Hezci geosvet pro vsechny
Publikováno 05 únor 2008 - 11:03
Publikováno 05 únor 2008 - 12:54
Publikováno 05 únor 2008 - 13:02
Já se hlásím z opačné strany. T.j. jako roznašeč samolepek. Pouze požaduji 0,1 bodu za každou umístěnou samolepku a 0,4 bodu v případě FTF. To je, myslím, docela fér, ne? Jen ještě nevím, jak to do statistik naprogramovat, ale s tím by mi mohl někdo poradit.Geoinzerce napsal/a:
Jeste se nikdo neprihlasil kdo chce byt na te samolepce. To nechapu takovy uzasny napad - tisic cacheru bude sypat bodiky na Vase ucty a vy nebudete muset ani hnout brvou - Vas to nelaka?
Publikováno 05 únor 2008 - 13:33
Publikováno 05 únor 2008 - 13:55
Publikováno 05 únor 2008 - 15:08
S daní nebo bez?StefaCzech napsal/a:
Akorat nevim jestli to bude za sazbu 60,-/min jeste prijatelne.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 05 únor 2008 - 15:48
Publikováno 08 únor 2008 - 0:56
Publikováno 08 únor 2008 - 1:35
Publikováno 08 únor 2008 - 1:42
Publikováno 08 únor 2008 - 1:54
Publikováno 08 únor 2008 - 1:59
Publikováno 08 únor 2008 - 7:44
Publikováno 08 únor 2008 - 7:55
Publikováno 08 únor 2008 - 8:04
kyknos napsal/a:
Jaksi mám pocit, že sbírat pixličky jako stroj nemá žádný smysl. Ale mám pocit, že velké části tu jde především o body.
kazdy hraje jak ho bavi. nekdo luxuje, no a? nekdo si dojde pro dve za vikend, no a co?
Publikováno 08 únor 2008 - 8:11
Mel-man asi zrovna neni dobry priklad, o sve cache se stara vzorne (naprava ohlaseneho problemu vetsinou do par dnu), a kvalita (spis bych rekl vyber mista ulozeni) kolisa uplne nahodne a nezavisle na tom, jestli je cache mezi prvnimi nebo poslednimi ulozenymi.kubulak napsal/a:
...
Taky me dostavaji chrlici kesek, kdyz vidim ze Mel-man ma zalozeno pres 60 kesi, rikam si jak asi vypada jejich udrzba a jak bude vypadat za 5, 10, 30 let... a ona i ta kvalita u nekterych uz klesla pod kvantitu...
Publikováno 08 únor 2008 - 8:16
Dain & Olik napsal/a:
kyknos napsal/a:
Jaksi mám pocit, že sbírat pixličky jako stroj nemá žádný smysl. Ale mám pocit, že velké části tu jde především o body.
kazdy hraje jak ho bavi. nekdo luxuje, no a? nekdo si dojde pro dve za vikend, no a co?
A nic. Jen prostě považuji za fakt, že oni luxeři chodí rovnou pro finálky podle seznamu, ve kterém jsou nejen souřadnice ale i popis přesného uložení. Najít jednu poctivě je pak sportovnější výkon než najít padesát tímto způsobem. Ale máš pravdu, každému, co ho baví
Publikováno 08 únor 2008 - 8:19
kyknos napsal/a:
Já nevím o čem se tu bavíte. Věnuji se GC dva týdny (nebo jak dlouho) a už mi byl seznam finálek nabízen dvakrát. Poprvé za peníze (a zdá se, že to není špatný job ), podruhé "ze známosti" zadarmo. Body mě nezajímají, naopak odjakživa rád řeším problémy, takže jsem odmítnul. Jaksi mám pocit, že sbírat pixličky jako stroj nemá žádný smysl. Ale mám pocit, že velké části tu jde především o body.
Takže mě trochu udivuje, že někdo, kdo je tu X let, o tom neví a tváří se, že problém neexistuje.
No ted jsi me rozesmal. Hlavne tou posledni vetou. Netvarim se ani tak ani tak. GC znam nejaky ten patek a to ze se kupci s finalkama je pro me novinkou. Hodne me to mrzi a nejvice ze to dela nekdo z pratel (BTW: jsou to pak jeste pratele?)
Publikováno 08 únor 2008 - 8:21
Dain & Olik napsal/a:
ja nic dokazovat nepotrebuju jinak pokud vim, mysterky muzu vylustit doma a pak uz jen jdu po pardubicich od pixly k pixle, protože nic jineho tam není . s nalustenymi mysterkami, sem tam multi se sbiranim po ceste - ve meste 40 za den?
To mas pravdu nektere jsdou vylustit doma ale nektere si musis vyslapnout do lesa a byt tam 2h aby jsi pohopil. A Nekdo mezim stiha byt i na jinych kesich v PCE.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů