Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#341 t100-CZ

t100-CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2009 - 18:39

no když generuji jen s jednou keší tak se problém neprojeví, ale když generuji všechny své nalezené keše vždy se but¨dto vsechny nenačtou a pokud ano nedojde k jejich uložení do požadovaného gpx souboru :( prostě mě to okolo 80 keší začíná blbnout. nevíte jak na to?
  • 0

#342 geo.scorpions

geo.scorpions

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 807 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2009 - 10:47

Musím uznat, že generování statistik popsaný na stránkách http://frostowje.ic.cz/?p=68 je naprosto super. Škoda jen že tyhle statistiky nejsou automatické. Díky.:)
  • 0

#343 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2009 - 3:10

MausX napsal/a:

Kliford napsal/a:
Prosím,nevíte,jak přidat do komentáře k waypointu hint,abych si ho normálně přečetl v mobilu v TrekBuddym? Přes Skrýšotlač se mi do komentáře hodí jen název a GC****.Dík

Když ve skryšotlači stiskneš tu ikonkgu GPSky nebo co to je, tak se ti otevře nabídka. V záložce vyber rozšířené nastavení a do pole Description (nebo coment omlouvám se nejsem si jisty ale když to dáš do obou ničemu to vadi nebude) vložiš toto %hint%. Pak to jen uložíš toť vše.

ahojte, pouzivam java mobil + blth gps a VLKGPS. chcel by som si hint ulozit do DESCRIPTION alebo COMENT. ked vsak napisem do spominanych koloniek %hint% tak mi vlkgps nezobrazi nic tam, len nazov kesky, kde sa mi vsak da dat hint. v nazve kesky vsak hint mat nechcem, lebo je to strasne dlhe. viete mi poradit?
  • 0

#344 mwh

mwh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2009 - 12:38

Mám dotázek nějak jsem si pročetl forum ale nikde jsem nenašel možnost nastavit Skrýšotlač aby mi vyhazoval jen souřadnice obtížnost hint a velikost krabky.Mít totiž celí listing u klasické krabičky v navigaci jako zbytečnost.
  • 0
Já si cestu nevybírám cesta si vybírá mě Kam s kolem nedojedu tam ho donesu

#345 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2009 - 12:57

mwh

Nesmíš kliknout na uložit jako GPX (PQ), ale v menu výstup na Export GPX, popřípadě na odpovídající ikonku s obrázkem GPSky.
  • 0

#346 mwh

mwh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2009 - 13:57

moc děkuju
  • 0
Já si cestu nevybírám cesta si vybírá mě Kam s kolem nedojedu tam ho donesu

#347 silfax

silfax

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2009 - 20:38

Ahoj, již nějakou dobu mám problém při nahrávání keší přes cacheprinter (skrýšotlač), program se celkově velmi zpomalil, ba co víc nejlze nahrát více jak (různé množství keší) zkrátka někde je chyba ... kešky to najde, pak to začne stahovat, ale v průběhu se to sekne a nic ... pokud by mi někdo poradil, byl bych mu velice zavázán ... případně doporučení na jiný soft krom GSAKu, který mi přijde značně složitý.
  • 0

#348 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2009 - 21:48

dema sk napsal/a:

MausX napsal/a:

Kliford napsal/a:
Prosím,nevíte,jak přidat do komentáře k waypointu hint,abych si ho normálně přečetl v mobilu v TrekBuddym? Přes Skrýšotlač se mi do komentáře hodí jen název a GC****.Dík

Když ve skryšotlači stiskneš tu ikonkgu GPSky nebo co to je, tak se ti otevře nabídka. V záložce vyber rozšířené nastavení a do pole Description (nebo coment omlouvám se nejsem si jisty ale když to dáš do obou ničemu to vadi nebude) vložiš toto %hint%. Pak to jen uložíš toť vše.

ahojte, pouzivam java mobil + blth gps a VLKGPS. chcel by som si hint ulozit do DESCRIPTION alebo COMENT. ked vsak napisem do spominanych koloniek %hint% tak mi vlkgps nezobrazi nic tam, len nazov kesky, kde sa mi vsak da dat hint. v nazve kesky vsak hint mat nechcem, lebo je to strasne dlhe. viete mi poradit?

chlapi poradi niekto?
  • 0

#349 Hanysek & Hanika

Hanysek & Hanika

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2009 - 6:54

Musis mit zaskrtnute: Pouzit vlastni popisy na karte rozsirene nastaveni. Hned pod tim napr. takto: Description: %info%-%name% [%wpt%] Comment: %hint%-%wpt%
  • 0

#350 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2009 - 17:29

ano presne tak to mam zaskrtnute. a nic nevidim tam v popise. dakedy davnejsie si spominam mi pekne zobrazobalo popis, ale to neviem ako som mal vtedy nastavene. a urcite to bola aj ina verzia
  • 0

#351 t100-CZ

t100-CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2009 - 12:33

silfax napsal/a:
Ahoj,
již nějakou dobu mám problém při nahrávání keší přes cacheprinter (skrýšotlač), program se celkově velmi zpomalil, ba co víc nejlze nahrát více jak (různé množství keší) zkrátka někde je chyba ... kešky to najde, pak to začne stahovat, ale v průběhu se to sekne a nic ... pokud by mi někdo poradil, byl bych mu velice zavázán ... případně doporučení na jiný soft krom GSAKu, který mi přijde značně složitý.

Ahoj,
tohle se mě také stávalo od nahrávání cca 70 kešek a více. Také jsem nevěděl co s tím, až jsem se dočetl, že programu může dojít volná paměť nebo co. Proto spouštím program z příkazového řádku příkazem

java -Xms32m -Xmx256m -jar cacheprinter.jar

a problém je odstraněn. Více se dočtete zde:http://cacheprinter.....sk/?action=faq
  • 0

#352 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2009 - 14:47

Hroch team napsal/a:
Tak ještě jednou pro ty co mají nějaké problémy s generováním statistik :-) snad to teď už pujde všem seznam nejčastějších problémů a omylů zde
http://frostowje.ic.cz/?p=68
B)

super presne tohle sem potreboval .. skoda ze sem to nevidel ani na ofiko strankach ...
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#353 Kmoda

Kmoda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2009 - 22:32

Prosím uložím soubor jako GPX ale ten soubor má 0 Kb :o
  • 0

#354 Zhabza

Zhabza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2009 - 23:03

Jsi si jistý? Ukládání dlouho trvá. Někdy opravdu dlouho.
  • 0
Upřímná slova nejsou krásná krásná slova nejsou upřímná kdo je dobrý, není výřečný kdo se rád dohaduje, není dobrý

#355 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 2:17

Kmoda napsal/a:
Prosím uložím soubor jako GPX ale ten soubor má 0 Kb :o

klikni si nekam na seznam .. kamkoliv .. pokud se uklada tak nebude delat nic, jakmile je ulozeno (cim vic, tim dyl trva) muzes klikat kam chces a pokazde se ti zvyrazni vybrana rada .. a samozrejem viz ten FAQ .. neukladat kdyz nacita B)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#356 Geo bubaci

Geo bubaci

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2009 - 22:22

Ahoj, skusame pouzivat skysotlac a vypada to zatial dost dobre (ked porovnam oproti Mozigu, ktory je na mna moc zlozity). Avsak mame problem - uspesne som sa preniesol cez vytvorenie html a gpx suborov, vypada to vsetko OK, avsak ked chcem vygenerovany GPX subor preniest do Garmina cez POI loader, tak mi vyhadzuje hlasku ze "subor ten a ten je invalid gpx file" a jestli teda chcem pokracovat. Kdyz dam jo, tak mi vyhodi hlasku "No valid data was found in the specified folder, therefore no data was written" a jenom volba Finish. Koukal jsem do GPX souboru, moc sa v tom nevyznam, ale subor ma 9 MB a vypada to, ze tam ty tie vsetky kesky su. Casu jsem skrysotlacu nechal na vygenerovanie viac nez dost a skusal som genrovat gpx subor niekolko krat.
  • 0

#357 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2009 - 11:00

POILoader podporuje jen jednoduchý GPX (když si dáš ze Skrýšotlače Export GPX, je tu i ikonka). V základní nabídce Soubor je jen "Uložit jako GPX PQ, což uloží veškeré informace jako pocket Queries, které Ti POI Loader nenačte.
  • 0

#358 Kmoda

Kmoda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2009 - 12:36

Tenhle program mi poslední dobou vubec nejde.Dám uložit soubor jako GPX jenže ten soubor má 0 Kb. Když pak spustim GSBuilder a dám otevřít soubor gPX napíše mi to "soubor nelze otevřít nebo špatný formát".Poradíte co s tím?
  • 0

#359 libory

libory

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 15:39

Kmoda: Nevím, ale jak se píše na předešlých podstránkách. Zkus chvilku počkat. Ono to chvilku trvá než se to uloží. A ještě můj dotaz, na který se mi nedaří najít odpověď, i přes fci "search" B) By mě zajímalo, jestli nemám ve skrýšotlači něco špatně nastavené, protože mi z něj přijde cca 500 kešek a zabírá to kolik desítek mb (i 50mb) a když si to nechám poslat klasicky z GC.com (mám teď 30 denní trial), tak to nezabírá při stejném obsahu snad ani 10 mb?!
  • 0

#360 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 15:54

Skrýšotlač sosá defaultně všechny logy, v PQ chodí posledních několik.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama