kyknos napsal/a:
Dain: Promiň, ale myslím, že si tě dám do ignorace. Nemám náladu ani čas reagovat na uražené odpovědi nevyzrálého jedince neschopného připustit, že nemá pravdu. Takže od této chvíle jsi pro mě vzduch. Jen doufám, že mě nezačneš otravovat v reálu, protože jsme zřejmě téměř sousedi.
Milý Kyknosi, na to že se geocachingem zabýváš dle vlastních slov 14 dní, vyzařuješ přímo hypertrofovaným sebevědomím se schopností vidět témeř do GEO-všecho...
Jinak by mne zajímalo, v jaké části pražské geokomunity se pohybuješ, protože mne od prosince 2003 (kdy se stal geocaching naším "major hobby" ) zatím nikdo žádný kšeftík typu "tabulka cílových souřadnic mysterek a multin" nenabídl. A to si troufám říci, že osobně znám (některé velmi dobře, protože jsou to nejbližší přátelé...) naprostou většinu z top-50 českého geocachingu.
D.
PS: nedokáži si představit, že bych se zapojil do "činnosti" jakékoliv zájmové komunity a po prvních 14 dnech bych rozdával neotřesitelná moudra se Tvým stylem, šarmem a Tvého kalibru... Dost to o Tvém egu vypovídá...
PPS: jsem rád že žiji v 21.století, protože před pár set lety by někteří z Vás pravděpodobně byli platnými členy inkvizičních tribunálů "a la Kladivo na čarodějnice..." Dnes to možná dotáhnete na pouze inspektory čistoty geocachingu 1.stupně...
PPS: možná jste si toho pánové "newbyes" nevšimli, ale většina Těch, kteří stáli u počátků CZ geocachingu, nebo ho svými aktivitami (zakládacími, organizačními... etc.) významně naplňují, se již vůbec do diskusí vedených lidmi Vašeho kalibru nezapojují resp. je ignorují a ani gc.cz již nečtou. Asi je čas udělat totéž...
PPPS: ačkoliv s p. Kyknosem a p. JimmyJamesem v mnoha věcech upřímně nesouhlasím (a především s formou, jakou své názory prezentují...), vážím si toho, že se prezentují pod svými reálnými geo-nicky. Narozdíl od diskutérů typu Pitrus ši Supermudla, kteří jsou tak zbabělí, že plivají své bláboly pod rouškou internetové anonymity...