Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#301 propo1

propo1

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 6:00

Zdravim, mam na vas otazku ohladom skrysotlace. Sem tam mi program pocas stahovania kesi vytuhne. Precital som si, ze ho treba spustat s parametrom vyclenujucim vacsiu pamat. Rozumiem. Neviem to sice zatial urobit, lebo mam MAC a tu jednoducho este neviem robit s terminalom. Keby ste mi vedeli poradit aj s tym, budem rad. ALE - hlavna otazka je, ze ked sa mi vsetky kese stiahnu a dam ich ulozit ako GPX (PQ), tak ulozeny subor ma NIEKEDY velkost nula. A niekedy je to zase ok. Nerozumiem tomu. Stretli ste sa s tym?
  • 0

#302 Radimecek

Radimecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 8:11

propo1 napsal/a:
...
ALE - hlavna otazka je, ze ked sa mi vsetky kese stiahnu a dam ich ulozit ako GPX (PQ), tak ulozeny subor ma NIEKEDY velkost nula. A niekedy je to zase ok. Nerozumiem tomu. Stretli ste sa s tym?

Mi pomohlo chvili po vytvoreni souboru pockat, nez se naplni daty. Jinak je poskozen nebo s nulovou velikosti. Pokud jsem ale presvihl pamet, program zatuhnul uz pri stahovani. (Mam Visty.)
  • 0
Není keš jako keš...

#303 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 8:15

Mel jsem naprosto stejny problem. Kolem 200 cachi to stahne v pohode a ulozi, ale mych 370 uz byl problem. Pomohlo az tohle: java -Xmx2048m -jar cacheprinter.jar V kazdem pripade mam vystup souboru GPX ktery zase bohuzel nenactu ani v GSAK ani v GeoGet, takze mi to vlastne ani nepomohlo, heh.
  • 0

#304 Radimecek

Radimecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 8:26

S474N napsal/a:
Mel jsem naprosto stejny problem. Kolem 200 cachi to stahne v pohode a ulozi, ale mych 370 uz byl problem. Pomohlo az tohle:

java -Xmx2048m -jar cacheprinter.jar

V kazdem pripade mam vystup souboru GPX ktery zase bohuzel nenactu ani v GSAK ani v GeoGet, takze mi to vlastne ani nepomohlo, heh.

V GeoGetu mi to v pohode nacte. I spoustu kesek.

(Prave ze je nutne to pretahnout pres GeoGet nebo GSAK kvuli kesovadlu, nebot ten gpx od Skrysotlace je nejaky nestandardni a hodne velky. Extended gpx z GG, ktery pouzivam, je fajn, nebot obsahuje i atributy pro kesovadlo, takze clovek to hezky vidi.)

Zkus posledni verzi Skrysotlace. Jinak je mozne, ze mas soubor jeste neuplny. Tj. musis pri tvorbe jeste chvili pockat, nez se zapis ze Skrysotlace ukonci. Tak to pomohlo mi, kdyz jsem resil tenhle problem.
  • 0
Není keš jako keš...

#305 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 8:55

Mně Skrýšotlač zamrzne už když mám vybráno 80-90 kešek. A neudělám nic, prostě to víc nedá. A to jak na stolním PC tak na NTB... Naštěstí to pro mě není taková katastrofa, ale bohužel to tak je... (mám nejnovější verzi)
  • 0

#306 Radimecek

Radimecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 9:18

Ostravacek napsal/a:
Mně Skrýšotlač zamrzne už když mám vybráno 80-90 kešek. A neudělám nic, prostě to víc nedá. A to jak na stolním PC tak na NTB... Naštěstí to pro mě není taková katastrofa, ale bohužel to tak je... (mám nejnovější verzi)

A spoustis to pres prikazovou radku? Mi to po vymezeni vetsi pameti nedela.
  • 0
Není keš jako keš...

#307 Tacmud

Tacmud

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 12:34

Nazdar, mám problém: Ve skrýšotlači si načtu bez problémů cca 1000 keší (Trvá to pár minut), ale problém nastává když je chci někam uložit. Nefunguje exporu do čehokoli. pokaždé to vytvoří jen soubor o velikosti 0 Je to stejné přez webový applet i přez .jar Jinak momentálně používám Windows 7 (cz) a JAVA 6 Nevíte někdo co s tím?
  • 0
Lidé o mě říkají, že jsem flegmatik, mě je to ale jedno!

#308 Radimecek

Radimecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 13:54

Tacmud napsal/a:
Nazdar, mám problém:
Ve skrýšotlači si načtu bez problémů cca 1000 keší (Trvá to pár minut), ale problém nastává když je chci někam uložit. Nefunguje exporu do čehokoli. pokaždé to vytvoří jen soubor o velikosti 0
Je to stejné přez webový applet i přez .jar
Jinak momentálně používám Windows 7 (cz) a JAVA 6

Nevíte někdo co s tím?

Nechci rypat, ale cte to vlakno vubec nekdo?
Zkus pouzit to co vyse (uzit aktualni verzi, po exportu chvili pockat a nedelat s programem nic) a rict, zda pomaha/nepomaha. U me tento postup zabral.
  • 0
Není keš jako keš...

#309 propo1

propo1

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 14:25

Mam najnovsiu skrysotlac a ked davam ulozit nejake GPX, tak ani nedycham :-) Uz sa aj bojim pozriet velkost, aby to nebolo presne preto nulove, lebo som skoro pozrel. A niekedy to je ok a niekedy nie. Nepodarilo sa mi v tom odpozorovat nejaky system :-( Ale vytaca ma to statocne....Minule som touto "hrou" stravil 2 a 1/2 hod. A to som ukladal okolo 200kesi :-(((
  • 0

#310 Radimecek

Radimecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 14:42

propo1 napsal/a:
Mam najnovsiu skrysotlac a ked davam ulozit nejake GPX, tak ani nedycham :-)
Uz sa aj bojim pozriet velkost, aby to nebolo presne preto nulove, lebo som skoro pozrel. A niekedy to je ok a niekedy nie. Nepodarilo sa mi v tom odpozorovat nejaky system :-(
Ale vytaca ma to statocne....Minule som touto "hrou" stravil 2 a 1/2 hod. A to som ukladal okolo 200kesi :-(((

To je divne, tedy pokud vse delas v souladu s vyse napsanym (spusteni s rozsirenou pameti, pockas a nechas pri exportu chvili program pracovat). Mi toto nedela, ac drive byly problemy. 200 kesi neni moc. Zkus to i na jinem PC. Pokud ten problem stale je, zkus kontaktovat autora programu.
  • 0
Není keš jako keš...

#311 propo1

propo1

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2009 - 18:05

no praveze to nespustam s rozsirenou pamatou, lebo mam MAC a neviem ako sa to robi. Ale zamrzanie neriesim, iba tu nulovu velkost.
  • 0

#312 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2009 - 14:05

Ted me tak napada, jde nejak slucovat GPX? Myslim to tak, ze bych si nacetl vzdycky po 100 cachich a potom to sloucil do jednoho. A takto delat i "rozdilove" aktualizace.
  • 0

#313 sundin

sundin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2009 - 8:47

Čau, dneska mi přišel OREGON 300. Nejsem PM a rád bych do něj naládoval nějaké skrýše. Otazká zní jestli GPX vygenerované skrýšotlačem budou v pohodě fungovat v GPSce nebo bude nějaký problém ? Již dříve jsem ve šňůrách četl o tom jak je třeba v MO ZIGU a tak potřeba nastavit export pro OREGON.
  • 0

#314 betisa

betisa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2009 - 21:42

zdravím chci se zeptat když pomocí skrýšotlače vytvořím soubor a uložím jako GPX(PQ) a potom v Mapsource dám soubor otevřít vyberu ten GPX DAM OTEVŘÍT tak mi to piše že gpx nelze naimportovat kde je chyba nebo poradte nejaky jednoduchy navod na poslani kesí do navigace...dík
  • 0

#315 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 205 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2009 - 7:10

Pro MapSource musíš ze Skrýšotlače ukládat normální GPX, ne GPX(PQ). Normální GPX obsahuje jen definice bodů, GPX(PQ) obsahuje i popisy, takže je daleko větší. Nesmíš dávat "Uložit jako GPX (PQ)", ale musíš dát "Export GPX" (CTRL+F11) v menu Výstup. Toto GPX ti už půjde otevřít ve Skrýšotlači.
  • 0

#316 betisa

betisa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2009 - 9:18

ok už to jde díky.A možnost aby mi to do navigace nahrálo i popis treba u multiny je nejaka?Popr kde bude popis v navi uložen?Pokud to jde vubec.Ted to resim ze si multiny tisknu na papir...dost zdlouhave.
  • 0

#317 Khabar

Khabar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2009 - 12:52

Ahoj, nejde mi ve skrýšotlači vyjet seznam ulovených kešek podle bráchova nicku (Aloušek a Nikolka). U mého nicku ( Khabar) mi to jde bez problémů. Nevíte někdo čím by to mohlo být??
  • 0

#318 yankee

yankee

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2009 - 14:07

Dobrý den, nějak mi ze Skrýšotlače "zmizela" možnost ve vyhledávání keší zadat filtr datumu založeno OD/DO. Díky za radu. Pavel
  • 0

#319 Tomyxx

Tomyxx

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2009 - 13:41

ahoj, mám takový menší problém s načítáním kešek.. chtěl jsem si vygenerovat statistiky ale jelikož nejsem PM zkusil jsem to přes škrýšotlač.. vše běží jak má ale skrýtotlač mi nedokáže načíst kešky které se po mém odlovu změnili na "OnlyPM" a tím pak mam výsledný GPX soubor zkreslený a posunutý. Nevíte prosím někdo jakým způsobem dostat kompletní seznam?? (tedy kromě koupení PM :) ) předem díky
  • 0

#320 Jenda26

Jenda26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2009 - 22:03

Ahoj kolegové. Nevíte prosím, co napsat do příkazové řádky pro spuštění skrýšotlače s rozšířením paměti ve Windows Vista 64bit.?? Jak zadám ten příkaz " java -jar -Xmx512m cacheprinter.jar" tak to jen problikne a nic se nespustí.:(:(
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama