Archivované kešky
Publikováno 25 říjen 2007 - 20:00
Publikováno 25 říjen 2007 - 21:56
Nevíte si s něčím v GC rady? Zkuste jít nejprve na Českou encyklopedii GC
Publikováno 26 říjen 2007 - 11:05
Publikováno 26 říjen 2007 - 11:20
Citace
Zajímavý titulCzecho Cowboy napsal/a:
No jestli to nebude tady panu Wiki Big Boss vadit...

Publikováno 26 říjen 2007 - 11:37
Publikováno 26 říjen 2007 - 16:09

Publikováno 26 říjen 2007 - 20:18
Citace
Ta je velice snadno nalezitelná pomocí seznamu nejnovějších kešek.seedcorp napsal/a:
Zatim jsem si jisty jen u te prvni v cechach....
Citace
Dám tam odkaz na to gpxminarjo napsal/a:
ale seznam bude zjevně dost dlouhý...
Publikováno 26 říjen 2007 - 23:26
Publikováno 27 říjen 2007 - 9:17
Citace
Neumíš tam nastavit, aby to tu adresu dtb vnímalo jako soubor? Takhle to otevře gpx jako souvislý text s informacemi o jednotlivých keškách, což je v našem případě nežádoucí...minarjo napsal/a:
Výborně, článek wiki jsem mírně upravil...
Publikováno 28 říjen 2007 - 20:13
Citace
Milancer napsal/a:
Opravdu zajimave tema. Jen doufam ze to trochu ozivi mizernou navstevnost na zapisniku kesera:)
Dneska tam budou minimálně tři nové kousky, ale dalo to zabrat

Publikováno 28 říjen 2007 - 20:21
Citace
LaLu Team napsal/a:
Citace
Milancer napsal/a:
Opravdu zajimave tema. Jen doufam ze to trochu ozivi mizernou navstevnost na zapisniku kesera:)
Dneska tam budou minimálně tři nové kousky, ale dalo to zabrat
Taky na nem pracuji...
Publikováno 29 říjen 2007 - 0:59
Citace
Ale to je vlastnost web.prohlížeče, ne wiki. Stejně by se tento přímý odkaz na soubor GPX choval ve stejném prohlížeči i na jiné webstránce. On je to v podstatě XML text a browsery ho tedy jako text otvírají. Ale není nic jednoduššího než použít pravé tlačítko myši a Uložit odkaz jako..., žeCzecho Cowboy napsal/a:
Neumíš tam nastavit, aby to tu adresu dtb vnímalo jako soubor? Takhle to otevře gpx jako souvislý text s informacemi o jednotlivých keškách...

Publikováno 11 listopad 2007 - 19:45
Citace
Nevím, ale mně se docela hodí např. do GSAKu abych si vyčistil databázi o archivované kešky...Vancosi napsal/a:
Nějak mě uniká k čemu ten seznam archivovaných krabic bude.
Publikováno 11 listopad 2007 - 23:47
Citace
POZOR! Část týkající se reviewer note je velký omyl, bohužel zažitý mnoha poté zklamanými ownery, kteří se diví, že jim reviewer neodpovídá. Tedy: Reviewer note se v žádné fázi "života" cache reviewerům mailem ani jinak NEPOSÍLAJÍ. Jde vlastně o běžný note označený jako komunikace mezi ownerem a reviewerem. Nejčastěji se používají před schválením cache na dodatečné info a zádosti o doplnění mezi ownerem a reviewerem, kdy reviewer pak sám kontroluje, zda už owner provedl požadovanou úpravu a odpověděl na dotaz rev.note poznámkou. Po schválení ale už o dalších těchto poznámkách reviewer vědět nebude a ty dosavadní se archivují.Czecho Cowboy napsal/a:
Reviewer ji může odarchivovat, stačí mu napsat mail, nebo do listingu reviewer note (od majitele kešky).
Čili žádosti o odarchivaci, větší posun souřadnice, změnu typu cache po publikaci, .... vždy jedině kontaktním mailem některému z reviewerů.
Jinak na tu Nanutandovku se rád podívám, pokud je OK, byla by ji škoda-jeho cache mám moc rád. Podobné dotazy jako tu měla Jitka_F příště směrujte reději do Reviewer fóra, kam logicky více patří a snáze tam na ně je možné odpovědět.
Publikováno 11 listopad 2007 - 23:58
Citace
Ale to je zbytečné, na to stačí natáhnout do GSAK nejnovější PQ a pak nastavit filtr takto: Dates-Last update GPX-not during the last 7 days a je to-ve filtru budou všechny cache, které nebyly 7 a více dní aktualizovány z PQ dat a jsou tedy archivované (kromě nalezených, ty jsou v My finds PQ). Místo 7 dní lze použít samosebou jinou hodnotu-záleží na tom, kdy byby všechny cache z PQ aktualizovány. Umí to i makro Review for archive (v GSAK Macro Library), ale ručně to jde takto pěkně.sobikovi napsal/a:
Citace
Nevím, ale mně se docela hodí např. do GSAKu abych si vyčistil databázi o archivované kešky...Vancosi napsal/a:
Publikováno 12 listopad 2007 - 13:05
Citace
Dík za tip :-)minarjo napsal/a:
Citace
Ale to je zbytečné, na to stačí natáhnout do GSAK nejnovější PQ a pak nastavit filtr takto: Dates-Last update GPX-not during the last 7 days a je to-ve filtru budou všechny cache, které nebyly 7 a více dní aktualizovány z PQ dat a jsou tedy archivované (kromě nalezených, ty jsou v My finds PQ). Místo 7 dní lze použít samosebou jinou hodnotu-záleží na tom, kdy byby všechny cache z PQ aktualizovány. Umí to i makro Review for archive (v GSAK Macro Library), ale ručně to jde takto pěkně.sobikovi napsal/a:
Citace
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů