Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#541 Rootan

Rootan

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2010 - 17:28

Nechce mi fungovat převod do GPX, teda ten převod sice proběhne , ale ten vytvořený GPX soubor nejde načíst v PDA v programu Cachebox. Musím ve Skryšotlači nastavit výstup na XML a potom převest do GPX v jiném programu. Máte někdo podobný problém nebo to nejde jen mě a něco jsem blbě nastavil ?
  • 0

#542 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2010 - 18:38

Patrne to chce "PQ GPX", a tomuto formatu ma bliz prave export do XML, nez do GPX. Ani jeden z formatu neni zrovna koser, nicmene ten XML je trochu mene zmatlany. ;) Mam pocit, ze generovani nekompatibilnich exportu je takove "špecifikum" slovenske tvorby. Pro prevod nemusis delat nic sloziteho, staci tomu souboru zmenit priponu z XML na GPX. Technicky totiz kazdy GPX soubor je zaroven XML souborem. Pokud ti ale ani takto prejmenovany soubor nefunguje, pak je potreba to nejakym programem skutecne prohrnat, patrne se tim opravi (nebo alespon odstrani) ony nekompatibility.
  • 0

#543 lenoch-od

lenoch-od

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2010 - 12:07

Ahoj, nemohl byste mi někdo prosím poradit, v čem by mohl být zakopaný pes při načítání keší ve skrýšotlači. Proč některé keše nenačte...?
  • 0
osobní stránky: www.lenoch-od.wz.cz

#544 JohnyFK

JohnyFK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 14:22

Mám také problém s převodem gpx ze skrýšotlače - používám GoeBeagle a GeoHunter (sytém Android) a oba mi házejí po pokusu o načtení "force close". Zkoušel jsem převod jen do xml+ přejmenování, zkoušel jsem v nastavení různé volby před uložením, ale nic. Nepoužíváte někdo tyhle programy? Nemáte zkušenosti jak vyexportovat funkční soubor? Díky
  • 0

#545 cinca2008

cinca2008

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 20:32

Vynořil se mi problém,skrýšotlač najde keše do vzdálenosti od určitého města,ale když klinu na "přidej označené",tak mi naskočí jen např. "načítám 1/40",ale načítání vůbec nezačne.Ještě před pár dny to běýelo jako po másle.V čem může být problém ? Je to jen u mě,nebo zase nějaké změny na gc.com ?
  • 0

#546 jurdy

jurdy

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 20:49

taly mam problem..kesky se sice nacitaji, ale sekne se to tak u sté kešky..neví nekdo co s tím? (jelikož mi nejde klasický skrysotlac - nejak se mi nejde prihlasit, tak používám web applet a tam se to kousne)
  • 0

#547 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 22:13

me se nenacte jedina keska od chvile co GC prosel zmenou .. muzu je vyhledavat jak chci, ale potom samotne nacitani uz nafunguje, takze to je nepouzitelne :/
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#548 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 13:05

Pro VŠECHNY kteří mají stále ty samé otázky: Při stahování více keší se stahování zastaví: Vytvořte si .BAT soubor a do něj napište tenhle řádek: C:\Windows\System32\java -Xms32m -Xmx256m -jar cacheprinter.jar a přes něj Skrýšotlač spouštějte... Nejde stáhnout ani jedna keš: Nastavte si v profilu na GC.com angličtinu.... s češtinou Skýšotlač nefunguje.
  • 0
www.povetrnik.cz

#549 cinca2008

cinca2008

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 18:57

To : weselka Děkuju,děkuju a ještě jednou!! To mě nenapadlo :o ,že by to mohlo být tou češtinou,myslel jsem,že byla zase nějaká změna na Gc a budeme muset počkat na další verzi.
  • 0

#550 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 19:57

hmm o te cestine sem netusil (asi me to uniklo tady). uz to jede .. dikes B)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

#551 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 23:30

Po hodně dlouhé době vyšla nová verze, včera v 18:22...

http://cacheprinter....sk/?action=home
  • 0

#552 jurdy

jurdy

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2010 - 5:15

Pro VŠECHNY kteří mají stále ty samé otázky:

Při stahování více keší se stahování zastaví:
Vytvořte si .BAT soubor a do něj napište tenhle řádek:
C:\Windows\System32\java -Xms32m -Xmx256m -jar cacheprinter.jar
a přes něj Skrýšotlač spouštějte...

vyzkoušel jsem a nejde mi to..mohl by si napsat postup vytvoření souboru .BAT?
  • 0

#553 moravan

moravan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2010 - 7:53

Já nespouštím přes bat, ale upravil jsem vlastnosti zástupce na ploše Cíl: C:\WINDOWS\system32\java.exe -Xmx1024m -jar cacheprinter.jar Spustit v: C:\gc\CP - tuto cestu si uprav podle toho, kde máš jar soubor. 1024 můžeš zmenšit podle toho kolik máš paměti v PC, já 2GB a s tímto nastavením mi to běhá nez problémů. Místo toho \ patří backslash.
  • 0

#554 jurdy

jurdy

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2010 - 8:19

1024 můžeš zmenšit podle toho kolik máš paměti v PC, já 2GB a s tímto nastavením mi to běhá nez problémů.
Místo toho \ patří backslash.

Děkuju moc za radu...bylo to v tom backslashi (nejsem znalý příkazového řádku)...ALE KDYŽ SI PROVÉST EXPORT NEBO ULOŽENÍ TAK SE MI CELÝ SKRÝŠOTLAČ SEKNE! neporadí někdo?
P.S.: a když se mi něco ulží většinou má 0kb :(
  • 0

#555 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2010 - 8:54

ad sekani pri ulozeni .. musis chvili pockat. u vetsich seznamu to muze trvat i par minut. Nejlepsi je kdyz das ULOZIT si pak kliknout nekam jinam v seznamu a jakmile tam preskoci radek tak to znamena ze je ulozeno a muzes pokracovat v praci ..
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

#556 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2010 - 1:34

neviete ci aj posledna verzia skrysotlace opat nenacitava niektore kesky? ci to bolo odstranene...
  • 0

#557 siri

siri

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2010 - 11:13

Nevím jestli jsem úplně slepej nebo blbej, ale ať zaškrtnu v Nastavení výstupu ve Skrýšotlači cokoliv, tak se mi nikdy ve výstupu neobjeví Additional Waypoints (tu volbu mám samozřejmě zaškrtnutou). Prosím o radu.... Díky
  • 0

#558 Kliford

Kliford

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2010 - 14:20

Já jsem kdysi (cca před 5,6 měsíci) stnáhnul Skrýšotlače a vše fungovalo super, teď se mi nestahujou AW a navíc přes "stáhnout jako PQ (GPX)" se mi stáhne keška s víc jak 4-násobnou velikostí oproti např. pluginu pro Mozillu, což absolutně nechápu. Pak ji skoro nemůžu otevřít v mobilu v TrekBuddym:@. Dřív vše v pohodě :|
  • 0
Jak říkám, mlčím...

#559 Bour

Bour

BOUR

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2010 - 17:05

Mě skrýšotlač funguje bez problémů, až na jednu konkrétní kešku GCZPXF, která nejde za boha načíst. Nevíte někdo kde je chyba? Díky.
  • 0

#560 madhound

madhound

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2010 - 17:42

Neproběhla náhodou na GC.com zase nějaká změna? Ještě před pár dny mi našla Skrýšotlač všechny keše, dneska už jen nějaké.. :(
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama