Jak být ÚSPĚŠNÝ ve FTF
Publikováno 29 prosinec 2007 - 12:49
Kdysi jsem si udělal skriptík, který mi každou 1/2 hodinu (a v reviewerském primetimu každou 1/4 hodinu) kontroloval kešky v okolí mého domu a když našel novou, poslal mi smsku.
myslíš že bys mohl dát k dispozici tuhle věcičku?
Publikováno 29 prosinec 2007 - 18:53
Moje řeč :-) Možná bych ještě doplnil mít operátora Vodafone, stále nabitou GPSku na připravenou kačerskou výbavu...Colonel74 napsal/a:
Na lov FTF je prakticky nutnost Premium membership. A potom je dobry zrici se alkoholu, vubec nespat a mit stale plnou nadrz Ahoj Midlane
Publikováno 29 prosinec 2007 - 19:29
Publikováno 29 prosinec 2007 - 19:37
Publikováno 01 leden 2008 - 17:39
Dommi napsal/a:
upravila bych to na mit dost penez na benzin a na pokuty
V Praze? Proti kolu bez šance
Publikováno 01 leden 2008 - 17:41
Dawit napsal/a:
Kdysi jsem si udělal skriptík, který mi každou 1/2 hodinu (a v reviewerském primetimu každou 1/4 hodinu) kontroloval kešky v okolí mého domu a když našel novou, poslal mi smsku.
No, je na ní třeba linuxový server s pevným připojením na net, a s právem zapisovat do cronu.
Publikováno 01 leden 2008 - 18:20
Robert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
V Praze? Proti kolu bez šance
Jak to v tom pripade ten PaBa v tom bavoraku dela? Ze by prijel vzdy na kole a pak si ho nechal pristavit?
:D:D
Publikováno 01 leden 2008 - 19:58
Tyto podmínky splňuju. Mohl bys mi prosím poskytnout skriptík? Jsem pak ochoten tuto službu nabídnout i dalším lidem, pokud bude zájem.Robert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
Dawit napsal/a:
No, je na ní třeba linuxový server s pevným připojením na net, a s právem zapisovat do cronu.
Publikováno 01 leden 2008 - 22:08
kapitola napsal/a:
Jak to v tom pripade ten PaBa v tom bavoraku dela? Ze by prijel vzdy na kole a pak si ho nechal pristavit?
:D:D
Jo, to nevím. Nicméně na mých neúspěšných ftfkách mne už předběhl Dorki, Mel-Man, PC-Romeo, ale PaBa ještě nikdy
Publikováno 02 leden 2008 - 13:09
jimmyjames napsal/a:
Tyto podmínky splňuju. Mohl bys mi prosím poskytnout skriptík? Jsem pak ochoten tuto službu nabídnout i dalším lidem, pokud bude zájem.
Paráda. Takže víme komu děkovat, až budeme jednu cache logovat půl hodiny... Doopravdy při současném kurzu $ nemáte na PM?
Publikováno 02 leden 2008 - 13:55
Publikováno 02 leden 2008 - 14:23
Proč bys kvůli tomu měl jednu keš logovat půl hodiny??les-coccinelles napsal/a:
jimmyjames napsal/a:
Tyto podmínky splňuju. Mohl bys mi prosím poskytnout skriptík? Jsem pak ochoten tuto službu nabídnout i dalším lidem, pokud bude zájem.
Paráda. Takže víme komu děkovat, až budeme jednu cache logovat půl hodiny... Doopravdy při současném kurzu $ nemáte na PM?
Zamyslel ses někdy nad tím, kam ty peníze vybrané z PM jdou? Provoz jejich serveru určitě tolik peněz zdaleka nestojí... Podle mne to je dost předražené a odmítám tuhle orgranizaci za těchto podmínek peněžně sponzorovat. Navíc nic jiného, pro mne užitečného, kromě zasílání informací o nových keškách, za to nedostanu. To mi za 550Kč/rok tedy nestojí... Především mi však jde o princip.
EDIT: Mimochodem GC.com podporuje odesílání upozornění na nové kešky SMSkou na české mobilní operátory? To mne docela udivuje..
Publikováno 02 leden 2008 - 14:40
Zamyslel ses někdy nad tím, kam ty peníze vybrané z PM jdou? Provoz jejich serveru určitě tolik peněz zdaleka nestojí... Podle mne to je dost předražené a odmítám tuhle orgranizaci za těchto podmínek peněžně sponzorovat. Navíc nic jiného, pro mne užitečného, kromě zasílání informací o nových keškách, za to nedostanu. To mi za 550Kč/rok tedy nestojí... Především mi však jde o princip.
...hmm, asi máš o platbách za konektivitu a provozu serveru typu gc.com dost pomýlené představy. Ale hlavně - pokud je ti těch 30USD/rok příliš, tak se něčil že nemáš notifikace a nežebrej o skriptík :D... Jinak to vypadá jako česká vyčůranost - neplatit, stěžovat si že je to drahé, ale přitom se chtít "vézt" za prachy těch blbů, co zaplatili...
Publikováno 02 leden 2008 - 14:47
Publikováno 02 leden 2008 - 15:37
Snad jen tedy... víš o tom, že existuje třeba opencaching a jiné geocachingové servery a že, když přijdeš do krámu, kde se ti nelíbí, je lepší jít do nějakýho jinýho... změny tady totiž zrovna s tímhle přístupem těžko dosáhneš, nehledě na to, že bys ji musel dosáhnout hlavně tady: http://forums.groundspeak.com/gc/.
Publikováno 02 leden 2008 - 16:03
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů