No Voltage
Publikováno 13 leden 2008 - 13:32
Publikováno 13 leden 2008 - 13:44
Publikováno 13 leden 2008 - 14:10
Publikováno 13 leden 2008 - 16:50
Publikováno 13 leden 2008 - 17:03
Publikováno 13 leden 2008 - 18:14
Ano, vyfiltrovat PM cache se dá prostřednictvím Pocket Query po zaplacení PM :D:Dpolerok napsal/a:
Dají se nějak vyhledat cache, které jsou jenom pro PM?
... ale až na vzácné výjimky filtrování jen PM cachí nemá smysl. Zatím
.
Publikováno 13 leden 2008 - 18:18
Publikováno 13 leden 2008 - 18:20
Publikováno 13 leden 2008 - 18:51
Publikováno 13 leden 2008 - 20:19
... ale až na vzácné výjimky filtrování jen PM cachí nemá smysl. Zatím
No, já jen ze zvědavosti kolik a kde všude jsou
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 13 leden 2008 - 21:46
Publikováno 14 leden 2008 - 8:32
Publikováno 14 leden 2008 - 9:24
Publikováno 14 leden 2008 - 9:42
Publikováno 14 leden 2008 - 9:58
Opravdu nevím, proč ten kdo to myslí s GC vážně a nemusí být ani lovec FTF v současné době pořád řeší, jestli být PM či ne. Dle mého názoru to přináší jen výhody a odpustit si ty 2 piva nebo jednoho Mekáče za měsíc snad dokáže každý..Numira napsal/a:
našel bys je třeba podle mapy na zdejších stránkách.
Tímto zároveň děkuji pepovi.z.pocernic za to, že se o nás tak hezky stará
Nevím jak na místní mapě odfiltrovat kešky s určitou obtížností, nenašel jsem to tam a ještě ke všemu ti to ukáže nesprávné souřadnice, tak k čemu je proboha taková mapa. Není lepší využívat standardní prostředky?
A poslední věc jsou PM kešky. Svoje opodstatnění mají právě v tom, aby omezily např. počet hledačů. A když už jsme u toho, tak v ČR je jich celkem 5 (slovy pět) a aktivní jsou 4 (slovy čtyři).
Publikováno 14 leden 2008 - 10:04
Publikováno 14 leden 2008 - 10:18
sobikovi napsal/a:
Dle mého názoru to přináší jen výhody a odpustit si ty 2 piva nebo jednoho Mekáče za měsíc snad dokáže každý..
Souhlasím. Já osobně jsem s tím dlouho otálel, protože jediná výhoda, kterou jsem spatřoval byla v PQ, uznávám, že i ostatní nadstavbové funkce jsou pohodlné, nicméně žít se dá i bez toho...
Nevím jak na místní mapě odfiltrovat kešky s určitou obtížností, nenašel jsem to tam a ještě ke všemu ti to ukáže nesprávné souřadnice, tak k čemu je proboha taková mapa. Není lepší využívat standardní prostředky?
V nějakém vlákně to pepa anoncoval - když klikneš na odkaz mapa, tak adresa stránky končí nějak...mapa.php když se to ale změní na ...mapa5.php, rázem se rozšíří možnosti filtrování
Co se týká nesprávných souřadnic, tak v uváděném příkladu 4kových a 5kových bych si stejně netroufnul jít na takovou keš bez přečteného listingu, no a když už si na listing kliknu, tak si i ty souřadnice můžu opsat... Nejsou zas tak blízko sebe, aby se jeden upsal...
A poslední věc jsou PM kešky. Svoje opodstatnění mají právě v tom, aby omezily např. počet hledačů. A když už jsme u toho, tak v ČR je jich celkem 5 (slovy pět) a aktivní jsou 4 (slovy čtyři).
Taky souhlas. Jen jsem poukazoval na to, že z těch pěti má tenhle režim smysl jen asi tak u dvou. Naopak si myslím, že některé keše, které PMO nejsou, tak by klidně být mohly, zasloužily by si tak delší "život" a ohleduplnější zacházení
Publikováno 14 leden 2008 - 10:41
Kdybys četl oznámení administrátorů, tak bys věděl o testovací verzi vylepšeného filtrovánísobikovi napsal/a:
To že je keška trochu posunuta poznáš jen při velkém přiblížení mapy. Takže ten posun může vadit jen tomu, kdo hledá podle mapy a tomu, kdo by chtěl sosat databázi (kvůli sosačum to tam je). Kdybych o tom posunu nenapsal, tak si toho drtivá většina lidí nevšimne a bude to v pohodě užívat. A žádné souřadnice mapa neukazuje, takže je nemůže ukázat ani nesprávně.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů