GSAK a práce s ním
Publikováno 04 leden 2011 - 10:52
Publikováno 04 leden 2011 - 11:15
QuoX napsal/a:
Problem je ten ze mi tam zacnou padat stare nalezy klidne i mesic stare, a absolutne netusim jak se toho zbavit
To znám. Sice tohle makro používám jenom pro označení nalezených keší (jenom bod 1. Import from GPSr), ale asi znám odpověď.
V makru (verze 1.1.31) na řádce 481 jsem vyloučil nalezené keše:
CASE $OutputStatus = "Found it" and $d_Found = FALSE
Pak jsem ještě zakomentoval řádky 710 a 711, ale teď narychlo fakt nevím, proč - to zkus až, kdyby to blblo.
#ELSE #$NoteText = $NoteText + $_NewLine + "!@$OutputDateTime@!" + $_NewLine
Publikováno 04 leden 2011 - 11:57
Crocky napsal/a:
QuoX napsal/a:
Problem je ten ze mi tam zacnou padat stare nalezy klidne i mesic stare, a absolutne netusim jak se toho zbavit
To znám. Sice tohle makro používám jenom pro označení nalezených keší (jenom bod 1. Import from GPSr), ale asi znám odpověď.
V makru (verze 1.1.31) na řádce 481 jsem vyloučil nalezené keše:
CASE $OutputStatus = "Found it" and $d_Found = FALSE
Pak jsem ještě zakomentoval řádky 710 a 711, ale teď narychlo fakt nevím, proč - to zkus až, kdyby to blblo.
#ELSE #$NoteText = $NoteText + $_NewLine + "!@$OutputDateTime@!" + $_NewLine
wow ... kdybych tem znakum aspon trosku rozumnel :-D no zkusim se na to doma podivat... ;-) kdytak te budu otravovat pmkama, jinak dela mi to opravdu porad, i prestoze si promazavam fieldnotes ( geocache_visits.txt) tak nevim zkusim promazat to makro...
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!
Garmin GPSMap 64sx + GSAK v 9.x.x.xx
Publikováno 04 leden 2011 - 16:20
hmmm to bych se mohl rovnou zeptat, na co to zamykani v GSAKu je ;-) jaky to ma smysl... ;-) to jakoze mi to neprepisuje zmeny ownera???
Zamykání „zmrazí” aktuální stav cachešky (listing, logy, atributy,...). Pro svoje nalezené mám samostatnou databázi tvořenou jen z MFPQ (rychleji se pak generují statistiky), ve které mám dříve nalezené cachešky zamčené (ono se dá i při importu nastavit, co všechno se má z daného PQ použít, ale jistota je jistota). Občas se totiž mění obtížnost, velikost, owner, typ a podobně a pro statistiky chci mít stav z doby mého nálezu
Publikováno 04 leden 2011 - 16:44
rsc_cz napsal/a:
hmmm to bych se mohl rovnou zeptat, na co to zamykani v GSAKu je ;-) jaky to ma smysl... ;-) to jakoze mi to neprepisuje zmeny ownera???
Zamykání „zmrazí” aktuální stav cachešky (listing, logy, atributy,...). Pro svoje nalezené mám samostatnou databázi tvořenou jen z MFPQ (rychleji se pak generují statistiky), ve které mám dříve nalezené cachešky zamčené (ono se dá i při importu nastavit, co všechno se má z daného PQ použít, ale jistota je jistota). Občas se totiž mění obtížnost, velikost, owner, typ a podobně a pro statistiky chci mít stav z doby mého nálezu
Jak to resis s archivovanyma keskama? Prijde mi zajimava informace kolik kesi je jiz archivovano z toho co sem ulovil.
Publikováno 04 leden 2011 - 19:11
Publikováno 06 leden 2011 - 10:56
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!
Publikováno 06 leden 2011 - 11:12
No já mám toto makro:QuoX napsal/a:
Tak jsem koukal do toho makra a zrejme mma uz jinou verzi, ty radky vubec nesedi :-(
http://gsak.net/boar...=0
Publikováno 06 leden 2011 - 11:30
no a s tim mam prave problem... zkousim jak toto tak Betu a oboje mi blbne a uplne stejne...Crocky napsal/a:
No já mám toto makro:QuoX napsal/a:
Tak jsem koukal do toho makra a zrejme mma uz jinou verzi, ty radky vubec nesedi :-(
http://gsak.net/boar...=0
Publikováno 12 leden 2011 - 15:54
Publikováno 12 leden 2011 - 16:40
kvapa napsal/a:
Cau, poradil byste mi nekdo jak z GSAKu dostat nejakym makrem google mapu, kde bych mel vsechny body ktere si vyberu napr. filtrem?
Tohle makro:
http://www.geocachin...2346&rowstart=0
ti udelam google mapy kolem vybranych bodu.
Publikováno 12 leden 2011 - 18:41
Pokud ano tak si najdi makro: myGMEv3 na strankach Gsaku
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
Publikováno 13 leden 2011 - 9:04
Publikováno 13 leden 2011 - 9:58
Publikováno 13 leden 2011 - 10:17
Publikováno 13 leden 2011 - 10:24
Publikováno 13 leden 2011 - 11:02
Crocky napsal/a:
Tak to, co vidíš, je malinko upravená mapa "vykradená" z Geogetu + exportní makro pro GSAK (vzniklé taky z nějakých cizích prehistorických maker). Můžu Ti to poslat, máš-li zájem (ale až večer, teď musím pracovat )
To nevypadá špatně měl bych taky zájem.
Publikováno 13 leden 2011 - 11:03
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 13 leden 2011 - 11:16
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů