série Filmová místa
Publikováno 28 listopad 2007 - 21:24
Publikováno 28 listopad 2007 - 23:31

Publikováno 29 listopad 2007 - 8:02
..podle mapy jsme támhle na tom kopci..
Publikováno 29 listopad 2007 - 9:08
Citace
Mafi5bj napsal/a:
Holenkové GC11YQQ (rybník Věžák) "Jak dostat tatínka do polepšovny".
ono by se z "Jak dostat tatinka do polepsovny" dala vubec udelat multi po Hruboskalsku - jiz zmineny rybnik za chalupou, pak rybniky do kterych zahuci narozny, "draci skala", na kterou lezou vasek s tatou, misto, kde vasek sleti z kola a rozsype cukr atd, jen co si narychlo vybavuju. byla by to moc super prochazka. safra, zacina me to lakat. ze bysme se tam v lete vypravili?

Publikováno 01 prosinec 2007 - 11:09
Citace
Dain & Olik napsal/a:
Citace
Mafi5bj napsal/a:
Holenkové GC11YQQ (rybník Věžák) "Jak dostat tatínka do polepšovny".
ono by se z "Jak dostat tatinka do polepsovny" dala vubec udelat multi po Hruboskalsku - jiz zmineny rybnik za chalupou, pak rybniky do kterych zahuci narozny, "draci skala", na kterou lezou vasek s tatou, misto, kde vasek sleti z kola a rozsype cukr atd, jen co si narychlo vybavuju. byla by to moc super prochazka. safra, zacina me to lakat. ze bysme se tam v lete vypravili?
Toto mne také láká. Převelká škoda, že jsem v době návštěvy před třemi lety o geocachingu nevěděl, natož o filmových místech

série Filmová místa. Pomozte nám najít zajímavá místa natáčení
Publikováno 02 prosinec 2007 - 11:53

Publikováno 02 prosinec 2007 - 17:58

Publikováno 05 prosinec 2007 - 10:48
Citace
Dain & Olik napsal/a:
muze te mi nekdo helpnout?pri priprave kese jsem zjistil, ze nemam paru, kde je tohle schodiste. predem diky. D
Jojo, to jsem také hledal ale neúspěšně

Aktuální stav - v sérii je nyní 16 kešek. Stále zbývá spousta autorů ke kontaktování a pomalu se tím prokousávám

Publikováno 05 prosinec 2007 - 11:08
Citace
Kocourvbotach napsal/a:
Citace
Dain & Olik napsal/a:
muze te mi nekdo helpnout?pri priprave kese jsem zjistil, ze nemam paru, kde je tohle schodiste. predem diky. D
Jojo, to jsem také hledal ale neúspěšně
uz je to vyreseno

Publikováno 05 prosinec 2007 - 12:41
Publikováno 05 prosinec 2007 - 15:04
http://www.geocachin...ff-ab33cedd37d3
Ponejprv jsem myslel, že jsem nedostatečně zmapoval terén a již existující sérii o filmových místech přehlédnul. Nicméně u této kešky http://www.geocachin...70-85f6fb0a0845
vidím, že ji cztweety přidal do svého listingu až po nás. Série obsahuje všechny kešky, které jste zde ve fóru doporučili...
Samozřejmě si každý může zakládat co chce a jak chce, nicméně nevím, k čemu dvě takřka identické série? A co cztweetyho k tomuto vedlo?

Publikováno 05 prosinec 2007 - 16:24
Citace
Kocourvbotach napsal/a:
Samozřejmě si každý může zakládat co chce a jak chce, nicméně nevím, k čemu dvě takřka identické série?
A nebylo by lepší vytvořit nějakým způsobem tématické seznamy přímo tady na GC.CZ? A nejen Filmová místa. Třeba rozhledny, ... ... ... (zrovna teď mě nic nenapadá

Publikováno 06 prosinec 2007 - 6:48
Publikováno 06 prosinec 2007 - 7:09
Publikováno 07 prosinec 2007 - 7:43
Citace
choze napsal/a:
...a jste v Projektech
Mockráte děkuji za nabídku, realizaci a bleskovou spolupráci

Publikováno 10 prosinec 2007 - 9:02
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů