MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 26 June 2008 - 12:59
Publikováno 26 June 2008 - 19:41
Takže
MoZiGo - iba exe 1.1.1.46
Odosielanie noviniek doplnené o
- detaily kešky do tela správy
- URL,WAP odkazy
- oznámenie o vzdialenosti kešky od referenčného bodu(RB)
- možnosť filtrovania odoslania kešky podľa vzdialenosti od RB
- prílohy wpt a gpx bezo zmeny
- odstránená chyba súvisiaca s VIRTPDA
K dispozícii na stiahnutie
tu
Publikováno 27 June 2008 - 8:08
Publikováno 27 June 2008 - 8:31
Publikováno 27 June 2008 - 8:35
Ak mas /mate/ problem s nejakou keskou potrebujem vediet jej GC, lebo inak ako mozem zistit co vadi coloradu?
Vyexportuj si kesky do wpt formatu, ktory mozigo pouziva nativne.../nabuduce Ti ich staci znova otvorit ten file s wpt/
Nebud taky lenivy a rozdel si to na casti treabars po 50 az 100 kusoch a exportuj to tak. A ak niektora z tychto casti nepojde nacitat, tak potrebujem ten suboor gpx a ja uz snad zistim co este ineho mu vadi, ked stovky inych su OK.
Pravdepodobne to bude zas daky znak alebo ich kombinacia ale tazko predvidat...
Ak sa podari identifikovat problem budes mat dobry pocit ze si daco uzitocne urobil pre ostatnych, lebo takto mi iba kazis naladu...
Publikováno 27 June 2008 - 8:44
Publikováno 27 June 2008 - 8:51
Publikováno 27 June 2008 - 8:52
Publikováno 27 June 2008 - 11:02
Publikováno 27 June 2008 - 19:18
- filter na neplatné znaky v htm kóde ktoré colorado nespracuje
- podpora pre csv export - garmin 60CSx umožňuje nahrať temer neobmedzené množstvo uživateľských bodov na externú kartu
- po exporte možnosť priameho spustenia POI loaderu v silent móde
Podpora databáz tradi,multi,unknown...
Podpora addwpt bodov (QA),(RP),(PA)
- hlavné ikony databáz súčasťou inštalácie
Exportované body hľadajte v "Uživateľské body záujmu"
Drobné zmeny aj v gpx exporte pre MS
AddWpt doplnené o informáciu NOTE a GCxxxx
Zmien je tu dosť ak dačo nie je jasné , pýtajte sa ...
Sťahujte odtiaľto
Publikováno 27 June 2008 - 21:17
Publikováno 27 June 2008 - 22:17
Publikováno 27 June 2008 - 22:47
si môžete stiahnuť a pozrieť video ako sa exportuje do garminu...
Konfiguracia mailu je presne taka ista ako v Outlooku express /maly OE/ alebo aj inym mailovych programoch, ktore sa pripajaju cez POP3 a SMTP.
POP3 - je na prijem a SMTP na vysielanie.
Moze byt chyba v cisle portu /nemusi to byt vzdy cislo 25/ alebo v type zabezpečenia...
Skus si najprv rozchodit ten OutlookExpress a az ked to pojde tak potom skus MoZiGo.
Á ešte..
O premiovych keskach neviem vobec nic - na co to je?
Uved mi priklad gc....nech to mozem vyskusat.
Publikováno 28 June 2008 - 6:19
klama napsal/a:
Á ešte..
O premiovych keskach neviem vobec nic - na co to je?
Uved mi priklad gc....nech to mozem vyskusat.
ja o nich taky nic nevim, to by nam mohl rict nejaky PM. Listing je pro BM neviditelny, je to napriklad cache Vysehradsti jezdci.
Jinak zkusim tedy rozchodit ten outlook. diky za radu
Publikováno 28 June 2008 - 6:53
Publikováno 28 June 2008 - 16:53
1. Proč se mi u nově stažených (aktualizovaných) keší objevuje ve středu logu v horní části okno s žabákem, Fretaci °stats s počtem jejich nalezených a skrytých keší s poznámkou, že se jedná o statistiku k datu aktualizace logu. Chápal bych to, když by se mi tam ukazovala moje statistika. Nebo se to musí někde nastavit ?
2. Nefunguje mi - nevím jak správně zacházet s odkazem Váš text
Ať to klikám přihlášený i nepřihlášený ukazuje to jen informaci, že to nejde zobrazit
Díky
Mám MoZiGo 1.1.1.51
Publikováno 28 June 2008 - 17:52
- 1. Musel jsem se přesunout k druhému počítači, kde mám taky nainstalované MoZiGo .51 . Tady se mi ukazuje v horní části logu moje statistika. Nevím proč mi to na jiném počítači nefungovalo, když vše jsem provedl stejně a ve stejné verzi.
- 2 odkaz Váš text nefunguje. Naskočí tem okno prohlížeče s tím že to nejde zobrazit. :@
3. Zkusil jsem k listingu připojit mapku: Odkaz na ophoto mapku , dělá to tu stejnou hlášku o nemožnosti zobrazení.
Díky;)
K bodu 2: Váš text je odkaz: <A href="..\RTF\Bible Kralická _ Bible of Kralice.rtf"><b> Váš text</b></A></TD><BR>
V adresáři RTF jsem žádný soubor nenašel. V tom bude asi ta chyba. Jak se tam ten soubor dostane ?
K bodu 3: odkaz na připojenou mapku je do <A href="../pictures/G/GC193KV_base_12_320x240.jpg"><b> Odkaz na base mapku</b></A>
V adresáři /G/ ale žádná mapka není. Mapka se uložila přímo do adresáře Pictures. Tam ale odkaz nesměřuje. Když mapku překopíruji podle odkazu tak není problém. Mapka se ukáže v celé své kráse přímo v MoZiGo.
Při změně parametrů při stáhnutí mapky se změní i název souboru. Tam tedy chyba není. Jen se zas uloží do Pictures, kde ale obrázek odkaz nehledá.
Obrázky mapek jsem našel ještě v adresáři /TMP. Možná je to záměr, ale myslím, že tam nejsou potřeba. Ale to už asi šťourám hodně
Doufám, že jsem se vymáčknul srozumitelně. :p;):p
Publikováno 28 June 2008 - 20:57
Publikováno 28 June 2008 - 21:41
- uprava suboru gcxxxx.gc pre addwpt, ktoré mali v texte znak "=" - nahradene ~/pugzley/
- opravená chyba automatického prekladu z iných jazykov a do iných jazykov/pugzley/
- pozmenená funkcia zisťovania guid usera - žabiak/hopa/
- oprava ukladania mapky do príslušného podadresára v pictures/hopa/
- do poslednej verzie som zavliekol chybu v pomenovávaní súborov s diakritikou - teraz som to zistil na vlastnej koži v teréne, keď nám odkaz z OZieCE na novinku Muzeum Štúrovo nefungoval...
Odkaz na stiahnutie
15 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů