MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 11 červen 2008 - 19:58
Publikováno 12 červen 2008 - 0:57
Publikováno 12 červen 2008 - 22:40
MoZiGo 1.1.1.31 - iba exestepet - 11.6.2008 21:31
Ide hlavne o to, ze ked idem do terenu a robim si dopredu nejaku tu pripravu, tak by bolo dobre mat trebars ako odkaz v listingu na subor s tymito poznamkami. Dobry priklad by mohli byt rozne mysterky, ktore clovek riesi este doma, hlada veci po internete, a bolo by myslim velmi prakticke mat v tomto subore poznacene napr. odkazy na najdene stranky, pripadne cele riesenie ci postup. Ked sa k tomu potrebujem neskor vratit, tak by som to mal pekne pokope, a nemusim to pracne hladat nanovo. Pripadne si chcem poznacit indicie u multikesiek, na ktore povedzme nemam momentalne cas, ale tieto indicie som ziskal ( vid pripady, ked je potrebne prejst niekolko kesiek, aby clovek ziskal napr. suradnice dalsej). Dufam, ze som to nenapisal prilis komplikovane.
- doplnená možnosť pridania vlastného súboru ku každej keške /stepet/
- tento file je automaticky kopírovaný aj do PDA pri kopírovaní/upgrade htm listingu
- jeho názov kopíruje názov listingu ku keške - len má príponu RTF - rich text formát
- do každého redukovaného listingu ku keške sa teraz´generuje odkaz na rtf súbor
- v teréne je možné kliknutím na tento odkaz vyvolať editor Word Mobile a môžete súbor editovať aj v teréne
- umiestňuje sa do nového adresára rtf
- opravené zistené chyby exportu colorada
Stahujte tu
Publikováno 13 červen 2008 - 18:32
Publikováno 14 červen 2008 - 15:41
Publikováno 14 červen 2008 - 15:49
energit napsal/a:
diky za super napad s tim rtf to tomu chybelo, bohuzel mi ale nefunguje. RTF adresar se vytvoril, ale nevytvorily se zadne soubory, zadny zaskrtnuti jsem nikde neobjevil, co mam tedy udelat pro to aby se to vytvorilo? diky
Na hlavnej stranke MoZiGo sa postav na kesku ku ktorej potrebujes pridat .rtf. Pod zoznamom kesiek je tlacidlo s pismenom W, klikni nan a otvori sa ti editor. Napis, co potrebujes a uloz cez ikonku "diskety". No a objavi sa ti v adresari RTF.
Publikováno 14 červen 2008 - 18:43
Na hlavnej stranke MoZiGo sa postav na kesku ku ktorej potrebujes pridat .rtf. Pod zoznamom kesiek je tlacidlo s pismenom W, klikni nan a otvori sa ti editor. Napis, co potrebujes a uloz cez ikonku "diskety". No a objavi sa ti v adresari RTF.
diky, to jsem tam uz objevil, ale slo mi o to jestli to jde udelat nejak hromadne, treba u vsech mystery
Publikováno 14 červen 2008 - 20:45
No možno to nie je "blbý nápad" - generovať "preventívne" prázdne súbory, lebo potom v teréne sa tento hneď otvorí v MobilWorde po kliknutí na odkaz "Váš tex", čo je fakt pomoc, lebo robiť to PDA ručne - najmä zadávať presný názov súboru je v praxi nemožné.energit napsal/a:
[diky, to jsem tam uz objevil, ale slo mi o to jestli to jde udelat nejak hromadne, treba u vsech mystery
Ak by to dakomu nevyhovovalo resp. vadilo dám to ako voliteľný parameter do nastavení...
Urobím to na označené kešky, nielen na multiny - môže sa to niekedy hodiť.
Sú aj nejaké iné názory?
Publikováno 15 červen 2008 - 18:15
zrovna dnes jsem si uvědomil, že se to hodí i u tradicionálek, někteří autoři dávají pod víčko číslo, které se hodí pro bonusovou cache.klama napsal/a:
No možno to nie je "blbý nápad" - generovať "preventívne" prázdne súbory, lebo potom v teréne sa tento hneď otvorí v MobilWorde po kliknutí na odkaz "Váš tex", čo je fakt pomoc, lebo robiť to PDA ručne - najmä zadávať presný názov súboru je v praxi nemožné.
Ak by to dakomu nevyhovovalo resp. vadilo dám to ako voliteľný parameter do nastavení...
Urobím to na označené kešky, nielen na multiny - môže sa to niekedy hodiť.
Sú aj nejaké iné názory?
Publikováno 15 červen 2008 - 18:21
Publikováno 15 červen 2008 - 22:54
Publikováno 16 červen 2008 - 8:12
No možno to nie je "blbý nápad" :)klama napsal/a:
..a skusim to poriešiť typom písma:)
Publikováno 16 červen 2008 - 17:51
Mozigo - iba exe 1.1.1.32
- nájdené kešky odlíšené iným typom písma - scriptom
- vytvorenie rtf súborov označených kešiek na 1 click /energit/
- VirtPDA teraz aj pre wpt,gpx a rtf súbory
- podpora pre proxy pripojenie
- priamo kopírovaný gpx súbor z xxx keškami, wpt, addwpt, logmi do pripojeného colorado - ihneď si môžete vytvoriť svoj "PQ" a hneď ho aj vykonať
Video návod pre začiatky s MoZiGom
Zabudol som este na automaticke preklady
- doplnene o ita,fra,cz cielovy jazyk moze byt nem,eng,ita,fr,cz
Publikováno 17 červen 2008 - 8:05
Publikováno 17 červen 2008 - 8:31
Publikováno 17 červen 2008 - 20:11
Publikováno 17 červen 2008 - 20:18
Publikováno 17 červen 2008 - 21:21
klama napsal/a:
V MoZiGo na page gs.seek geocache mas mackadlo moje logy - a tento zoznam generuje vsetky tebou najdene kesky za cely svet...
Len neviem co s tym zoznamom dalej chces robit...
tuto funkci jsem jeste nepouzil, nicmene to sice vygeneruje nalezene, i kdyz to cca 60 vubec nenaslo, ale neobjevil jsem moznost to exportovat jako gpx a to bych presne potreboval, abych si mohl vytvorit statistiky nalezu na profilu
Publikováno 17 červen 2008 - 21:28
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů