Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#601 chodak

chodak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 17:22

Děkuji za radu,už jsem to opravila. :)
  • 0

#602 broucin

broucin

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 21:36

Mám dotaz :-) Až donedávna mi Skrýšotlač normálně šlapal, teď však při spuštění ze stažené aplikace hlásí chybu "Unable to launch application" a nefungují mi ani Web Start (zobrazí se zdroják stránky) a ani Applet. Kde mám chybu?
  • 0

#603 Jitka_F

Jitka_F

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 21:47

Dneska nebo včera byl zas server down kvůli údržbě. Zas asi změnili stránky, takže bude muset být vydána nová verze, aby to fungovalo. Edit: Mně jede v pořádku.
  • 0

#604 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2010 - 5:48

@broucin Urcite hladaj chybu v svojom PC, zmeny na gc.com sa tentokrat netykali struktury listingov...
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm

#605 broucin

broucin

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2010 - 6:29

Dobrá díky. Pohledám. Kdybyste měli tip, kde hledat, tak se prosím podělte.
  • 0

#606 karel1957

karel1957

Karel1957

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2010 - 7:40

Ahoj vespolek. Poslední dobou, asi od září, mám tento problém: Vygeneruji soubor ze Skrýšotlače a po načtení do GSBuilderu se mi načtou a do statistik započítají jen poslední logované nálezy. Pokud si nechám poslat PQ z gc.com tak tam načtu všechny nálezy. Doposud jsem byl spokojen, ale tohle mně "zlobí". Nevíte co s tím? Díky za radu.
  • 0

#607 bambusatko

bambusatko

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 6:11

ahoj všem...potvrzuji, že mám stejný problém jako broucin...skrýšotlač nefunguje jak přes web start, applet tak i ze stažené aplikace...přesněji řečeno funguje jen do chvíle, než dám načíst seznam vybraných keší...poté se "teploměr" nahrávání zasekne u první kešky a je konec...:(...takto se mi chová skrýšotlač na PC doma i v práci....to s tím nikdo jiný nemá problém? vše vám funguje normálně? jestli ano, tak vůbec netuším, kde hledat chybu...
  • 0

#608 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 6:16

.
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#609 Saronhon

Saronhon

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 6:37

bambusatko napsal/a:
ahoj všem...potvrzuji, že mám stejný problém jako broucin...skrýšotlač nefunguje jak přes web start, applet tak i ze stažené aplikace...přesněji řečeno funguje jen do chvíle, než dám načíst seznam vybraných keší...poté se "teploměr" nahrávání zasekne u první kešky a je konec...:(...takto se mi chová skrýšotlač na PC doma i v práci....to s tím nikdo jiný nemá problém? vše vám funguje normálně? jestli ano, tak vůbec netuším, kde hledat chybu...

A nemáš nastavenou češtinu ve svém profilu na www.geocaching.com? Skrýšotlač funguje jen s angličtinou. Už se to řešilo někde výše. Měl jsem stejný problém.
  • 0

#610 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 8:32

Tak mám stejný problém. Při prvním přihlášení se mi načetl jeden listing a pak už nic. Proces javaw.exe totálně vyžhaví procesor a dál nic.
  • 0

#611 Safir

Safir

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 8:36

Ted jsem stahoval skrysotlacem cca 350 kesi a bezelo to jako kuna a uplne bez problemu.
  • 0

#612 sasik1

sasik1

sasik1

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 8:39

Přidán 23.08.2010 20:36

to ostatní:
Skrýšotlač se mi taky už rozjel. Měl jsem sice na GC.COM nastavenou angličtinu, ale pro jistotu jsem ji změnil na četinu a hned na to zase na angličtinu. Od té doby v pohodě.

sasik1 napsal/a:
Díky předešlému příspěvku jsem ho opět rozeběhl. Změnil jsem na GC.com angličtinu a hned běží. Díky za radu:-)

• 0

#613 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 9:08

No asi bude někde chyba. Zkusil jsem změnu jazyka (nikdy jsem češtinu nepoužíval) a ve Windows Vista s IE8 mi to načetlo několik listingů a pak zase to samé. Zjistil jsem ale, že IE zobrazí chybu na stránce cacheprinteru (spouštěl jsem web aplet). Podrobnosti o chybě na webové stránce Uživatel zástupce: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C) Časové razítko: Fri, 10 Sep 2010 08:00:54 UTC Zpráva: Byl očekáván znak ')' Řádek: 55 Znak: 21 Kód: 0 Identifikátor URI: http://cacheprinter..../?action=applet
  • 0

#614 cizi

cizi

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2010 - 10:21

Saronhon napsal/a:

bambusatko napsal/a:

A nemáš nastavenou češtinu ve svém profilu na www.geocaching.com? Skrýšotlač funguje jen s angličtinou. Už se to řešilo někde výše. Měl jsem stejný problém.

díky moc,stejný problém vyřešen,už to běhá... ;)
  • 0
Garmin etrex legend
HTC TyTN II+pocketdrake

#615 mpistora

mpistora

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2010 - 21:12

Používám občas Skrýšotlač i jako PM a to jako jednoduchý nástroj pro konverzi PQ do:
- jednoho velkého, nicméně v notebooku použitelného HTML souboru
- GPX pro nahrání bodů do Visty HCx, kde pomocí rozšířených nastavení exportu do GPX Skrýšotlače dostanu do bodů více informací, než když použiji původní PQ.

Pro druhý účel by však bylo dobré, kdybych do Skrýšotlače dokázal načíst současně oba GPX sobory z PQ, tedy i ten -wpts.gpx s pomocnými body. Lze ho sice v Skrýšotlači otevřít samostatně, ale pak zase nejsou k dispozici informace o keších z prvního souboru.
To už je lepší použít -wpts.gpx přímo.

Umí někdo do Skrýšotlače načíst oba soubory z PQ?
  • 0

#616 petan7

petan7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2010 - 21:58

Skrýšotlač mi funguje, když vypnu češtinu. Bohužel ale nenajdeš a nanačte všechny kešky, Psal jsem autorovi a nic se nestalo. Máte taky negativní zkušenost?
  • 0

#617 hulihenova

hulihenova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2010 - 19:05

Zdravím. Už dloho mám skrýšotlač nahraný, ale ještě nikdy se mi z něj nepodařilo nahrát GPX do navigace. Nikdy jsem se vlastně ani nedostala k tomu, aby se mi vygeneroval výstup. Vůbec nevím, co dělám špatně. Mám poslední verzi programu. Po přihlášení zadám lokalitu...vyjede mi seznam keší...označím je...kliknu na "přidat označené"...ukáže se mi seznam, ve kterém jsou "keše, které budou zahrnuté do výstupu"...: a dál se mi ukáže, že se načetla vždy 1/19 (např.) a program už nic nedělá. Žádný výstup se mi nikdy nezobrazil. Prosím, poraďte, co dělám špatně, už jsem vážně bezradná. Předem díky za odpovědi.:)
  • 0
GARMIN GPSmap 60CSx

#618 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 1:07

sem si az dneska vsiml ze skrysotlac u multin neuklada stage (sem to driv mel jen na tradicky) .. jde to nejak nastavit? aby je to ukladlo? dikes
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#619 mpistora

mpistora

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 22:16

Standardně se to ukládá.
V dialogu Export GPX je na to poslední checkbox Přidat 'Additional Waypoints'.
Problém může být i v tom, že ne všechny multicache mají stage zadané jako waypointy. Pokud jsou jen v textu listingu, nebo nemají zadané souřadnice, pak se do GPS, jako body, samy od sebe nedostanou ;).
  • 0

#620 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 9:44

Na webu Skrýšotlače je nová verze ze 7.11.2010
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů