Skrýšotlač
Publikováno 06 květen 2011 - 7:25
Publikováno 06 květen 2011 - 8:47
Publikováno 16 květen 2011 - 21:10
Publikováno 18 květen 2011 - 8:55
rasg napsal/a:
Vyprdnete se na skrysotlac a zaplatte si premium.
V současné době zkouším PM (zatím jen na 30 dní zdarma) a vygenerovat si PQ je opravdu hezká věc, ale jak z něho získat papírovou přehlednou verzi jakou nabízí Skrýšotlač stále nevím. Pokud tedy si potřebuji nějakou keš vyluštit - tak listing vygenerovaný Skrýšotlačem je přehledný i jsem si zvykla pokud jdu do terénu mám vytisknuté úvodní tabulky o jednotlivých keších (se základníma údaji) do kterých si popřípadě dělám ještě poznámky. I po odlovení keše a zalogování si uchovávám listing dané keše, včetně posledních cca 5 logů (vč. mého) ve wordu a opět k tomu využívám Skrýšotlač.
Publikováno 18 květen 2011 - 9:30
chodak napsal/a:
rasg napsal/a:
Vyprdnete se na skrysotlac a zaplatte si premium.
V současné době zkouším PM (zatím jen na 30 dní zdarma) a vygenerovat si PQ je opravdu hezká věc, ale jak z něho získat papírovou přehlednou verzi jakou nabízí Skrýšotlač stále nevím. Pokud tedy si potřebuji nějakou keš vyluštit - tak listing vygenerovaný Skrýšotlačem je přehledný i jsem si zvykla pokud jdu do terénu mám vytisknuté úvodní tabulky o jednotlivých keších (se základníma údaji) do kterých si popřípadě dělám ještě poznámky. I po odlovení keše a zalogování si uchovávám listing dané keše, včetně posledních cca 5 logů (vč. mého) ve wordu a opět k tomu využívám Skrýšotlač.
Proč to dělat jednoduše když to jde dělat složitě. To vše co děláš, a mnohdy dost komplikovaně, bys v GeoGetu dělal mnohem jednodušeji a vše bys měl na jednom místě. Papírový přehled nějaké oblasti si můžeš vytisknout přes HTML export (a případně do něj jednoduše dokuchat další údaje), listing i s logy (běžně tvůj a 5 posledních) ti zůstává v databázi - můžeš kdykoliv prohlížet nebo vytisknout, ke keším si můžeš dělat poznámky, řešení, další (finální) waypointy - a zase to máš na jednom místě. Při tisku keše přímoz GeoGetu se tvé poznámky a waypointy samozřejmě zahrnou do výpisu.
Když si v GeoGetu vygeneruješ mapu, tak si můžeš zvolit její podklad (mnohdy je užitečnější OpenStreetMap nnebo české turistické než Google) a máš tam ikony i na finální waypointy. Případně si to celé nahraješ na flešku a spustíš v internetové kavárně.
Publikováno 18 květen 2011 - 9:40
Publikováno 22 květen 2011 - 0:03
Publikováno 29 květen 2011 - 12:36
edemsi napsal/a:
Zdravím,ročně každý z nás investuje nemalé peníze do geocachingu, tak proč nemotivovat majitele skrýšotlače nějakým ročním poplatkem za údržbu a vývoj.
Dost dobře nechápu proč byl FREE, obvzlášť pokud nemá adekvátní náhradu.
On sice byl (a je FREE), ale driv, dokud byl jeste vyvijen tam byl odkaz na PayPal a "donate", takze jsi mel moznost ho podporit.
Ja osobne jsem se rozhoupal podporit autora az v dobe, kdy odkaz zmizel a kratce pote se objevilo info, ze konci s aktivnim vyvojem. Presto jsem se pokusil autorovi tohoto skveleho softu vnutit nejake €, ale nenechal se presvedcit :-(
Kazdopadne diky Martinovi za jeden z nejlepsich SW, ktery pro GC znam!
Publikováno 29 květen 2011 - 12:41
kuzi napsal/a:
Dnes vyšel upravený a funkční skýšotlač. Bez záruky na funkci a údržbu do budoucna po dalších případných změnách atd. Takže kdo potřebuje, sosejte na známém místě.
Ahoj, diky moc za znovuvzkriseni CP! Koukal jsem jak blazen, kdyz jsem to vcera nahodou na strankach CP zjistil a doufal jsem, ze si puvodni autor zastaveni vyvoje rozmyslel :-)
Ten soft mi tak chybel, ze jsem jeden cas zacal uvazovat, ze se kvuli nemu naucim JAVU :-)
Jestli budes mit cas a chut se CP dal venovat, doporucuju na strankach obnovit moznost prispet na dalsi vyvoj programu, uz jsem se hlasil Martinovi, ale odkazal me na tebe - myslim ze by proti tomu nic nemel...
Publikováno 29 květen 2011 - 13:02
pospici napsal/a:
Ahoj všem. po neštastné situaci ze skrýšotlačem (byl to výborný SW) jsem se rozhodl zkusit investovat trochu času do studia visual basicu a taky přispět troškou do mlýna. Vytvářím miniprojekt pro stahování keší z www.geocahcing.com.
http://sourceforge.n...cts/webcaching/
zatím je to ideová alfa verze (0.2/2011)která má spoustu chyb a moc toho zatím neumí, ale budu se snažit je odstranit a dodělat. Pokud budete mít připomínky nebo nápady určitě nezůstanou bez odezvy...
Je to můj první program takže bu'dte prosím schovívaví...
Ahoj, diky za novy sw, ale oproti CP ma pro mne jednu velkou nevyhodu - pobezi asi jen na Windows.
Zkusil jsem kvuli nemu nainstalovat na Linuxu MONO, ale nefunguje. Dodatecne jsem zjistil, ze MONO nyni podporuje jen max. VB.NET 8.0.0.0 (2005) on .NET 3.5 a tohle bude ve VB 10...
At si kdo chce co chce proti Jave rika, ale programy v Jave nastesti bezi vsude :-)
Konec spamu fora, jdu si ulovit nejakou cache ;-)
Publikováno 27 červenec 2011 - 12:11
Publikováno 22 srpen 2011 - 16:30
Publikováno 14 listopad 2011 - 14:21
Publikováno 15 listopad 2011 - 0:27
Mimochodem "Upozornenie: vývoj programu bol ukončený a je pravdepodobné, že už nebude fungovať správne po úpravách stránok geocaching.com. Ďakujeme vám za porozumenie a jeho doterajšie používanie a prajeme ľahký prechod k inému podobnému programu. "
Publikováno 15 listopad 2011 - 8:48
Vzhledem k tomu, že poslední verze Skrýšotlače vyšla už 7.10., a mezitím Groundspeak provedl několikery změny, tak...
Mimochodem "Upozornenie: vývoj programu bol ukončený a je pravdepodobné, že už nebude fungovať správne po úpravách stránok geocaching.com. Ďakujeme vám za porozumenie a jeho doterajšie používanie a prajeme ľahký prechod k inému podobnému programu. "
A tohle jsem potreboval vedet:
Chyba není jen u tebe, jsem na tom stejně.
Takze diky vsem,(nekterym vice,nekterym mene...)
Publikováno 15 listopad 2011 - 8:53
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů