Ok, zdá se tedy, že pár způsobů, jak se dostat k GPX do Garmina by bylo...
Asi mi bude více vyhovovat postup, kdy naházím všechny kešky v GSAKu do jedné databáze, tam "ovlaječkuju" nálezy a pak vždycky dohraju velkou databázi se všemi keškami s tím, že nalezené se nebudou přepisovat. Pak hodím filtr a zůstanou jen neovlaječkované, tj. nenalezené, což pak stačí vyexportovat.
Chtěl jsem rozchodit to makro z toho důvodu, že jako vedlejší produkt umí do POI exportovat nalezené (v GPS se pak ukazují jako smajlíky), což se někdy hodí. A taky jako POI ukládá parkingy, stage a všechny další WP u kešek, takže to nezatěžuje paměť bodů v GPS. V současném stavu mi tahle část makra (tj. export POI) funguje dobře, jen se mi místo nenalezených z dané databáze do finálního GPX s keškami exportují všechny kešky včetně nalezených, což jsem nechtěl. Ale pomocí sjednocení databáze a filtru by se to snad dalo pořešit. Musím to vyzkoušet...
Pokud jedu někam na delší dobu a potřebuju nahrát větší oblast tak mi 300-400 kešek z Geoclubu stačit asi nebude, při víkendové akci by to mělo ale být úplně dostačující. Po cestě moc nelovíme, takže bude stačit vždy cílová oblast.
Na ty GC visits se teda ještě musím kouknout, pokud to GSAK podporuje tak by bylo o trochu práce méně!
Ještě jednou díky, příští týden to zkusím a dám vědět, jak to dopadlo.