No Voltage
Publikováno 14 leden 2008 - 19:50
Publikováno 14 leden 2008 - 19:57
Ano ano...opakování je matka moudrostiLeroj napsal/a:
ach bože, už je to tady zase !!!Flipper77 napsal/a:
Nechápu o co tady jde...PM je myslím dobrá a hlavně dobrovolná záležitost.Pokud owner zadá podmínky pro odlov své cache,tak by se tyto podmínky měly ctít a dodržovat.Takže,pokud někdo šetří a nemá 540,-Kč za rok,tak bych mu doporučil sehnat dalších devět jemu podobných cacherů,založit profil a mít společné heslo a platit také společně!54,-Kč myslím za rok našetřit jde,teda pokud si tento dotyčný pořádně utáhne opasek:D:D:D
Publikováno 14 leden 2008 - 20:18
Publikováno 14 leden 2008 - 21:49
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 15 leden 2008 - 9:49
Proč každý s tak klidným svědomím porušuje nějaká pravidla?!... Domnívám se, že Skrýšotlač byl původně určen na něco zcela jiného než je v současné době používán. Moje prapůvodní poznámka byla o tom, že být PM se prostě vyplatí a to je všechno.jimmyjames napsal/a:
To, že porušuju pravidla Groundspeaku ohledně hromadného stahování souřadnic, vím. Tohle ale nemá vůbec nic společného s krádeží...
Publikováno 15 leden 2008 - 10:21
Publikováno 15 leden 2008 - 11:09
Nemám ten pocit, že by ten kdo má PM musel být považován jak píšeš za "elitáře", spíš to beru jako další krok v GC, kdy si vážíš jednak práce jiných, ale především svého času, "nekradeš" strojový čas zaměstnavatele/školy a prostě je ti určité "pohodlí a podpora" přednější než jeden nezdravý Mekáč.Vitek team CZ napsal/a:
Prostě mi nějak vnitřně vadilo být v jedný lajně s různými zde diskutujícími chytrolíny a radši budu označován za "elitáře" jak už zde taky kdysi zaznělo.
Jsem to ale naivka, že?
Publikováno 15 leden 2008 - 12:04
Chtěl jsem k tomu něco napsat, ale raději to nechám příp. na nějaký event. Nemá smysl to tu dál rozebírat, stejně by mě tu řada lidí nepochopila. Jinak pro rejpaly: nejsem anarchysta ani komunista.sobikovi napsal/a:
Proč každý s tak klidným svědomím porušuje nějaká pravidla?!...
Co pořád máš s tím mekáčem? Je to snad tvůj případ? Já třeba mcdonald nesnáším, takže mekáče nekupuju ani nejím.sobikovi napsal/a:
......prostě je ti určité "pohodlí a podpora" přednější než jeden nezdravý Mekáč.
Publikováno 15 leden 2008 - 13:22
Publikováno 15 leden 2008 - 20:36
Publikováno 15 leden 2008 - 20:38
Publikováno 15 leden 2008 - 20:54
Tak až budeš mít cestu do Prahy, tak se ozvipolerok napsal/a:
Pojďme radši na to pivo
Publikováno 15 leden 2008 - 21:04
Toš tak určitě tam budu na mafiánské eventujimmyjames napsal/a:
Tak až budeš mít cestu do Prahy, tak se ozvi
Publikováno 16 leden 2008 - 12:18
Publikováno 16 leden 2008 - 12:25
Už jsem nechtěl reagovat, protože to asi stejně nikam nepovede, ale... ...ale stát taky určitě nezruinuje, když mu dáš na daních o pár tisíc míň... A taky by se dalo čekat, že si toho mezi těmi miliardami nikdo nevšimne, ale...jimmyjames napsal/a:
...To určitě jejich servery nezrujnuje, ani si toho nevšimnou.
Publikováno 16 leden 2008 - 12:37
Kapka ke kapce.. nech bejt. Ono se takto podobně chová dalších tisíce a tisíce kačerů z ostatních rozvojových zemí.. Kromě jiného se domnívám, že pro servery je rozdílný proces a zátěž odesílání PQ by email a požadavky na http při browsingu.dan-sam napsal/a:
Už jsem nechtěl reagovat, protože to asi stejně nikam nepovede, ale... ...ale stát taky určitě nezruinuje, když mu dáš na daních o pár tisíc míň... A taky by se dalo čekat, že si toho mezi těmi miliardami nikdo nevšimne, ale...jimmyjames napsal/a:
...To určitě jejich servery nezrujnuje, ani si toho nevšimnou.
Publikováno 16 leden 2008 - 12:41
Publikováno 16 leden 2008 - 16:00
Konečně tahle debata k něčemu bylaadp. napsal/a:
sakrys, me vlastne ted konci PM, dik za upozorneni ze je treba zas zaplatit.
Publikováno 16 leden 2008 - 16:27
Publikováno 16 leden 2008 - 16:48
adp. napsal/a:
sakrys, me vlastne ted konci PM, dik za upozorneni ze je treba zas zaplatit.
Ty nechceš okusit ten pocit mít něco ZADARMO?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů