátek)
  • 0

#433 sundin

sundin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 13:40

U všech, prvně jsem myslel že je to jenom jedna tak jsem zkusil i ostatní a nic. Načítám keše do svého seznamu, který mám kvůli tvorbě statistik takže už jich tam mám přes stovku a vždycky přidám jenom nově odlovené. No a verzi jsem novou stahoval minilý týden ve čtvrtek.
  • 0

#434 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 13:48

Zkus možná přeci jenom stáhnout ještě jednou. Jestli čísla v závorce za verzí znamenají datum, tak někdy ve čtvrtek právě vyšla nová verze. Já tam mám v0.4.2d (20100314-1517) a pořád funguje v pohodě. edit: Jo a překouknul jsem se v datu, tak s tou novou verzí ve čtvrtek je to kravina, sorry.
  • 0

#435 sundin

sundin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 13:49

Ok až dorazím domů z práce tak to zkusím. Díky za rady.
  • 0

#436 EvRo Team

EvRo Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2010 - 20:34

Ahoj. mám problém se skrýšotlačem. Když chci uložit načtené kešky do PGX objeví se hláška: CHYBA Při exportování XML nastala chyba: null Nevíte někdo co s tím??Díky...
  • 0
EvRo Team

#437 sundin

sundin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2010 - 20:56

Mám ten samý problém. Jednoho se zbavým a je tady další.
  • 0

#438 PetrJih

PetrJih

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 6:24

Tak zkousim stahovat kesky a nic,asi zase nejaka zmena na gc.Nebo nekdo stahujete ?
  • 0

#439 elimira

elimira

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 7:12

stejny problem
  • 0

#440 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 8:04

Máte nejnovější verzi Skrýšotlače ? Teď v úterý se tam totiž objevila nová, to má určitě nějaký důvod ;)
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama