Vojcek: ano, to taky, o tom ani radši nepíšu. Často stačí jen ručně pohnout s mapou a vzpamatuje se to samo.

(a není to statickou navigací, ta je vypnutá - prostě občas OZI kašle na to, že by měl hýbat s mapou)
Wendabr: o odchylce při malém počtu satelitů nemluvím. Mluvím o tom, že v nových develop. verzích (poslední, co je OK, je 2.19, nebo 2.21) se jakoby akumuluje projitá trasa, když nestíhá hýbat s mapou, a postupně se vykresluje, ale pomaleji, než se já pohubuji. Jednoduše - nestíhá pracovat v realtime

Prochází trasu, co už jsem prošel, ale čím dál víc zpožděně.
Mám takový pocit, že to možná nějak souvisí s tou jejich novou funkcí "3D perspektiva" - pohled šikmo seshora na mapu. V menu ji sice nemám zatrženou, ale kdoví, co v algoritmech kolem toho všechno změnili ...
Protože toto začne dělat až po nějaké době, co je zapnutá GPS dalo by se i hádat na něco, co souvisí s dobou chodu, tj. třeba záznam trasy, který narůstá a třeba ho pak už nestíhá při větší délce zpracovávat a zároveň posouvat mapu, takže se to pak začíná zpožďovat. Zkusím ještě vypnout záznam trasy, jestli to vůbec jde ...