Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#441 PetrJih

PetrJih

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 8:07

Jarous1 napsal/a:
Máte nejnovější verzi Skrýšotlače ? Teď v úterý se tam totiž objevila nová, to má určitě nějaký důvod ;)

Jasan,aktualizaci zacinam,ale vypada to ze se na strankach gc neco deje ;-)
  • 0

#442 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 9:08

Včera (1.4.) proběhly nějaké změny na GC.com, zjevně došlo i ke změnám ve vyhledávání. Počítám, že bude potřeba počkat na novou verzi appletu.
  • 0

#443 Mesinger

Mesinger

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 15:00

Zrovna jsem chtěl vyhledat nějaké keše v okolí jiné keše a vůbec to nic nedělá :( Asi všechno jeden velký problém.
  • 0

#444 MaLer

MaLer

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 9:44

Mesinger napsal/a:
Zrovna jsem chtěl vyhledat nějaké keše v okolí jiné keše a vůbec to nic nedělá :( Asi všechno jeden velký problém.

Sakra, mam ten samy problem :( Proc se to podari vzdy predtim nez nekam jedeme :(.
  • 0

#445 Gecko

Gecko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 18:07

MaLer napsal/a:

Mesinger napsal/a:

Sakra, mam ten samy problem :( Proc se to podari vzdy predtim nez nekam jedeme :(.

Jednotlive kese to ale nacita. Ale zase mi to nepridalo hinty do poznamky. Ale aspon neco.
  • 0

#446 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 18:50

Stačí si zaplatit PM (když to myslíš s GC vážně), nastavit si PQ a vše funguje jak má...
  • 0

#447 Gecko

Gecko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 21:48

sobikovi napsal/a:
Stačí si zaplatit PM (když to myslíš s GC vážně), nastavit si PQ a vše funguje jak má...

No možná to časem udělám. Ale stále mi přijde, že placené stránky by měli být trochu víc funkčnější a více user-friendly.
  • 0

#448 Novaci_KH

Novaci_KH

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 22:55

sobikovi napsal/a:

PM mam a presto si PQ konvertuji ve skrysotlaci podle sveho, nebo nekdy i stahuji kese rovnou v tomto programu.
  • 0

#449 Trauma_Zero

Trauma_Zero

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 507 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 23:43

Skrýšotlač FTW!!!!B)
  • 0

#450 626rs

626rs

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2010 - 8:51

mam se skrysotlacem problem. Kesky stahne, ale kdyz dam uložit jako gpx, tak mi pokaždé udělá jen gpx soubor o velikosti 953 kb a uloží mi do něj jen 9 nálezů. Za tohoto souboru si pak nemuzu udelat statistiky. Proč do gpx souboru neuloží všechny kešky stažený z mýho profilu, abych si mohl vygenerovat statistiku?
  • 0

#451 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 12:21

ahojte, nestretli ste sa s niecim podobnym vid dole? skrysotlac po upravach na gc.com opat nefunguje ako ma dam si natiahnut kese cca 450kesi, zacne nacitavat, ale cca pri 100ej kesi uz ziadnu kes nenacita a gpx sobor vyzera takto od 100ej kesky <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?> <gpx xmlns="http://www.topografi...ix.com/GPX/1/1" xmlns:xsi="http://www.w3.org/20...chema-instance" creator="Skrýšotlač" version="1.1" xsi:schemaLocation="http://www.topografix.com/GPX/1/1 http://www.topografi...X/1/1/gpx.xsd"> <metadata/> <wpt lat="48.7256667" lon="19.1405833"> <name>Scenery - Urpin[stiahli ma z koze]</name> <cmt>[stiahli ma z koze]</cmt> <desc>stiahli ma z koze</desc> <sym>Geocache</sym> <type>Geocache</type> </wpt> <wpt lat="0.0000000" lon="0.0000000"> <name>Karancs peak[]</name> <cmt>[]</cmt> <desc/> <sym>Geocache</sym> <type>Geocache</type> </wpt> <wpt lat="0.0000000" lon="0.0000000"> <name>Sovi hrad[]</name> <cmt>[]</cmt> <desc/> <sym>Geocache</sym> <type>Geocache</type> </wpt> <wpt lat="0.0000000" lon="0.0000000"> <name>STONE001[]</name> <cmt>[]</cmt> <desc/> <sym>Geocache</sym> <type>Geocache</type> </wpt> </gpx> v dosovom okne bezacom na pozadi vidim opakujuce sa hlasky: Name not found ID not found Location not found GUID not found basic info not found GCXXXX parsed(0.0s) viete to niekto obist? skusal som pozastavit o sto kesiach a opat pokracovat, ale nepomohlo... dik za nejake info
  • 0

#452 mike007

mike007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 18:38

Ahoj,

Daří se vám pomocí příkazu Java -Xms32m -Xmx256m -jar c:/cacheprinter.jar spustit Skrýšotlač? Mám Win7 a tady mi to píše: Systém Windows nemůže najít položku Java. Ujistěte se, že je název zadán správně, a akci opakujte. Javu nainstalovánou mám, tak nevím kde je problém.
  • 0
• Osobní stránky: http://www.bastleni.eu

#453 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 18:45

mike007

A mas nastavene cesty na ni? jinak prikaz java prosim java ne Java, ale vadit by to nemelo...
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#454 mike007

mike007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 18:49

Java nebo java, to je celkem fuk. S tím nastavením cesty na ni ti moc nerozumím. Cesta ke Skrýšotlači je dobře - je přímo na C:\
  • 0

#455 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 20:01

mike007 napsal/a:
Java nebo java, to je celkem fuk. S tím nastavením cesty na ni ti moc nerozumím. Cesta ke Skrýšotlači je dobře - je přímo na C:\

java nebo java nie je fuk, jedine vtedy ked nechces aby ti to fungovalo
mam win XP a mam to takto:

C:\WINDOWS\system32\java.exe -Xms32m -Xmx512m -jar C:\cacheprinter.jar

a sice musis mat vypisanu aj cestu k java.exe suboru, v XP C:\WINDOWS\system32\java.exe

tak ja som vam pomohol, teraz skuste vy mne vid vyssie ;)
  • 0

#456 mike007

mike007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 20:22

Ale je to fuk, můžeš vyzkoušet že to nemá žádný vliv.

Ve Win7 mám Javu uloženou tady: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\javaws.exe

Pokud dám příkaz

C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\javaws.exe -Xms32m -Xmx256m -jar c:/cacheprinter.jar

tak se mi Skrýšotlač nespustí. Pouze mi Java ukáže přehled příkazů, viz obrázek ...

Vložený obrázek

Dokáže někdo Skrýšotlač spustit ve Win7 ?
  • 0

#457 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 21:05

dema sk napsal/a:
ahojte, nestretli ste sa s niecim podobnym vid dole?
skrysotlac po upravach na gc.com opat nefunguje ako ma

dam si natiahnut kese cca 450kesi, zacne nacitavat, ale cca pri 100ej kesi uz ziadnu kes nenacita a gpx sobor vyzera takto od 100ej kesky

...viete to niekto obist? skusal som pozastavit o sto kesiach a opat pokracovat, ale nepomohlo... dik za nejake info

nejspíš tě to mezitím odhlásilo
  • 0

#458 JotT

JotT

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 21:06

2 mike007 Nespoustej pomoci webstart (javaws.exe) ale pomoci java.exe.
  • 0
-=JotT=-

#459 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 21:07

mike007 napsal/a:
...
Dokáže někdo Skrýšotlač spustit ve Win7 ?

Ano, bez problému
  • 0

#460 mike007

mike007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 21:32

JotT napsal/a:
2 mike007
Nespoustej pomoci webstart (javaws.exe) ale pomoci java.exe.

Ehm, jsem vůl :D No já hledal soubor java.exe a když mi to našlo jen javaws.exe tak jsem to tak dal i do příkazu. Teď už Skrýšotlač teda spustím, ale bohužel se mi nepodařilo vyřešit problém kterého jsem se snažil takto spuštěným Skrýšotlačem zbavit.

Jedná se o tuhle chybu:

Vložený obrázek

Tato chyb. hláška mi vyskočí při vytváření GPX souboru. Někde jsem četl, že to jde vyřešit spuštěním Skrýšotlače právě pomocí toho příkazu, ale to nepomohlo :(

Dneska ráno mi to ještě fungovalo a to jsem Skrýšotlač spouštěl normálně, kliknutím na soubor cacheprinter.jar A teď když chci přidat další keše tak to nijak nejde, prevít :(
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama