Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#561 vlasta_p

vlasta_p

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2010 - 12:33

Dnes jsem tento prográmek stáhl poprvé (poslední verzi) a nenačte mi jedinou keš. Indikační sloupec vyběhne zhruba do poloviny a dost. Vl.
  • 0

#562 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2010 - 13:06

vlasta_p napsal/a:
Dnes jsem tento prográmek stáhl poprvé (poslední verzi) a nenačte mi jedinou keš. Indikační sloupec vyběhne zhruba do poloviny a dost.

Vl.

kolik keší chceš stahnout najednou? viz. příspěvek v tomto vlákně 21.7.2010.....
  • 0

#563 soel68

soel68

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2010 - 14:16

taky jsem ho právě nainstaloval a mám stejný problém, co s tím????
  • 0

#564 phantu

phantu

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2010 - 16:20

Za Skrýšotlač jsem rád, i když občas něco nefunguje. Teď zrovna nereaguje tlačítko Další strana (v okně Najdi kešku). Takže najde 20 keší a dost (dál už je vše v pohodě). Prosím, co s tím?
  • 0

#565 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2010 - 16:25

Asi budete muset počkat, až autor opraví vykrádač po novém update webu gc.com. Načte jen první stránku, další už neumí ...
  • 0

#566 martin_tulak

martin_tulak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2010 - 23:07

Autor uz skrysotlac opravil. Diky mu! Jen jeste drobnost: vystup PQ-XML se nevytvori, pokud v seznamu kesi je nejaka premiova (a tedy bez souradnic, pro nas obycejne cleny). Takze pokud je to vas pripad, drive si rucne takove kese vyhodte - a pak se PQ vytvori dobre. Autora jsem informoval. Ahoj.
  • 0

#567 Filip Pecha

Filip Pecha

Filip Pecha

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2010 - 11:41

PM cache jsem ze seznamu vymazal, ale výstup pořád nefunguje - načtou se mi jen souřadnice první cache v seznamu a dál to stojí na 1/419 a ani po půl hodně žádná změna .. snad vyjde nová verze co nejrychleji B)
  • 0

#568 honzejk

honzejk

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2010 - 16:18

Prosím stále dělám něco špatně, mohl by mi někdo říct jak si to PQ vygeneruji ¨? Díky.
  • 0

#569 the_most

the_most

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 19:19

Ahoj, chtěli jsme se zeptat, zda někdo nevíte, jak vyřešit náš problém. Registrovali jsme dnes nově jednoho člena naší rodiny a chtěli jsme mu udělat pomocí nejen skrýšotlače statistiku. Skrýšotlač se však hned na první kešce zasekne a nenačítá. Přitom když zkusíme náš účet i stejnou keš, vše se bez problému načte. Nemá někdo tušení, čím by to mohlo být? Předem moc děkujeme za všechny rady. MOŠT
  • 0

#570 the_most

the_most

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2010 - 12:03

Nikdo nemá tušení, čím by to mohlo být způsobené?
  • 0

#571 symat

symat

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2010 - 15:16

the_most napsal/a:
Nikdo nemá tušení, čím by to mohlo být způsobené?

Nejspis mas u uzivalele na gecaching.com nastavenou cestinu
  • 0

#572 wert69

wert69

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2010 - 19:49

Je to tak,pokud někomu korektně nechodí skrýšotlač tak si přehodte GC.com na angličtinu,alespon mě to pomohlo.
  • 0

#573 Mirdule22

Mirdule22

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2010 - 10:40

Je to tak. Taky jsme taky řešili problém se skrýšotlačem a po přečtení minulého příspěvku jsme vypli češtinu a generování se po třech dnech nezdarů rozběhlo a zdařilo:). Díky za radu.
  • 0

#574 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 17:18

cca tyden zpatky sem neco delal s ntb a externim monitorem kde jsem mel nastevene rozisreni obrazovky. od te doby nemuzu na ntb rozjet skrysotlac. zapne se, prihlasim se, ale kdyz dam vyhledat kese tak se me to okno otevre jakoby v tom monitoru co tam neni. vsechny ostatni aplikace funguji normalne ale skrysotlac se proste snazi to hledaci okno otvirat na monitoru co tam neni .. da se to nejak obejit? po ruce aktualne nemam nic a tahat se s tim do cech kvuli jednomu oknu me prijde dost strelene :D predem dik za jakoukoliv pomoc
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#575 Pe_Bo

Pe_Bo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 614 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 18:46

Orxion napsal/a:
cca tyden zpatky sem neco delal s ntb a externim monitorem kde jsem mel nastevene rozisreni obrazovky. od te doby nemuzu na ntb rozjet skrysotlac. zapne se, prihlasim se, ale kdyz dam vyhledat kese tak se me to okno otevre jakoby v tom monitoru co tam neni. vsechny ostatni aplikace funguji normalne ale skrysotlac se proste snazi to hledaci okno otvirat na monitoru co tam neni .. da se to nejak obejit? po ruce aktualne nemam nic a tahat se s tim do cech kvuli jednomu oknu me prijde dost strelene :D

predem dik za jakoukoliv pomoc

Ve Windows lze přesouvat okna klávesnicí: Pomocí Alt-mezerník se zobrazí systémové menu okna, klávesou P (v českých Win) se aktivuje přesun pomocí kurzorových kláves a Entrem potvrdíš novou pozici.
  • 0

#576 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 22:17

pe-bo nakonec to bylo WIN+P, dik za navedeni spravny smerem, konecne funguje :)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#577 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 17:11

Jde vám Skrýšotlač? Mě se normálně přihlásí, načte seznam keší, ale když dám ty kešky stáhnout, tak se mi to zasekne u stahování a stále hlásí "Načítám 1/22". Že by zase nějaká změna na webu GS?
  • 0

#578 Niraj

Niraj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 11 srpen 2010 - 17:36

Naprosto stejný problém. Ale poprvé se mi to objevilo už tak před měsícem, tak jsem pak stahoval přes jiné programy. Problém se Skrýšotlačem ale pokračuje stále. Takže to nevidím na nějakou aktuální změnu.
  • 0

#579 PetrJih

PetrJih

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 18:10

Tak jsem testoval a nacita v pohode,jedine co v posledni dobe pozoruju je,ze se me nenacitaji nove zalozene kese.Pokud je pridam rucne vse potrebne se nacte,ale skrysotlac je nenajde. Jaky program pouzivate jako alternativu ke skrysotlaci k vyhledavani kesek,pokud nejste "Premium" uzivatel ?
  • 0

#580 Niraj

Niraj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 12 srpen 2010 - 10:51

Hmmm, Skrýšotlač mě mrzí, jinak je to fajn program, jdou z toho pěkné tiskové výstupy. Jinak používám MoZiGo, kde mi krapet vadí neustálá nutnost aktualizace (zrovna když narychlo potřebuju stáhnout několik kešek) a s tiskovými výstupy tam jsou trošku problémy. Používáte Skrýšotlač web-verzi, nebo jako prográmek nainstalovaný v PC?
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama