Opravdu nevím, proč bych měl vyhazovat 540Kč/rok a vážně nevidím nic užitečného, co bych za to získal PQ mi plně nahradí skvělý program Skrýšotlač. Samozřejmě umí i filtrování keší podle obtížnostisobikovi napsal/a:
Opravdu nevím, proč ten kdo to myslí s GC vážně a nemusí být ani lovec FTF v současné době pořád řeší, jestli být PM či ne. Dle mého názoru to přináší jen výhody a odpustit si ty 2 piva nebo jednoho Mekáče za měsíc snad dokáže každý..
Nevím jak na místní mapě odfiltrovat kešky s určitou obtížností, nenašel jsem to tam a ještě ke všemu ti to ukáže nesprávné souřadnice, tak k čemu je proboha taková mapa. Není lepší využívat standardní prostředky?
Ta skvělá mapa na GC.com za ty peníze skutečně stojí, to ano. Jak je krásně pomalá, neustále se zahlcuje, oplývají úžasnou nestabilitou... no prostě za to ty peníze musí dát každý, no ne? Mapa zde na GC.cz je neporovnatelně rychlejší, stabilnější, má více funkcí, zejména možnosti filtrace, a navíc je zdarma.
Takže já opravdu nevím, proč bych měl těch 540Kč/rok platit, když za to nezískám, pro mne užitečného, vůbec nic. Kdybych za to získal alespoň rychlou, stabilní a funkční mapu, tak bych o tom uvažoval. Nicméně GC.com pouze využívá API map Googlu, takže pochybuju,že by se s PM na totmo (rychlost atd.) něco změnilo.
Zakládání PM only keší podle mne nemá žádný smysl. Pokud chce autor omezit počet návštěvníků a vyfiltrovat z toho jen lidi, kteří to myslí s GC skutečně vážně, tak tomu může přizpůsobit obtížnost, ne? Například zvolit keš jako bonusovou keš nějaké obtížnější série. Tím by po cestě odpadli lidi, kteří to "s GC nemyslí vážně".
PS: Můj názorna PM už se rozebíral v jiném vlákně, takže to tu nechci celé vypisovat. Jen bych chtěl upozornit na to, že nejsem typ "linuxák", který ze zásady odmítá za cokoli platit a ke všemu hledá free a opensource variantu, ač i menší kvality než "zlý" komerční produkt. O to mi vůbec nejde. Nicméně v tomto případě mi free alternativy přinesou vyšší funkčnost než ty placené (Skrýšotlač atd.), takže fakt nevidím rozumný důvod platit za PM, které mi nic nepřinese. Kdyby mi GC.com nabídl něco užitečného (a lepšího než dostupné alternativy), tak za to klidně zaplatím.
PS2: Už mě začíná docela štvát, jak tu někteří lidé, kteří si zaplatili PM, vyjadřují nechápavé pocity, proč si to každý nezaplatí a zřejmě si o těch non-PM myslí, jaké to jsou "socky". Pokud je toto i tvůj názor, tak věz, že někteří lidé jen přemýšlí nad tím, za co platí a nevyhazují peníze jentak za nic. Nebudu si kupovat přeci všechno, co uvidím v obchodě, jenom proto, že to je "levné". Chytrý člověk zajde do dalších obchodů a vybere si to, co má pro něj lepší poměr cena/funkčnost . Vlastnictví PM nevyjadřuje vůnec nic o tvém vztahu ke GC. Vyjadřuje jen to, že si byl ochoten za PM zaplatit. Tedy se z toho dá usoudit, že máš o PM opravdový zájem. Nicméně to neznamená, že ten kdo PM nemá, tak má o GC menší zájem, než ty.