Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#241 Cubky

Cubky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 19:46

no default to spotrebuje celkem rychle, mi se to sekalo tak po 20-30 keších
  • 0

#242 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2009 - 17:46

Ahoj, co tím člověk získá, když si založí premium členství na gc.com? Myslím jestli budu moci ve formátu gpx stahovat více keší i s wpt body ve formátu jaký si určím? Dá se to šikovně nastavit jako ve Skrýšotlači? Tady mi nefungují dodatečné wpt - i když mám vše dobře, vytvoří se mi jen jeden, ten posledni, hlásí mi to, že byly přepsány, ale nemůžu je nikde najít. Konkrétně to zkouším na keši Namesti bratri Synku.
  • 0

#243 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 14:07

A ještě se chci zeptat, když si vygeneruji ve Skrýšotlači soubor .gpx a pak ho dostanu do BeeLineGPS na Omnii, tak proč mám všechny ikonky keší stejné? Potřeboval bych je mít odlišené podle druhu keše. Jak a kde se to prosím nastavuje?
  • 0

#244 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 14:42

A ještě třetí otázka. Používám na geocaching Samsung Omnii s BeLineGPS, která má slepou mapu. A na navigaci mám Igo8. Chci se zeptat, dají se nějak wpt předělat na poi? Jde mi o to, že když jedu podle Igo, tak bych potřeboval, abych věděl, že v blízkosti jsou nějaké kešky a pak můžu zastavit, přepnout na BeeLine a pak je dohledat.
  • 0

#245 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 20:40

Ked sa naucis pouzivat MoZiGo mas po starostiach...
Stiahnes si listingy kedy chces a kolko chces. Vyexportujes priamo do PDA cez ActiveSync POI body pre iGO8 a gpx pre beeline alebo wpt pre Oziexplorer.
tu treba byt registrovany
alebo
tu bez registracie
  • 0

#246 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 11:12

Napiš mi o tom prosím víc, co všechno to umí a jak bych to využil na své Omnii? Díky.
  • 0

#247 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 11:47

MoZiGo je komplexny program pre geocaching...Neviem ake moznosti ma omnia, len predpokladam, ked spominas BeelineGps, ze to je asi PDA s WM5 alebo WM6 s GPS modulom. Nechcem tu opakovat uz inde napisane... Tu, na tomto webe su minimalne tri vlakna o tomto programe - daj si hladat klucove slovo "MoZiGo" a citaj ...

Doplnim odkazy ktore sice nie su prave najaktualnejsie ale na oboznamenie by mali stacit...
Zakladny popis programu
alebo
alebo
  • 0

#248 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 13:30

Nevím, ale MoZiGo mě nějak nepřesvědčil. Stáhl jsem si ho, chci se přihlásit, vyplním přezdívku a heslo, které mám tady či na gc.com a vyskočí mi tabulka "Platnost programu uplynula - stiahnite si novu verziu" A to jsem stáhnul z toho odkazu jak jsi mi napsal verzi 2009.5.20.20 a na netu jsem neobjevil, že by byla novější verze. Takže se mi to zaseklo tady a nemůžu s tím dělat nic! :@
  • 0

#249 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 14:03

Ani tady není na první pohled vidět, že po 20.5. vyšla hromada dalších verzí ? B)
http://mozigo.zubor.net/

Co se týče vypršení platnosti, musíš mít platnou registraci MoZiGo, musí se do něj zadat odemykací klíč. Obojí uděláš na stránkách MoZiGo, kde si založíš login. Klíč pak tím získáš automaticky...
  • 0

#250 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 14:04

Or_Mi napsal/a:
Nevím, ale MoZiGo mě nějak nepřesvědčil. Stáhl jsem si ho, chci se přihlásit, vyplním přezdívku a heslo, které mám tady či na gc.com a vyskočí mi tabulka "Platnost programu uplynula - stiahnite si novu verziu" A to jsem stáhnul z toho odkazu jak jsi mi napsal verzi 2009.5.20.20 a na netu jsem neobjevil, že by byla novější verze. Takže se mi to zaseklo tady a nemůžu s tím dělat nic! :@

Tak si stahni GeoGet, ten zase dělá HaLuMa :-D
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#251 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:03

To už jsem udělal dávno, zapsal jsem svou přezdívku, kterou mám na gc.com a svou mailovou adresu a marně už přes 2 hodiny čekám na heslo + další údaje, které mi mají přijít. Trochu jsem se tím programem prohrabal a tak vidím, že v kartě nastavení je kolonka download a tam stačí kliknout na tlačítko "existuje novější verze?" a vyjede mi, že nejnovější je 2009.6.1.21, ale jelikož stále nemám heslo, které mi mailem nepřišlo, takže jsem v pr.... :|
  • 0

#252 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:05

Stejně jak jsem tak koukal do toho MoZiGa do výstupu .gpx, tak to nebudu mít takové pěkné jako ve Skrýšotlači, že si přesně nastavím jak to chci mít v názvu a jak v popisu, ale můžu využít přednastavených pár šablon.
  • 0

#253 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:06

Ba co vic, nebude te otravovat s aktivacemi, klici, registracemi, ani platnost aplikace ti nikdy necekane nevyprsi. Opravdu nevim, proc bych mel uzivatele freeware programu takto obtezovat. Ono, uprime, ani komercni aplikaci bych se takto otravovat nenechal. Ale uznavam, ze muj nazor asi nemusi byt zcela objektivni, urcite ze mne hovori slepa zavist. :P
  • 0

#254 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:17

No jo, ale jak jsem psal, potřebuji si něčím vygenerovat poi body do IGo8, dokáže to nějak Skrýšotlač nebo nějaký jiný jednoduchý program, třeba rovnou z toho .gpx?
  • 0

#255 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:25

Mimochodem, v BeeLine mi stejně nefunguje to zobrazení listingu a když jsem se včera chtěl podívat přes Operu na podrobnosti jedné kešky, načetlo mi to asi 3MB html a nemohl jsem tím vůbec listovat. Takže používám jen .gpx a na multikešku si budu muset info asi dopředu vytisknout.
  • 0

#256 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:35

Je mi luto, ze ta moj program neoslovil, kludne pouzivaj to co uznas za vhodne. neviem preco si si ale myslel, ze ked si zaregistrovany na gc.com alebo tu na gc.cz tak by si mal mat pristup aj na mozigo.zubor.net? Haluma tvoj objektivny pohlad poznam, ja sa do koncepcie tvojho programu nestaram a nedovolujem si to nijako hodnotit, bud taky laskyplny a potlac v sebe ten chtic hodnotit moj program. Dakujem.
  • 0

#257 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:36

Ptám se tady na dost otázek, ale nikdo mi neodpověděl na moje první, když si zaplatím premium členství na gc.com, tak budu moci stahovat třeba 500 kešek najednou ve formátu .gpx v mnou zvoleném názvu a popisu jak budu chtít? A budu si moci i vygenerovat body poi pro IGo? Nechci se tady hodiny patlat s programy, které mi ve finále ušetří necelých 600 korun za rok, to se mi vážně nevyplatí! Má to premium členství z tohoto pohledu smysl?
  • 0

#258 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:37

Or_Mi napsal/a:
To už jsem udělal dávno, zapsal jsem svou přezdívku, kterou mám na gc.com a svou mailovou adresu a marně už přes 2 hodiny čekám na heslo + další údaje, které mi mají přijít. Trochu jsem se tím programem prohrabal a tak vidím, že v kartě nastavení je kolonka download a tam stačí kliknout na tlačítko "existuje novější verze?" a vyjede mi, že nejnovější je 2009.6.1.21, ale jelikož stále nemám heslo, které mi mailem nepřišlo, takže jsem v pr.... :|

Když se na jeho stránkách přihlásíš, tak vlevo máš "Můj účet", to když rozklikneš, tak tam máš i ten svůj klíč. Já totiž nevím jestli se tohle vůbec mailem posílá...
  • 0

#259 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:39

Já nemůžu hodnotit tvůj program, jen jsem naštvaný, že mi ještě nepřišel ten pitomý mail s heslem na tu tvou stránku. Je to už snad dvě a půl hodiny co jsem to posílal. Chci si ještě v práci vyzkoušet jak to funguje.
  • 0

#260 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 15:46

Když se na jeho stránkách přihlásíš, tak vlevo máš "Můj účet", to když rozklikneš, tak tam máš i ten svůj klíč. Já totiž nevím jestli se tohle vůbec mailem posílá...[/quote] Já bych se tam rád přihlásil, ale nechal jsem si podle návodu vytvořit nový účet, zadal mailovou adresu, na kterou mi měly přijít instrukce a heslo, které mi však stále nepřišly. Tak jsem požádal znovu o nové heslo, zadal mail a opět nic. :| Tak nevím, když nefunguje ani toto...
  • 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama