Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#401 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 11:05

To se ti neztratil skrysotlac, ale jen stranka FAQ, ne? ;)
  • 0

#402 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 11:45

Mně se neztratil dokonce ani FAQ a vše funguje, jak má. :)
  • 0

#403 vousac

vousac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 11:46

Uz to jde, nevim co to bylo, ale i bez pripony FAQ nikde nic.
  • 0

#404 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 17:59

No mě chodí nějak jinak než dřív. Hledám všech svých 348 keší a po nalezení vše označím pro načítání a on vyhledá jen 335 keší. Nevím které vynechává a ani proč. Má někdo taky podobný problém. Případně poradí mi někdo co s tím?? Loni mi chodil přesně, a bez problému. :(:(
  • 0

#405 Jezza

Jezza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 18:27

Ahoj mohu se zeptat...stahnul jsem si novou verzi skratotlače vyexportoval jsem si gpx file ale nejde mi nahrat do mapsource tudiž ani do GPS.. neni v tom ted nejakej haček? drive to slo...
  • 0

#406 chodak

chodak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 20:16

Mě skrýšotlač zlobí stejně jako J@VO, načte pouze 210 keší z 213 nalezených, prostě nějaké 2 vynechá. A při vyexportování keší se mi v listingu objevují tato slova (fgavU qrgcleprQ), poradí někdo co s tím . Díky:(
  • 0

#407 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 20:54

dělá bordel se zrušenýma keškama, např. mě stahne a zobrazí keš, která je zrušená skoro půl roku, a na odškrtlé zatržítko nereaguje, jinou zrušenou zase nezobrazí se zvoleným zatržítkem... suma sumárum - o čtyři keše mín
  • 0

#408 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2010 - 22:44

Mě dělá stejné problémy jako Jezzymu. Stažené kešky mi neuloží do GPXky, uloží se soubor s nulovou velikostí. Přitom při otevření GPX (PQ) mi to soubor GPX uloží úplně v pohodě. Dělá vám to taky?
  • 0

#409 Khabar

Khabar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 11:49

Mám stejný problém. Dvě lognuté kešky mi to nenajde ( když je ale zadám vyhledat podle autora nebo názvu keše, tak je najde bez problémů) a když chci uložit kešky do GPX souboru, tak mi uloží soubor s nulovou velikostí :(
  • 0

#410 chodak

chodak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2010 - 10:07

Tak koukám skrýšotlač má novou verzi. Při pokusu o vyhledání nalezených kešek dle autora stále 2 vynechává, škoda. :@.
  • 0

#411 jetix66

jetix66

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2010 - 12:49

Skrýšotlač už běží jak má ,ale ted to chci dostat do GPS Garmin eTrex Legend HCx,ale tam se mi nezobrazuje nápověda.Nevím jestli to je vůbec možné.Dělám to přes EasyGPS,,,poradí někdo :-)
  • 0

#412 chodak

chodak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2010 - 12:54

Mě stále dvě kešky v nalezených vynechává :(
  • 0

#413 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 9:41

Zdravím, když do Colorada nahraju gpx a kouknu na popis kese, dela to takove blbosti, třeba místo zřícenina tam mam Zr & i a c u t e ;cenina (bez mezer). Nedá se to nějak vyfiltrovat? Když ale kouknu na poslední logy, tak v nich se diakritika zobrazuje normálně... Edit: Už jsem na to s malou pomocí mikesera přišel...
  • 0

#414 petan7

petan7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 21:07

Jak co nejjednoduše přes Skrýšotlač nastavím vše tak, aby se mi do Garmina Etrex Legend zkopírovaly názvy keše + nápovědy a jinak nic. Vím, že se to dělá někde v pokročilém nastavení exportu do GPX, napište to někdo podrobně krok po kroku pro laika, díky moc. Názvy GC.. jsou nanin potřebuju názvy české.:D
  • 0

#415 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 21:13

petan7 napsal/a:
Jak co nejjednoduše přes Skrýšotlač nastavím vše tak, aby se mi do Garmina Etrex Legend zkopírovaly názvy keše + nápovědy a jinak nic. Vím, že se to dělá někde v pokročilém nastavení exportu do GPX, napište to někdo podrobně krok po kroku pro laika, díky moc. Názvy GC.. jsou nanin potřebuju názvy české.:D

Co je to "... potřebuju názvy české"?
  • 0

#416 pepega

pepega

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 21:51

petan7 napsal/a:

ldyž máš načtený kešky, dej si export gpx - záložka rozšířené nastavení. tam zaškrtneš použít vlastní jméno.
tam vpíšeš %name%%hint% a je to..
vzhledem k počtu míst v názvu bodu v legendu a délkou názvu keší a občas i hintů je to ale na houby...já to používám tak, že si dám
%size%%diff%%terr%%wpt% výsledek je pak R13GCNECO,
tedy regular obt 1 terén 3 GCnázev GCNECO
dám si pak exportovat html a tam na první stránce mám vše ke keši, na dalších listingy. pokud máš telefon, co otevře html soubor, tak si to nahraj do něj a máš to...já používám nokie 9300 a 9500, ta menší se dá koupit kolem 2tis, 9500 má i foták a wifi..

jo a nebo: častá to tu rada: podívej ne do vláken, na wiki, zeptej se boha,ale hlavne neotravuj stupidními dotazy ty, co už vědí a nikdy se nestalo že by nic nevěděli.... to byl for, jen rejpnutí do chytráků tady, co umí jen prudit místo toho aby poradili...:(
ten postup co jsem psal výše je v pohodě..:):)
  • 0
Geocaching je můj nový život obohacovaný dalšími a dalšími keškami
náš team: Petr,Olča,Ája,Petřík,Gábinka
+ geopsi Jork a Nela/yorkshire/ Lip a Popelka/čínský chocholatý pes/

Geovozy dlouhá Felda, Mercedes Actros 440HP+autopřepravník, Fiat Bravo
Garmin Etrex Legend, Mio C250, N9500,SE K700i,Handy Geocaching,Skrýšotlač

#417 petan7

petan7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 17:16

Kde nastavím exportovat html, nemůžu to ve Skrýšotlači najít, díkas...

pepega napsal/a:

petan7 napsal/a:

ldyž máš načtený kešky, dej si export gpx - záložka rozšířené nastavení. tam zaškrtneš použít vlastní jméno.
tam vpíšeš %name%%hint% a je to..
vzhledem k počtu míst v názvu bodu v legendu a délkou názvu keší a občas i hintů je to ale na houby...já to používám tak, že si dám
%size%%diff%%terr%%wpt% výsledek je pak R13GCNECO,
tedy regular obt 1 terén 3 GCnázev GCNECO
dám si pak exportovat html a tam na první stránce mám vše ke keši, na dalších listingy. pokud máš telefon, co otevře html soubor, tak si to nahraj do něj a máš to...já používám nokie 9300 a 9500, ta menší se dá koupit kolem 2tis, 9500 má i foták a wifi..

jo a nebo: častá to tu rada: podívej ne do vláken, na wiki, zeptej se boha,ale hlavne neotravuj stupidními dotazy ty, co už vědí a nikdy se nestalo že by nic nevěděli.... to byl for, jen rejpnutí do chytráků tady, co umí jen prudit místo toho aby poradili...:(
ten postup co jsem psal výše je v pohodě..:):)

• 0

#418 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 19:01

Polfabore napsal/a:
Zdravím, když do Colorada nahraju gpx a kouknu na popis kese, dela to takove blbosti, třeba místo zřícenina tam mam Zr & i a c u t e ;cenina (bez mezer). Nedá se to nějak vyfiltrovat? Když ale kouknu na poslední logy, tak v nich se diakritika zobrazuje normálně...

Edit: Už jsem na to s malou pomocí mikesera přišel...

Polfabore, muzes sem napsat jake je reseni? dik
  • 0

#419 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 20:48

ahoj, mam hlavu v smutku... cely cas ako kesujem pouzivam skrysotlac na naimportovanie kesiek do mobilu a v mobile pouzivam na hladanie soft VlkGPS. problem nastal, po update gc.com a prerabke skrysotlace. ked naimportujem kesky do VlkGPS neulozi mi do nazvu kese hint ako to robilo doposial s %name%%hint% neviete mi nejak pomoct pls? a tiez mi nejak dlho trva kym nacita kese, vid v sekundach... Init defaults... Create BrowserLauncher... Create frame... Show frame GC177MC parsed (41.359s) GC1P118 parsed (12.125s) GC165CB parsed (25.593s) GC1BQ2W parsed (21.688s) GC20RY3 parsed (3.609s) GC20PBC parsed (6.063s) GC1PGNV parsed (4.312s) GC11NBG parsed (18.016s) GC21XNR parsed (1.719s) GC228JY parsed (3.406s) GC1FF50 parsed (5.563s) GCY57P parsed (43.688s) GC1G8Z1 parsed (6.204s) skrysotlac spustam s parametrom: C:\WINDOWS\system32\java.exe -Xms32m -Xmx512m -jar C:\cacheprinter.jar
  • 0

#420 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2010 - 9:38

tak uz viem kde bola chyba... medzi stolickou a pc... mal som sice verziu 0.4.2c ibaze nie z 20100207, ale starsiu o dva dni 20100205 teraz to uz fici ako treba
  • 0

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama