Helou,
nemohl byste mi někdo poradit co koupit za navigaci, mám Siemens S65, tak nevím zda k tomu nějakej mobil či kouit ruční. Bral bych nějaké mapy, třeba i aby to byla autonavigace, ale to už si vymýšlím, chci navigaci hlavně na GC. Díky za zkušenosti.
S65 a GPS
Vytvořeno od
kubajsove
, Sep 25 2007 8:02
1 odpovědí na toto téma
Publikováno 25 September 2007 - 8:02
Publikováno 25 September 2007 - 14:48
Pokud chces navigaci vyhradne na GC, pak se vrhni na sedesatku od Garmina. Kdyby Te lakalo i jine vyuziti, tak nejake to PDA, to vyuzijes na GC i jako autonavigaci a jeste spoustu dalsich cinnosti. Bude ovsem vyrazne mene odolne nez outdoorova navigace a take na jedno nabiti nebude pracovat tak dlouho jako turisticka navigace. Pokud chces neco podobne univerzalniho jako PDA a pri tom usetrit, tak se poohledni po nejakem jetem MIO C710, da se sehnat i pod 7k Kc (i kdyz dost obtizne, techto navigaci se malokdo vzdava) a je urcite robustnejsi nez PDA. Ovsem budes ho muset trochu SW upravit, ale to neni nic narocneho a zvladne to i uplny laik.kubajsove napsal/a:
Helou,
nemohl byste mi někdo poradit co koupit za navigaci, mám Siemens S65, tak nevím zda k tomu nějakej mobil či kouit ruční. Bral bych nějaké mapy, třeba i aby to byla autonavigace, ale to už si vymýšlím, chci navigaci hlavně na GC. Díky za zkušenosti.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů