Přejít na obsah

Fotka

Skrýšotlač

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
742 odpovědí na toto téma

#481 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 6:36

nasud napsal/a:
Ve skýšotlači jsem exportoval gpx a zkopíroval do oregona. Ovšem načítání listingu jednotlivých keší trvá 45-50 vteřin! A přestože je v CP nastaveno počet logů 4, je jich tam mnohem víc, možná dokonce všechny! A u některých keší se texty přepisují se přes sebe, stránka v oregonu není asi dost dlouhá...Nevíte co s tím?

Zkus to protlačit přes GeoGet, ten mi z toho dycky vyžene všechny neduhy.
  • 0

#482 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 6:49

Polfabore napsal/a:

V tom pripade nechapu, proc vubec pouzivas Skrysotlac. Proc nedas do Geogetu Geojarry a mas stahovani dat integrovane v GG.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#483 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 9:09

gord napsal/a:

Polfabore napsal/a:

V tom pripade nechapu, proc vubec pouzivas Skrysotlac. Proc nedas do Geogetu Geojarry a mas stahovani dat integrovane v GG.

Protože se mi ho do GeoGetu nedaří dostat. Nechce se mi přesměrovat ta datová složka.
  • 0

#484 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 9:22

he? A co myslis tim: "nechce se mi presmerovat ta datova slozka"?
  • 0

#485 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 12:18

HaLuMa napsal/a:
he? A co myslis tim: "nechce se mi presmerovat ta datova slozka"?

http://geoget.ararat...c:user:autostat
tady jak je popsaná ta instalace, tak mně se v geogetu pořád dole ukazuje appdata místotý složky kterou napíšu do toho geogetboot.ini
  • 0

#486 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 12:37

Pokud ti GeoGet ukazuje stale stejny Datadir, asi jsi jej ve skutecnosti nezmenil. Jeste je dulezite, jak vypada prikaz, kterym spoustis vlastni GeoGet. Muze mit parametr -d, kterym zmenis adresar. Co ma spolecneho "presmerovani datove slozky" s indtalaci Geojarry? Bez ohledu na to, kde DATADIR je, zkopirujes gj.exe a gjw.exe do DATADIR a obsah zazipovaneho adresare script do DATADIR/script. To je v podstate cela instalace. POkud bys potreboval, dej vedet. Muzeme to zporovoznit pres ICQ nebo ti to udelam pres TeamWiever.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#487 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 15:57

gord napsal/a:
Bez ohledu na to, kde DATADIR je, zkopirujes gj.exe a gjw.exe do DATADIR a obsah zazipovaneho adresare script do DATADIR/script. To je v podstate cela instalace.

No což to jo, ale ten datadir je v adresáři C:\users\Polfabore\AppData\Roaming\geoget a do týhle složky se nedostanu, protože Appdata není jako ikona vidět.
  • 0

#488 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2010 - 21:52

Kdyz v Geogetu na tom napisu s datovym adresarem udelas dvojklik, otevre se ti v tomto adresari okno exploreru. Takze neni treba nic hledat. (pise se to v hintu, staci nad tim zastavit mysi...)
  • 0

#489 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2010 - 6:43

HaLuMa napsal/a:
Kdyz v Geogetu na tom napisu s datovym adresarem udelas dvojklik, otevre se ti v tomto adresari okno exploreru. Takze neni treba nic hledat. (pise se to v hintu, staci nad tim zastavit mysi...)

Neotevře, ani pravý tlačítko na to nic nedélá.
  • 0

#490 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2010 - 9:25

Opravdu pouzivas posledni verzi?
  • 0

#491 Polfabore

Polfabore

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2010 - 18:00

HaLuMa napsal/a:
Opravdu pouzivas posledni verzi?

Teď už ano, díky. :-) Taková blbost a mě to nenapadne... Měl jsem 2.2.5.
  • 0

#492 tomddd

tomddd

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2010 - 7:53

Sorry za možná triviální dotaz. Jak dostat keše ze skrýšotlače do Oregon 550t. (Nemám premium) Skrýšotlačem načtu keše, vyexportuju gpx. Ten otevřu v EasyGPS. Ale v něm se mi otevřou jako waypointy a tak se mi pošlou i do GPS. Jak to jednoduše udělat abych je do GPS poslal jako geocahe i s listingem, hintem atp.? EDIT: Tak se mi to povedlo. XML ze skrýšotlače jsem naimportoval do GeoGet a odtud export GPX PQ, ten otevřít v EasyGPS a nahrání do Oregona. Jen mi tam chybí hinty. V Geogetu i EasyGPS je vidím, ale v Oregonu ne. Nevíte jak na to? EDIT2: Tak už vím, Oregona mám jen půjčeného. Hinty tam jsou. :) Pokud máte lepší(jednodušší) způsob jak dostat hromadně keše do GPS, rád se nechám poučit.
  • 0

#493 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2010 - 8:40

tomddd napsal/a:
Pokud máte lepší(jednodušší) způsob jak dostat hromadně keše do GPS, rád se nechám poučit.

Asi nejjednodušší je nakopírovat soubor GPX z PocketQuery do navigace připojené jako disková jednotka, ale to jsi asi slyšet nechtěl ;) Nicméně, když jsme ve vláknu skrýšotlač, nemá možnost uložení stažených keší do GPX PQ ?
  • 0

#494 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2010 - 9:05

@tomdd Ako to riesi MoZiGo
Inštruktážne videjko ako stiahnuť kešky z okolia bodu /regiónu/ a export vybratých do Garminu /Colorado/ resp. PDA /iGO/
Pre mozillu+IE
Odkaz na swf
Odkaz na htm

• 0

#495 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 22:14

Po změnách na GC.com mi skrýšotlač nechce nahrávat nové kešky. Při nahrávání se program zasekne a nic nedělá..... Jsem jediný, nebo je problém i u vás?
  • 0

#496 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 22:27

Po zmenach na webu musi prijit take zmenuy v programu. Ten program se ty zmenene stranky sam nenauci!
  • 0

#497 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 5:45

Nenaučil se nic..... Při nahrávání 2 keší (jedna má 150 logů, druhá 350) se nahrávání nedokončí a stále jen nahrává a nic nedělá.
  • 0

#498 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 5:53

Po zmenach v strukture html stranok je potrebne na to programy ako je tento alebo GJ alebo GCzII alebo MoZiGo naucit...a to doteraz vzdy musel urobit autor sw.
  • 0

#499 DiPa

DiPa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 2:18

Sloup napsal/a:
Po změnách na GC.com mi skrýšotlač nechce nahrávat nové kešky. Při nahrávání se program zasekne a nic nedělá..... Jsem jediný, nebo je problém i u vás?

Bohužel mám stejný problém. To co dosud krásně fungovalo najednou nejde. Musíme doufat, že některá z těch chytrých softwarových hlav brzy vytvoří nějakou upravenou verzi mého oblíbeného skrýšotlače.
  • 0

#500 Janinka.L

Janinka.L

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 22:56

nemáte náhodou tip na nějaký jiný - v současné době funkční - prográmek, který kešky do navigace taky tak hezky "protlačí" ?:)
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama